Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2009-03-27

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2009-03-27

nővérem elhívott megint húsvéti túrára. azthiszem,elmegyek. egy hétre rá pedig irány hollandia. holnap suli. vasárnap meccs. ésha megint,márpedig úgyérzem,akkor a jó k.... ...... . lyukasórában sierra-ztunk v mi volt a neve. kb a fél osztály. alig mentem be egy ajtón,egyből kinyírtak. na de majd holnap szétlövöm mindenki fejét. és mi volt a nevem? Szrnyas Fejvadász (mivel az á-t nem érzékeli a drága). holnap valami más leszek, hogy ne találják ki.
angolon játzottuunk az óra végén, és nyertem,batmannel:F hát igen,mindenki azt hitte, h egy fiú írta. dehát:G
na megyek eltölteni ezt az izgalmas napomat egy mégizgamasabb elfoglaltsággal,amit még vagy egy hétig űzni fogok, a töritétel kidolgozással*.* re este

ó bakker,anya volt boltban és nem bírtam ellenállni. úgyh végetért a 4napos nincsreggeli max 1 banán v mandarin és ebéd és nincsvacsora csak délután kakaó és mandarin rekordom. úgyh a mai estét egy répás uborkás medvesajtos főttojásos kompozícióval zárom. nyámm
ú az egyik répa.. blöh..

ma írt mono jaj tökjó. már kb ezer éve nem hallottam róla,pedig anno,mikor a kedron a 3. volt (igen,ilyen is volt:O sőt 2.is,nem?:v) hát akkor bírtam.

i w y b

egy másodperc volt. csak rápillantottam, de máris egy csomó ugrott a torkomba. ezt nemis lehet leírni. de persze utána már nevettem magamon,mégis rossz volt.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat