Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Joel Doll naplója


Joel Doll [138844 AL], gazdája Joel Doll
2009-05-12

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/138844
2009-05-12

Hehe, ez jó első rész volt. XD

Ööö..

Ugyan sapkában van, de mindenki írja és én is úgy látom a kilátszó részen.. hogy Ville haja talán egy centis sincs.. ha így van, remélem csak azért, mert olyan kedve volt, hogy ennyire levágassa, habár ennyire még soha nem vágatta le, de lehet, hogy most mégis vagy ilyesmi.. bár ezen is bagózik, úgyhogy gondolom..

Na, megyek mozogni, pedig ma annyira nem kívánom, de hát tökmindegy, hogy kívánom e vagy sem.. xD

Ééés túl is vagyok a délelőtti mozgáson: 20 perc tekerés (11 km, -165 kalória) és 10 perc levezető bugi :F (nem igazi bugi csak annyi, hogy ahogy lepattanok a bicóról sem állok meg egy pillre sem és ezt a 10 percet is úgy töltöm, hogy egy pill megállás sincs, mindig mozog mindenem és tökmindegy hogy mit, de azért kicsit ritmusra. :F) És tök jó, hogy már 2 gatyába beleférek, ugyan az egyik épp, hogy összeér, de 1 hónapja a térdemnél feljebb nem jött és és és.. tükörben még annyira nem látom a változást (kicsit laposabbnak látom a hasam de csak ennyit), érezni érzem, hogy "feszesebb" vagyok, mióta kevesebbet eszek és napi 40-50 percet mozgok..

Ééés ma is nagyon kívánom a F1-et. Nem bírom ki a 2 hetet, ki vagyok éhezve egy Kimi dobogóra, a finn himnuszra ésésés látni és büszkén mutatni Kimi fejét a dobogón, hogy naaaa ő, az akinek kérem, hogy szurkolj, az énénén mindenem,kedvencem és.. és vki lőjjön már le


"Ami pozitív, az az, hogy az autó erősebb, mint korábban, és még mindig sokat javíthatunk rajta. Kezdünk odajutni, ahol lenni akarunk, a célunk ugyanis az, hogy az élen álló srácokkal harcoljunk. Megtettük az első lépést, ezért ha magunkkal vihetünk valami pozitívat, akkor ez mindenképpen egy jó dolog"- mondta Räikkönen, aki ugyanakkor nem tudott elmenni szó nélkül amellett, hogy a spanyol versenyhétvége még mindig messze volt az ideálistól. "Ettől eltekintve, ez egy nehéz hétvége volt számunkra, de remélhetőleg lesz néhány jobb versenyünk. Sok dologban nem voltunk eddig túlságosan szerencsések, de valamikor megfordul ez a helyzet, és visszatérünk."

"Semmit sem vesztettünk el, ugyanazok teszik ugyanazokat a dolgokat most is, mint amikor nyertünk. De úgy tűnik, hogy elkövettünk néhány hibát, és néha sokkal könnyebben hibázol akkor, amikor keményebben hajtasz, és megpróbálsz visszatérni az élre"- magyarázta a 2007-es világbajnok, aki hozzátette, minden elkövetett hibából tanulnak valamit, éppen ezért biztos abban, hogy hamarosan ismét azon a szinten lesznek, amit elvárnak tőlük.

Azt a finn sem tagadta, hogy úgy tűnik, mintha elképesztően sok időbe telne, amíg újra az élmezőnybe kerülnek, de leszögezte, nem először fordul elő ilyen eset a sportág történelmében, és egy pillanatig sem kételkedik a jelenleginél fényesebb jövőben: "Tudjuk, hogy mit kell tennünk, és mint ahogyan azt elmondtam már néhányszor, vissza fogunk térni, és ott leszünk, ahol lenni akarunk."



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat