Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Joel Doll naplója


Joel Doll [138844 AL], gazdája Joel Doll
2009-05-04

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/138844
2009-05-04

Szánalmas vagy és ami még ennél is rosszabb, gyerekes és korodhoz képest éretlen is. Nem csodálkozom, hogy a 11-12 éves korosztállyal és az alkoholista réteggel alakítasz ki életre szóló barátságokat és mivel én, hála a jó Istennek egyik sem vagyok, így felejtős a köztünk lévő semmi.
Nem egyszer szóltam, hogy ha valamit ígérsz, köszönet nélkül tartsd be, mert ha megígéred, az legyen a természetes, hogy bármi áron betartod, nem pedig az, hogy évekig hánytorgatod, hogy te miattam lemondtad a bugyivásárlást vagy a piás barátnőddel találkozást,akit úgyis minden kibaszott nap látsz és akinek a legjobb barátja az alkohol és nem te.
Nem egyszer mondtam,hogy vigyázz mit mondasz azokról, amik és akik a mindent jelentik nekem. Szartál arra, hogy mit ígértél, szartál arra, hogy ki vagy mi mennyit ér nekem. 3 ember, 1 sport, 1 ország. Nehéz lett volna betartani vagy legalább azt, hogy ne előttem csináld? Pedig az a 3 ember, az az 1 sport és az az egy ország nem buzdított engem, hogy rázzalak le, de még csak "kopj le Ádámról" levelet sem írtak. De te mindig is szartál minden egyes szavamra és nekem kellett volna a seggedet nyalnom, ha egy ígéretet (a 10ből) végre nagy nehezen betartottál. Mostmár én szarok rád és arra, hogy te mit akarsz.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat