Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Joel Doll naplója


Joel Doll [138844 AL], gazdája Joel Doll
2009-05-18

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/138844
2009-05-18

Na hát az álmom után gondolnom kellett volna, hogy ez nem lesz az én napom.. bár nézzük a jó oldalát, lemozogtam a napi 1 órámat, elég intenzíven.

Már direkt 9 órától készültem erre a 14:00 órai randevúra. Hajatmostam, megszárítottam, arclemosóztam, arckrémeztem pontosabban ránctalanítoztam XD (elloptam drága hugimtólxD de minek is van egy 19 éves lánynak 2 fajta ránctalanítója?mindegy).. aztán felöltöztem, beállítottam a hajam, majd lassan fél 2 volt és akkor ugrott be, hogy hoppá, kéne az anyakönyvi kivonat. Sehol nem találtam.. széttúrtam az egész szobámat,de sehol.. 3/4 2.. sehol.. 2 óra, dááá megvan! Pénztárca zsebbe, csekkek+anyakönyvi+jegyzőkönyv a kezemben. Rohanás. Fel a dombon, rohadt melegben, hosszúujjú pólóban (nem bírja a bőröm a napot,pláne nem 11-15 között. kiütéses leszek.), hosszúgatyában és ha ez nem elég, térdzokniban és hosszúszárú tornacipőben. xD

14:10-re odaértem. Kérdeztem, hogy a csekkeket be lehet közben fizetni? És akkor elkezdi a nő, hogy hát de mondta, hogy fizessem be, mielőtt jövök és mostmár nincs idő, mert mire átérek a postára és vissza letelik a rám szánt negyed óra. De azért menjek, csak nagyon siessek.
Hát átmentem, odaadtam a postán a csajnak a 3000 ft személyi, 1000 ft lakcím és 100 forintos telefonszámlás(XDDD) csekket. Akkor vettem észre, hogy nuku pénztárca. Mondtam is hogy kis baj van.. Erre mondta a csaj, hogy oké, siessek és ha nem jövök, akkor kitörli. Na hát gondoltam, hogy a személyinek lőttek mára, de nem is bánom, mert a nagy rohanásban 5x leizzadtam, lelapult a hajam, összevissza áll a ruhám.. de azért a postára vissza kell mennem, meg a másikhoz is kérni egy újabb időpontot. Haza, aztán egyből vissza újra megmászni a dombot. Csekkeket befizettem, go a másikhoz. Mondtam a nőnek, hogy szeretnék akkor másik időpontot kérni, erre mondta, hogy nem, mert vki nem jött el és helyette mehetek én.. Uhhh.. na hát meglett csinálva és olyan szopottgombóc fejem van rajta h hajjaj XDDDDD

Na mindegy, a visszajáróból megint megleptem magam két virággaaaaal XD Nem tom, annyira természet fan lettem, bár mindig is jól elbeszélgettem a növényekkel, gondolom anyától örököltem/tanultam el ezt a természetszeretetet.. Szóval vettem egy muskátlit (anyának anno csomó volt, nem tudom hova lettek.. de azóta szerettem volna muskátlikat).. és piros, mert ő is Ferrari és Kimi rajongóóó ;) a másik pedig egy pikkelyvirág.. imádooom őket. Mostmár 6 van (2 primulám nyárra a kertben) és és és tök jó..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat