Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2009-05-19

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2009-05-19

énsem tudtam aludni tegnap:v

x ezt neked: tegnap fizikateremben rékánál volt az alkonyat könyv..könyv volt? huh nemtudom,de mindegy, a borítón bella és edward volt (jólmondom?:D)..de nem ismertem fel az elején,csak ránéztem és mondtam, hogy kiráz a hideg,úgy néznek ki,mint a vámpírok..
réka: mert vámpírok:F
vicces volt..xD de legalább már tudom:F (igen,még mindig nem olvastam el,de amilyen idézeteket olvastam nálad..nem akarok bőgni rajtaaa:v)

néha csak úgy elkap.. a távolba meredek.. a monitor vakít, az ablakból szürke fény szűrődik be.. látom az ég kis darabját,egy fenyőt,egy tuját.. berakok egy lassú számot.. néha elhúz egy kocsi,megtörve az este harmóniáját.. aztán újra elmélyedek a dallamban, a félhomályban.. most énis csak egy körvonal vagyok.. egy elmosódott kép, fáradt kezek, kopott bőr a csuklómra tekerve, erő nélküli ujjak.. itt vagyok, de mégis máshol.. a múltban, a jövőben..próbálok elszakadni a jelentől.. megszépíteni, visszahozni valamit régről, hogy tudjam, voltam valaki, vagyok, és elképzelem, hogy leszek.. végigfutok minden fontos percen, hibát és szépet keresve, hogy tanuljak és őrizzek.. mikor nem tudsz dalt váltani.. a zongora minden egyes hangja visszhangzik a füledben, s mintha órákon át tartó szünetek szednék darabokra, pedig csak túlságosan elmerülsz a gondolataidban.. és már megint a szám közepét hallgatod, újra és újra.. az eleje és a vége eltűnik, tovaszáll.. mintha örök lenne az a perc.. " A bús idő robog fejem fölött,és a halál távolba mennydörög, egy percre megfogom, ami örök, lepkéket, álmot, rémest, édeset: Mint aki a sínek közé esett."



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat