Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Joel Doll naplója


Joel Doll [138844 AL], gazdája Joel Doll
2009-04-27

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/138844
2009-04-27

Most van net, de kb 5 perce jött vissza és mivel most naplót írok, este nem hiszem, hogy feljövök akkor sem, ha lesz netem.

Rossz a szemem. Vagyis nem is tudom, néha homályosan látok és úgy érzem, hogy van valami a szememben, de nincs, néha meg csak azt érzem h van benne vmi de normán látok. Szédülök és a fejem is fáj. Nem tudom. A szembetegségnek is lehet fejfájás és szédülés a velejárója, de a vérnyomásnak is..

Elmentem ma a laborba az eredményekért. Sajnos nem a legjobb.. Nem 1, nem 2 értékem magasabb a normánál és nem 1, nem 2 nem is kevéssel. És hogy megéreztem, hogy veszélyben vagyok a cukor miatt, mi? És senki nem hitte el..

A vizelet vizsgálat után is.. a baciknak 1000 alatt kéne lennie, bennem meg 6000 van, úgyhogy nem véletlenül kellett annyiszor "férfigyógyászhoz" járnom.

A cukrom pedig.. a rendes érték 3.9-6.4 között van, ez az egészséges.

Nem vagyok cukorbeteg.

Viszont a cukorbetegség megelőző állapotában benne vagyok, mivel csökkent glükóz toleranciám van, ami azt jelenti, hogy éhgyomorra viszonylag rendben vagyok az 5.2-es értékkel, de a cukros víz ivása utána egy órával már 8.3 volt, utána 2 órával meg még mindig 8.0.. Alias ha magas szénhidrát tartalmú ennivalót eszek (kenyér,tészta,krumpli,édességek,gyümölcsök.. kb majdnem minden), akkor túl magasra felmegy és lassan csökken, ami legalább olyan veszélyes, mint maga a cukorbetegség.

Elmentem a háziorvosomhoz, ő mondta el ezeket, meg hogy rajtam múlik, hogy 20 év múlva vagy akár pár hónapon belül cukros leszek e, de inkább tegyek ellene ennyi idősen. Úgyhogy kaptam cukorbetegeknek szóló diétás könyvet (amibe beleolvastam és kb amit sz.hidrát számolása nélkül ehetek az pl a retek,káposzták, amik meg felpuffasztanak...)
Jah és a napi 30-40 perc mozgás kell. Komolyan kell vennem, bár ki tudja.. lehet már késő, mert annyit károsodtak az ereim és mindenem (jah ma megmérettem a vérnyomásom. Kimire és F1-re gondoltam+a nő is extra rendes volt,úgyhogy nyugodt tudtam maradni és az eredmény így is 145-ös) , úgyhogy.. ha esetleg baj lenne és meghalnék vagy ilyesmi (nem tervezem, de hát nem is sokan tervezik, mert nem így működik) azért.. Igazából nem sok veszítenivalóm van és tényleg szeretném, ha úgy maradnék meg mindenkiben h Kimis+Villés és Heikkis voltam. Hihetetlenül fontos lenne, mert tényleg ők a mindeneim (+finn) soksoksok éve és.. és jó lenne, ha utánam is tiszteletben lenne ez tartva és ugyanúgy eszébe jutnék mindenkinek, ha őket látja,hallja, mint ahogy most és.. és ennyi, megyek szobabicózni




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat