Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Joel Doll naplója


Joel Doll [138844 AL], gazdája Joel Doll
2009-03-27

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/138844
2009-03-27

Atya-gatya a tegnapi teknőslottón :OOOOOOOO

GRATULÁLUNK!
Nyertél: 939 kavicsot!
Eltalált számok: 45, 38, 22,

Dikk xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jajj olyan szarul vagyok.
De azért még élek, csak nagyon ver a szívem, hascsikarásom van:F, rosszul alszok, ver a víz és közben fázok, már napok óta.
De nem tehetek róla, HOLNAP F1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! xDDDDDDDDDDD
Nem tudok leállni bakkerrrrrrrrrrrrrr xDDDDDDDDDD
Bezsogtam, agyamra ment.
Olyan édös smseket és élő szavakat kaptam, hogy "hétvégén F1. szurkoljunk veled Kimiért és Heikkiért?" *.* Rendesek vagytok :F
Nézhetem az ágyamból, 4x is és remélem azzal, hogy csak rájuk koncentrálok, hozok vmi szerencsét, mint régen is, amit valszeg nem én hoztam,de akkor is szerencsésebb volt pl Kimi, ha közben nem gépeztem vagy mást csináltam. XD
Imádoooooooooooom őkkkkkkkkkkkket. és F1F1F1F1 és most én vagyok a legbezsongottabb a világon és ahhhh.. nem bírom ki holnapig :v


És túl vagyunk (vannak:E) 1-2. sz.e.-n.
Hááááááááááááááááááát.

Ha a... mondjuk az eddigi 8 nagyobbat nézzük.
Kimi,Heikki,Felipe,Alonso,Kubica,Heidfeld,Piquet (csak mert a renault anno NAGY volt, egyébként piquet eléggé csöppség) és hamilton, akkor a 2 sz.e. átlagából Kimi lett a legjobb. Egyébként meg nem ő, hanem a rosberg meg nakadzsima, mert pl rosberg mindkettőt megnyerte, nakadzsima elsőn 2. lett, 2.on 7.

Kimi: 1.sz.e.: 3. hely ------ 2. sz.e.: 11.hely
Heikki: 1.sz.e.: 5. hely ------ 2. sz.e.: 17.hely
Felipe: 1.sz.e.: 7. hely ------ 2. sz.e.: 10.hely
Alonso: 1.sz.e.: 10. hely ------ 2. sz.e.: 12.hely
Kubica: 1.sz.e.: 13. hely ------ 2. sz.e.: 15.hely
Heidfeld: 1.sz.e.: 11. hely ------ 2. sz.e.: 14.hely
Piquet: 1.sz.e.: 18. hely ------ 2. sz.e.: 19.hely
hamilton: 1.sz.e.: 16. hely ------ 2. sz.e.: 18.hely


De még mindig van egy olyan érzésem, hogy hamiltont altatják.
És akkor holnap:

Mit csinál hamilton?! Már az első mért ponton fél másodpercet ver Felipe Massára!!!!! a Q2-be és Q3-ba a határon fért be ezzel, a középmezőnybe sem sorolható gyenge McLaren-nel és most sokkal veri a tökéletesnek beállított, agyondicsért Ferrarit! A 2. mért ponton már csak 3 tized az előnye Massával szemben! Vajon meg tudja csinálni hamilton? Vajon meg?! Miközben csapattársa, Hájki Kovalainen csak a 7. helyen áll! És ebben a másodpercben vége az időmérőnek, de a megkezdett körét még mindenki befejezheti!
hamilton megérkezett a célegyenesre ráfordító utolsó kanyarra! hopsz, kicsit megcsúszott, de nem hiszem, hogy ezzel időt veszített volna! NEM! NEM! 2 tizedet adott Felipe Massának!!!!!! Úr Isten, mit művel hamilton!!!! (vagy az utolsó rész inkább PalikLacis lett? mindegy :E)
Mondjuk az üzemanyag kérdéses, mert egy eddig gyengélkedő autóval, nem értem, hogy hogy lehet időmérőt nyerni! Nem lepődnék meg, ha a holnapi versenyen hamilton jönne ki először tankolni!

Huhh.. most nézem, hogy jönnek e még a Ferrarisok és Hájki Kovalainen, de nem látom. Nem! Massa már biztos nem jön, beállt a boxba! Mérges a brazil, de nem véletlenül! Mit csinált.. mit csinált hamilton!
Viszont Kimi Räikkönen még jön! Pokoli időt megy a finn! A 2. mértpontnál majdnem 2 tizeddel gyorsabb az élen álló lewis hamiltonhoz képest! Úgy tűnik a 2007-es világbajnok tényleg túltette magát a tavalyi gyenge szereplésen és újra a világbajnoki cím megszerzése a cél!
Sikerül?! Meg tudja verni a verhetetlennek tűnő lewis hamiltont?!
IGEEEEEN!!!!! Majdnem 3 tizeddel!!!! RÄIKKÖNEN!!!!!!!!!!!!!!!

:$ :F



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat