Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

BatCat naplója


BatCat [158204 AL], gazdája BatCat
...harmat

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/158204
...harmat

A szívem hoztam el. Csinálj vele
Amit akarsz. Én nem tudok mást tenni
És nem fáj nekem semmi, semmi, semmi,
Csak a karom, mert nem öleltelek.

Leveledet ma kaptam meg reggel, de mégsem abból ítélem meg, hogy milyen csúf és hazug erők játszanak bennem is azzal, amit szerelemnek is mondanak, másnak is, ami azonban az én számomra életem lényegének tisztasága. Te megérdemled, hogy ne hallgassak el előtted semmit, hogy még szerelemből eredő és annak tán javára szolgáló meggondolásokkal se vezessek félre. Eszem azt diktálja most is, hogy nem szabadna ennyire érzéseidben bízón védtelenül kiállni eléd, hiszen a szerető egyúttal ellenség is. Ha a szerelem és az erkölcs társadalmában bíró lehetsz, akkor kell, hogy én lehessek ott a törvény.
Mind rosszabb nélküled. Azt hiszem, hogy elveszítelek. Úgy látom, hogy máris felejtesz lassan-lassan. Mit is próbálunk mi most ki? Azt, hogy mennyire szenvedünk egymás nélkül, vagy hogy meddig bírjuk ezt a szenvedést, vagy hogy tudunk-e majd még örülni egymásnak ennyire megalázottan? Tompa szobámban élek egyedül, fiatalságom eltűnt, és nem bánt, hogy nem kaptam cserébe semmit. Nem tart itt senki. Semmi. De itt vagyok. Szalonnán élek, és nem vagyok elégedett, és nem háborgok. Hiába szeretlek tehát olyan nagyon, szabad verset írnom Rólad, de ezen fölül csak elpusztulnom szabad. Akartam-e én valaha menekülni tőled? A szádba rágom, érted, hogy Te akarsz szabadulni tőlem! De akkor nem tisztességesebb-e ezt nyíltan kijelenteni, legalább énelőttem vállalni romlásomat, mint még ezt is az én nyakamba rakni, aki miattad már úgyis a föld férgei között érzem magamat?
Tudom, hogy most már nem szeretsz. Írod is, hogy nagyon-nagyon végtelenül szerettél. Így mondod, múlt időben. Én nagyon szeretlek most is. Minden ingadozásod és mindenek ellenére. Félre sem vonulok, nem is lépek elő, vagyok és leszek ahol, ahogyan hagysz. Csókot sem fogok kérni én mostmár soha. De ha szólsz, megölellek. Történni fogok csupán úgy és ahogyan akarod.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat