Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2009-04-30

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2009-04-30

jónap volt:) alaposokkal együtt voltunk törin, 2x bejöttek a végzősök, úgyh óra végén a tnő kérdezett vmit és aki tudta a választ, az kapott cukrotxD etikán. pozitív előítélet. guszta kaja->finom. há nem?:v fizikán a tnő megvolt hatódva a dani "beszédétől", úgyh beszélgettünk. vagyis az osztály elvolt,mi meg kb 10en beszélgettünk a tnővel. tök vicceseket mesélt. pl véres hulla a liftben;) nyelvtanon semmi extra,nem adtam elő.. matekon is beszélgettünk h ki mi akar lenni. a jani meg egy akkora hüLYe. lyvel.. h hihetetlen.. életcélja h diktátor (v jedi) legyen. v óvóbácsi. neki sztem csak tökéletes gyerekek kellenének,mert 1 perc alatt legyilkolná az összeset ha vmi hiba lenne bennük.. nem mintha ő aztán olyan iq bajnok lenne, de nemis az a lényeg,hanem amiket leoszt.. h ő az összes meleget legyilkolná mert h nem normálisak meg ilyesmi.. sztem sem normális dolog,főleg ha vki divatból lesz meleg.. azmeg már PFF de gáz h a fiuk a leszbi csajokat elnézegetik,de a melegektől hánynak.. hát sztem ha azok,akkor épp elég nehéz lehet ezzel együtt élni,és ha nem mennének felvonulásra stb akkor éljenek ahogy akarnak.. énsem megyek felvonulni h hé,nem vagyok meleg! bár a felvonulásra ált a hülyébbje megy,pl "emma vagyok,meg holnap is..".. a szimpla meleg csak elvan magában és gondolom kerüli a feltűnést. aztis utálom ha vkik egymás szájában vannak éjjel nappal,de ha a lépcső alatt akkor napjában csak 10x kéne látnom,de mikor az ebédlőben velem szemben ülnek,és két falat kaja között képesek ott nyáladzani.. még lesem nyelik a kaját,Istenem.. na az enyhén gusztustalan.. naszóval a janinál tartottam. meg h ha nemlenne lába egy gyereknek akkor mért nem ölik meg..kérdeztük h ha az ő gyereke születne ilyennek? aztmondta h hát persze fájna neki,de őt is megkéne ölni.. JESSZUSOOOOM!!!! annyira fogyatékos h az hihetetlen-.-""""""" na ennyit róla fuh..
felmentünk 5.óra után az angol osztályozó miatt..írásbeli 40ből 39,mondjuk az nemvolt nehéz úgyh gondoltam h nemlesz sok hibám. a szóbelinél meg 10ből 9et adottO_o hát rohadtjófej volt (talán értékelte az 5éves figyelésemetxD),mert annyit kaptam mint pl az alma,pedig hát simán jobb volt nálam.. szóval köszönöm emese (váradi tnő.,de egyébként emese,csak h nevethessen az is aki pl nem tudja.:E)

mameg retropartyt tartottam itthon. akksikat töltöttem,gép nemvolt itt, úgyh előkaptam a discmant és benyomtam a régi cdjeimet.. erreway,rbd,flor,belinda és társaixD de még mindig szeretem őket vhogy.. najó, a belindát már bánom..xD de a többi jó még most is:) spanyooool<3

" Ő a "mindenese" a csapatnak. Minden szempont, ami egy játékos értékei megvan benne." (na ez amúgy szép magyar mondat,de azért jólesett. bár nemtudom h mire alapozza ezt, v hogy érti..)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat