Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Joel Doll naplója


Joel Doll [138844 AL], gazdája Joel Doll
2009-05-09

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/138844
2009-05-09

Azt hiszem így az első sokk után rájöttem, hogy ilyen helyzetben is optimistának kell maradni. Élvezni kell minden futam, minden időmérő minden percét és örülni kell minden helyezésnek. Lehet jövőre már Kimi sem lesz, vagy Ferrari vagy F1 sem.. vagy én sem vagy te sem.

Elrontotta a Ferrari, de lehetett volna ennél is rosszabb, ha 17, ha 18, ha 19 vagy ha 20. lett volna vagy ha meghalt volna egy kicsúszást követően, elvégre senki sem tudhatja, hogy nem így lett volna..

Viszont az autó jobb és ennek örülök. Végre sikerült tényleg megközelíteni a tökéletest, pedig két hete még ők is mennyire a végén voltak..

És jobb, ha hátul vagyok és én előzök meg másokat, mintha elől lennék és engem előznének. Ha hátul vagyok, legalább senki nem tud megelőzni.

Nyilván nem vagyok boldog, hogy végre a jobb autóval így elrontotta a Ferrari pláne, hogy Kimivel, de hát megtörtént, nem lehet mit csinálni vele. És az is egy fajta szegénységi bizonyítvány, hogy vannak akik így is Kimit kritizálják, hogy ő rontotta el. Nem gondolom, hogy az ilyeneknek akár a 8 általánosa is megvan.

Majd holnap megmutatja Kimi.. 5-en kiesnek előle, 10-et megelőz, oszt csá



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat