Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Joel Doll naplója


Joel Doll [138844 AL], gazdája Joel Doll
2009-01-26

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/138844
2009-01-26

Hülyét fogok kapni.
Úgy emlékeztem,hogy ma is délután van a doki, de nem, és holnapsem, úgyhogy holnap kelhetek 6kor h 7 előtt odaérjek h esetleg időpont nélkül megnézzem.. De 7-kor félek h még kómás és mégjobban szétfúrja a fejem :v
Aztán végülis elindultam, de csak a kapuig jutottam,mert apám az összes kapuhoz való kulcsot elvitte. Elvégre csak 3x mondtam el neki tegnap, hogy ma megyek dokihoz, meg még rá is kérdezett, meg adott 2 csekket, hogy fizessem be..
Szóval hülyét kaptam.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

1,
A Ferrari F1-es versenygépein a 2009-es szezontól már nem lesz látható az egyik olasz italgyár, a Martini logója, a cég ugyanis nem újította meg szponzori szerződését a maranellói istállóval. (január 16.)

2,
Eddig csak pletykáltak róla, immáron azonban hivatalos, hogy a Credit Suisse az idei évtől kezdve már nem támogatja a BMW Sauber Forma-1-es csapatát. (január 18)

3,
A Forma-1-es világbajnoki címre törő BMW Sauber alaposan megérzi a gazdasági világválság hatásait, hiszen újabb támogatótól volt kénytelen elköszönni. (január 21)

4,
A Williams az idei szezon előtt szponzorai közül a Lenovót és Petrobrast is elvesztette, de könnyen meglehet, hogy egy újabb támogatója is távozik.

És moooooost:

5,
A BMW, a Ferrari és a Williams után a McLaren egyik szponzora is távozott a Forma-1-ből. A német Schüco vállalat nem hosszabbította meg 2008 végén lejáró szerződését a wokingi alakulattal.


Ojje, ojje -.- xD


" Lewis pontosan megmondja önöknek, hogy az egyetlen jelenlegi célja az, hogy idén is nyerjen, hogy megmutassa, megérdemelten lett világbajnok. "

Hát ebből is látszik, hogy azok közül, akik látták az utolsó futamot, sztem nagyobb többségük (akik nem hamilton, hanem más pilóták rajongói) Felipének adták volna a vb címet, mert ő küzdött és nagy hátránnyal marha kevés kellett, hogy meglegyen és csak glock csalása miatt lett hamilton a világbajnok..
Na ennyit a hírekről most.

Ja neeem, még van egy.
Kimi 13. lett az Arctic Lapland Rallye-n. :F
" A finn rali-bajnokság nyitó futamán rajthoz állóknak havas és jeges terepeken kellett vezetniük, és Räikkönen egy Fiat Grande Punto S2000-essel indult. A 29 éves pilóta élete első profi raliversenyén végül kevesebb, mint hét perccel kapott ki a győztes, Juha Salótól, és végzett a 13. pozícióban. "

Töök profi a gyerek.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat