Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2009-03-20

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2009-03-20

x looooooooooooooooooooooooooooooolxDDD
ír nekem h milyen utcában lakok.. leírtam.. és hány szám? leírtam.. mért kérdezed?:F
és hát..xDD irodalomórán észrevette a füzetén h forgalmazza favorit kft tolna b. utca 73. lolxDD éshát beugrott azén drága kis xemnek h énis a környékén lakhatok,merthát írtmár nekem levelet (nemis egyet*.*):F énis szívesen látnék egy h.dorogi füzetet a te utcáddal:P xDD
tegnapi bioszt kihagytam.. hátrafordultam a brigihez h elkérjem a törifüzetét mikor "vigyázz" volt.. a tanár rám néz, akarja mondani a nevem, fogja a fejét,gondolkodik aztán "Á,mindegy..". lol köszi h a nevem sem tudja:v bezzeg fogadóórán vhogy tudta ésmég kamuzott is apának:v

most hallgatom az ilyenek voltunk koncertverzióját amiben mondja h most nagyon tessék bulizni mert ez az uccsó szám.. erről eszembejutott amikor az újságot csináltuk..xDD ezt raktam be utolsóelőtti számnak amikor már majdnem készen voltunkxDD

dik töri.. 6.án szóbeli 21 tételből,ezen a napon írjuk a tesztet,másnap az esszét.. hát érdekes lesz:S

igen,inkább 7főn adj puszit.. és tudod mit hallgattam hazafelé? perfect love-t..:/

idejön anya.. h volt szesz? mondom nekem nem volt.. egyébként meg nem beszélek... mondom megis szagolhatod a lehelletem,nem ittam egy kortyot sem,pedig szokás szerint.. deha büdös arról nem tehetek.. és idejött megszagolni-.- ennyit a bizalomról vazz..



egyszerűen csak nem találom a helyem a világban.. rosszulvagyok,ha látom más h rázza magát v hogy táncol.. hogy iszik, hogy tuszkolja a másikba a piát csak mer IGYÁÁ VAZZ! hogy rosszulvan de azért még még még,mert mások mondják és ők meg leszarják h hogy van, csak IGYÁ!

IGYÁ,hogy más legyél..
IGYÁ,hogy elfelejtsd, ki vagy..
IGYÁ,hogy megtedd,amit máskor nem tennél..
IGYÁ,hogy jól érezd magad..

csak azért inni,h mások legyünk és ne tudjunk magunkról,mert ha ott lennénk még egy személyben,akkor jól felpofoznánk magunkat h miaxart csinálsz??? egy estére kiölni magunkból mindent..

de ne olvassa senki.. meg nemis kell h érdekeljen senkit.. ez az én magán problémám h hillsong koncerten kívűl nemtudok máshol összevissza ugrálni és hangosan énekelni a zenét.. h nemakarok inni, h nemakarok ilyenné válni,nemakarom h ez legyen a természetes..tudni akarok magamról és vállalni mindent,amit megteszek.. emlékezni rá.. rossz h ilyenné válik a világ és kb csak akkor tudom jól érezni magam ha itthon gubbasztok és gépezek és nem megyek sehova mert mindenhol ez vár.. h 9után már az utcára sem lehet kilépni mert az összes fiatal akkor tekereg az utcán ilyenolyan állapotban.. régen még énis szerettem táncolni,énekelni,hülyülni.. hm úúúgy kb 5.es koromban? v 6.. az utolsó amire emlékszem, egy zeneiskolai buli volt. sokan voltunk.csak üdítő volt mégsem zavart senkit. mentek a gagyi mulatós zenék,lidi néni stb, de nemvolt baj,"táncoltunk",ugráltunk összevissza, nevettünk és nem akartuk h vége legyen. hát fura h akkor jóvolt,most pedig iszonyodom tőle. engem nem érdekel ha vki emiatt lenéz, csak félek,h mi lesz majd azokkal,akik ezt élvezik.. h kinövik e vagy csak most jön a "java"?


és sajnálom,ha köcsög voltam v bunkó.. de ez bennem van és bennem is marad mindig és nemtudok egyből váltani hiperszuperhappyboldog emberre..meg ezekre a fejekre allergiás vagyok és felidegesít ha nemcsak h teljesen hülyének néznek,még kiis fejezik,nemis egyszer. meg a le p....zés is. demár nagyon..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat