Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Joel Doll naplója


Joel Doll [138844 AL], gazdája Joel Doll
2009-01-14

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/138844
2009-01-14

delete


Kimi Räikkönen nem véletlenül kapta a Jégember becenevet, hiszen a finn klasszis arcára a legritkább esetben ülnek ki az érzelmei, és a legnehezebb helyzetekben is kifejezetten nyugodt tud maradni. Csapatfőnöke, Stefano Domenicali azonban már elfogadta Kimit ilyennek.

"Kimi egy másik világban, egy másik bolygón él. Teljesen elszigeteli magát. Ha nyomás nehezedik rá, az csakis a saját elvárásai miatt van. A kívülről érkező dolgok egyáltalán nem hatnak rá, ami egyszerűen hihetetlen"- emelte ki pozitívumként az egyesek által negatívumként számon tartott zárkózottságot a Ferrari csapatfőnöke.

"Nem várhatjuk el tőle, hogy a téli szünetről visszatérve olaszul beszél majd hozzánk, ahogyan azt sem, hogy majd egyfolytában vigyorog. Ez nem az ő stílusa. De már alig várja, hogy újra versenyezhessen és futamokat nyerjen."

Miután a 2007-es világbajnok legutóbbi idénye nem sikerült éppen a legjobban, több pletyka is megjelent ferraris jövőjével kapcsolatban, sőt, egyesek már azt is állították, hogy Fernando Alonso előszerződést kötött a maranellóiakkal: "Fernando nagyszerű pilóta, mi azonban maximálisan elégedettek vagyunk Kimivel és Felipe Massával"- hárított Domenicali.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat