Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
:)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
:)

örülök, hogy jól esett:) és nyugi,bárki kéri el majd tőlem, akkor is a Mi számunk marad:)
ésmég a tanárnő zenei ízlésének is megfelelt..meg kinevettek h kérdezték milyen stílus,énmeg mondtam h hát nemtudom,lassú.. mért, ez milyen stílus? pop v mii? namind1.. megh meghallgatna gyorsabb számokat is. hát szerintem attól is előjönne a migrénje:$

és olyan jóvolt.. kérdezte a tnő h milyen együttes.. mondom úgysem ismeri senki:Ő de végülis elmondtam.. kérdezi a tnő az osztálytól: ki ismeri? oda sem akartam nézni mert gondoltam h senki nem rakja fel a kezét.. de mégis odanéztem, és olyan egyenesen tartottad fel a kezed:) szóval nekem ez esett jól:) h mintha büszke lennél, h te ismered, h a Mi számunk, szóval.. rég nem éreztem ezt, h vki büszke arra h szeretem és h szeret..hiányzott és jóvolt:) szeretlek Vivike:)

hát. tesin jóvolt, még a tanárúr megis kérdezte h tavaly ugrottam e már ekkorátxDD de aztán mikor újra emeltél,olyan sikeresen levertem már a hátammal, h leesett a rúd, én meg rá háttal, úgyh ritkajó érzés volt, a további ugrásokat hanyagoltam is:D matekdoga kb jó. éédes anna. angolon játszottuunk olyan "állat,gyümölcs,ige,melléknév,egészség" játékot h bizonyos betűvel kellett szavakat írni hozzájuk.. kittike,jókvoltunk,min. 2.ak. icebird. xD először mozgást kifejező igét lehetett csak.. erre: kiss.
német.. spájz,stelázsi,smarni,szuterin,ziherájsztű, direktíromígynemvagyokennyirehülyenémetből,hózentróger. és végülis jó h itt lakom, mert sok sváb élt itt, így ezek a német szavak megmaradtak és nekünk ezek a szavak alapok, de pl máshol meg csak néznek h miaz a smarni stb..úgyh háháhá.törifakton aranyos voltál h mellém ültél:F és h én szebb vagyok,mint a zoli. xD

társ.ismen vettük a konfliktuskezelést és azzal kapcsolatos magatartásokat..hát lehet h már az elkerülő módot vettem fel, aki inkább a szőnyeg alá söpri a dolgokat, és úgy csinál,mintha semmi baj nem lenne.. holott meg i know i could but i don't
always act, like everything's ok.. de nem fogok itt letörni, főleg nem egy bárkiolvashatja naplóban, mert minek?

macinak odaadtam a pudingom h ne egyem meg mert már akkora a hátsóm meg a hasam, erre otthagy:v bár utólag kiderült, h jobb is.. magányos farkasok vagyunk,igaz szívem?:) mp3 a fülben és egyedül a messzeségben..

ahj írtam nővéremnek újra, h nemkapta meg az smsem amit születésnapjára írtam v mi? mert mindig felszokott hívni v visszasms.. és az szar ha nem kapta meg,pedig hát teloról küldtem..de most meg svájcban v hol van úgyh.. :/


When the rain comes it seems that everyone has
gone away..igen.
When the night falls you wonder if you shouldn't
find someplace..kéne..
To run and hide
Escape the pain..ha így menne..
But hiding's such a lonely thing to do..de néha jó..
I can't stop the rain
From falling down on you again..sajnos,pedig szeretném
I can't stop the rain
But I will hold you 'til it goes away..igyekszem,mégha sokszor leis szóllak,pedig nemlenne hozzá közöm,csak féltelek..
When the rain comes
you blame it on the things that
you have done.. hát mimást..
When the storm fades
you know that rain must fall
on everyone..néha mintha csak rám..
Rest awhile
it'll be alright.. talán
No one loves you like I do.. <3
When the rain comes
I will hold you.. i promise..


mandy moore-only hope

már csak pár hónap.. annyira közel van.. és utána csak egy év.. bármennyire elegem van belőlük,akkor is szeretem őket, hisz 6év 6év lesz.. félek és nem akarok majd egyedül lenni száz meg száz ember között..újra megszenvedni azért h megmutassam,milyen vagyok.. nem teljesen.. csak annyira, hogy nem csak egy legyek a sok közül.. néha arra gondolok, hogy totálisan béna leszek hozzá.. h mért csesszem el más gyerekek napjait? hogy mért legyek idegbeteg mások miatt? h mért próbáljam meg őket nevelni, ha úgyis lexarják amit mondok? és tuti h ha megbántanak v rosszak lesznek velem, sírni fogok, és mindennap sírni.. nem akarom a szívemre venni, de tuti h megmarad bennem a nyoma.. pedig nem akarok ilyen lenni, de mégis, egy szó miatt képes vagyok bőgni..de mi más legyek? de jó lenne újra gyereknek lenni,aki nem tud a világról..

nemtudom hogy mért rossz érzés, ha beülnek 2 cdt írni 10ig.. mért jön rám mindig vmi belső őrjöngés,tépelődés,görcs..szemek..

hallgattam, h " tegyük fel,hogy én nem látom a zöld színt..szóval nem látom.. akkor másban észre fogom venni a zöldet? hát persze,hogy nem.." ezt az ítélkezéshez mondta a hapsi.. és énsem tudok anélkül élni és a teljes megbocsátás is messze áll tőlem azt hiszem.. pedig tényleg csak magamat mérgezem vele, de ezek elméleti síkon olyan szépen hangzanak, megvalósításukra viszont képtelen vagyok..talán mert emberből vagyok, talán mert ilyennek születtem..
egy napon keresztül,minden gondolatunkra figyelnünk kell és észrevesszük, hogy özönlenek benne az ítéletek.. a ki nemmondott szavakból, a gondolatokból.. és ha ezt észrevesszük,akkor már egyre kevesebb ítélet fog jönni, a hapsi szerint.. de ezt hogy?? ha gondolok vmire és egyből krizitálom v ítéletet mondok róla, akkor csak jobban belemélyülök és nem tudok leállni..úgydöntöttem böjtöt tartok jelképesen úgyh ebéd óta nem ettem semmit.. nagy volt a kísértés egy répára, de kibírtamm..
elkéne mennem aludni, csak kikell írnom magamból a sok betűtO_o edzés elején érzem h laza a cipő..kicsomózom,megkötöm mégegyszer.. aztán 1 perc múlva megint majdnem kiestem belőle.. ránézek.. hát elszakadt a cipőfűző.. a felénél kb úgyh elég reménytelen volt a helyzet.. akkor az egyik felét ami leszakadt befűztem az elejéhez és összevissza kötöttem a végüket, úgyh elég rossz érzés volt így focizni,mert azt szeretem,ha a cipő normálisan tart.. ezmeghát mondanom sem kell milyen volt..aztán edzés végén 8 kör.. hahh.. elkéne megint olvasnom az esküt.. csakmert.. nyelvtanból kéne tervezni egy könyvborítót,hát én egy az egyben lerajzoltam az eskü borítóját, csak h teljesen egyedi legyek.. és muszáj elolvasnom, mert utána mindig olyan sokk ér, v hogy mondjam, h átértékelek mindent és jobban odafigyelek arra, h hogyan viselkedek másokkal, hogy mennyi bűnöm van és min kéne változtatnom.. szóva kb hetente kéne olvasnom, csak 601 oldal..
ennyi volna azt hiszem.. lekapcsolom a villanyt és.. és akkor eljött az este, igaz x?:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat