Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2009-03-15

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2009-03-15

combom akadj már vissza:v most elmúlt a jobboldalamon a hátsótól combig húzódó szarérzéés, erre a bal combomnál meg össze vissza kiakad a csont:S lépek és egyszercsak ÁÁÁ. namind1. adtam egy gólpasszt,hátennyi a mai teljesítményem,tudom,kemény..xD
Cshengeee: ******** xD
Reninek van egy anyajegye. (most örülsz?:P) és a Kata és Csenge és Reni. na ennyit a kupáról..xD 3.ak lettünk, hát kár volt a kikapás meg döntetlen.. de a kiscsajok olyan édesek voltak*.* olyan kis husi volt az egyik kapus,mint Harlowbaba és aajj^^ szegény leejtette a legjobb kapusnak járó díjat és letörött róla a labda:( de szurkoltam a cuki kis tolnai lányoknak hát megeszem őket.. ilyen 98-as korosztály.. ahh*.* jó tudom nem szereted ha a kisgyerekekről regélek.. (de a jocinak van már 2. kisfiaa:F és ottvolt a Tamáska*.* bocsixD)
szóóval. aztán elmentem vivikéékhez a csarnokból h megszereljem a ss-t,de olyan megnyerő személyiség vagyok, h mikor leültem a gép elé és ráment, működött..xD szóval gyorsan végeztem vele:F aztán a matekháziban is segítettem és jöttem is haza. ésmost itt vagyok és várom h aza bizonyos VALAKI gyüjjön.


kirakoott az aljára:E
azizét meg elírtam mert a nő ment a filmben:v


olyan vagyok nélküled mint vetés nélkül a föld
lomb nélkül az erdő
xDDD


(L)TKHV(L) Szezonnyitó időmérő és futam. Ausztrália - 13 (bexarok :F) üzenete:
én szeretlek imádlak:E
mondjatok ennél jobbat:T

(L)TKHV(L) Szezonnyitó időmérő és futam. Ausztrália - 13 (bexarok :F) üzenete:
ne menj:(



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat