Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Joel Doll naplója


Joel Doll [138844 AL], gazdája Joel Doll
Warrick :(

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/138844
Warrick :(

Ajj pedig ahogy így olvastam, beugrott, hogy láttam, csak akkor még azt sem tudtam ki az a Gil, azt meg pláne nem, hogy ki az a Warrick Brown. :(
És valahogy abszolút nem emlékeztem, hogy ez lesz a vége.. És tegnap láttam (újra) és azóta olyan p*csa sz@r érzés.. :S
Warrick a néger helyszínelő és őt is sokszor mutogattam Kat, Sarah, Nick és Gil mellett, mikor együtt néztük.. Hát mostmár nem csak -Sarah (akit kiírtak és olvastam, hogy a rajongók még pénzt is gyűjtöttek, hogy tartsák bent,de..), hanem -Warrick is.. Pedig de bírtam mindkettőt..

Ugye volt egy maffiózó, akinek köze volt ahhoz a lányhoz, akihez Warricknak is, de azt a lányt megölték és mindenki azt hitte Warrick bosszút akar állni azon a maffiózón. Aztán Warrickot felhívta a maffiózó, hogy menjen oda hozzá, de mire odaér megölik a hapsit, Warrickot meg elkábítják és úgy állítják be, hogy ő ölte meg bosszúból.. A barátai (munkatársai) mindent megtesznek, hogy tisztára mossák a nevét és kiderítsék, hogy mi is történt, mert Warrick nem emlékszik semmire. Aztán végülis kiderül, hogy nem Warrick tette, hanem egy rendőr.. És tök happyk és elmennek egy nem tom hova enni+inni, hogy megünnepeljék az egészet. Aztán Gil,Kat meg Greg elmennek és csak Nick marad ott Warrick-al, de Warrick is mondja, hogy ő is megy. Megy ki az autójához, beszáll és a seriffhelyettes vagy kicsoda odamegy hozzá, hogy gratuláljon és Warrick mondja, hogy de nem nyugszik, amíg el nem kapja azt a rendőrt, aki ezt csinálta. És akkor a sh. mondja, hogy soha nem adja fel és ez teszi őt jó helyszínelővé.. és Warrick mosolyogva előre néz, fogja a kormányt, erre a hapsi elővesz egy fegyvert és mellkason+nyakon lövi Warrickot..

"In the season 9 premiere, Grissom discovers Warrick's body in his parked car. Grissom removes him from the car where he discovers that Warrick is still alive. Warrick attempts to inform Grissom of his attacker, but loses the battle and dies in Grissom's arms."

:'((((((((((((((((((

Még most sem akarom elhinni, hogy meghalt.. azt hittem este is, hogy csak rémálma volt Warricknak vagy vmi, de ma feljöttem a netre, kezdtem beírni a nevét és akkor ilyenek jöttek ki, hogy "Warrick Brown dead", "Warrick Brown killed", "Warrick Brown leaving CSI"...
Pedig emlékszem, hogy a temetését is láttam, ahol a volt felesége is megjelent egy csoki babával, mert akkor derült ki, hogy van egy gyereke Warricknak..

Ennyi erővel miért nem írnak már ki mindenkit.. Jacket, Macet, Horatiot, Gilt, mindenkit.. Mondjuk ami most megy viasaton CSI Miami évad, ennek a végén fogják mellkason lőni Horatio-t.. És anno rákerestem és senki nem tudta, hogy meghal e vagy sem. De ma is megnéztem és elvileg, ha jól értettem, nem fog meghalni(még jó, ő az első sorozat-színész,akihez elkezdtem ragaszkodni..) és pont Ryan fog segíteni neki. Sztem vagy a fia vagy a volt felesége lőtte le.. :Ő De aztán lehet h tök más..

:(

<Horatio Caine*
Ryan
Eric
Alexx
Mac Taylor*
Don Flack
Stella
Danny
Lindsay
Gil Grissom*
-Warrick-
Catherine
Nick
Sara
Jack Malone*
Vivian Johnson*
Samantha Spade*
Danny Taylor*
Martin Fitzgerald *
Dexter Morgan*
Maurice Boscorelli*
Faith Yokas*
Temperance Brennan*
Seeley Booth*
Spencer Reid*3

*= <3+<3
~~~~~~~~~~~~~~~~

Blöbláblö.. 2 deci vizet iszok egy evőkanál almaecettel.. azt írják jó sokmindenre. Fogyókúrában hasznos kiegészítő, csökkenti a vérnyomást, jó az izületekre, körömre, hajra, emésztési bajokra, fertőtleníti a húúgycsövet és húgyhólyagot, felgyorsítja az anyagcserét,segít az álmatlanságban.. nekem meg ez mind kell, mert tök gyenge az immunrendszerem, anyagcserém kölyökkorom óta szar, vérnyomásom is kb azóta magas mióta megszülettem és megint kezdek lent viszketni kicsit.. néha.. mondjuk azóta van ez h néha viszket kis ideig mióta dokinál voltam, de hát ha fertőtlenít ott és megöli a káros bacikat, akkor annak is el kell múlnia.. kb 20 percre próbálom meginni a 2 decit és lassan elfogy. És ezt kell innom napi 2x.. Hát, nagyon rossz az íze, de kibírom..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Miért? Miért?? Miért??? Miért???? Miért?????
------>

"A Ferrarinál ma Felipe Massa váltotta Kimi Räikkönent az F60-as volánjánál, és bár a brazil pilótának délelőtt és délután is pihennie kellett, !amíg a szerelők javították autóját!, összesen 105 körnél fejezte be a gyakorlást."

:@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat