Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2009-05-09

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2009-05-09

maaaaa leeeeesz a köööööööööööööööör a tv2n.22:20/30kor aszem..fél1ig tart..hát akkor végig talán nemtudom nézni,de akkoris.mondjuk ha sötétben,egyedül,ágyban fekve nézem,akkor tutibiztos szívrohamsorozat.


elmentem reggel a rossmannba,aztán nézem, töknem azok az árak vannak kirakva,amik az újságban voltak,ráadásul a kisebbik volt olcsóbb,alias mégsem olcsóbb,szóval nemkellértenii,úgyh vettem csattot meg nyakláncotxD nem mintha felvenném,mert nem a kedvenceim..kiv az a zöldeskékes "placcs"formájú és a fekete és mindenféleszínűvirágos gyöngyfűzős,amit egy olyan személy csinált nekem,aki már meghalt és nem is láttam soha,ésmár feszül a nyakamon,mert kiskoromban kaptam,sőt,ha lehajtom a fejem,egyenesen fojtogat,de akkoris imádom.mostmeg ez..hát kb egy ovis tud ilyet csinálni,de színes és vhogy nemtom..néha rámjön a szivárvány v színmánia és akkor huh. szóval vicces szegény. aztán bent megkérdezte vkitől egy nő, h és ma hánykor lesz...? mert tegnap nem esett le,h lesz. de megint vhogy unlucky(bringer?)lady v nemtudom..aztán krumpliztam,háziztam,kéne még tanulnom, de nincs a maci,pedig kéne pár füzet,mert jövőhéten 2 doga,és a hollandosat még mindig nem írtam be:v

felakartam menni tekire,erre vinnyog h trójait talált, de nyugodjak meg (kössz,egyáltalán nem kapok szívbajt ha elkezdesz szirénázni áá..),megszakította a letöltését blabla..akk hogy megyek tekire v mivan??



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat