Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2009-05-21

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2009-05-21

semmi,semmi,IQ teszt. jahaj ez alapján sztem besorolhatnak majd az elmebajosok közééxD na nembaj, a lényeg h a többi lány jót írjon és jobb legyen az átlagunk,mint a fiúké. xDDD de mennyi.. 40 feladat? fél órára.. mire rájövök h mi a logika,az több,mint egy perc.. nomindeegy. aztán semmi,semmi és mateek..wáh..izgalmas volt..v még 10-15 perccel tovább írtuk kb 3an.. dehát nemtom a többiek h fejezték be,nekem még ígyis volt egy megoldatlan feladatom.. nemmondok semmit,majd kiderül,de nem volt egyszerű.. szombaton jön pitti katalin és virág andrás alias opera ft orgona..énmeg itthon teríthetek közben*.* bár kétségtelenül jobb,mint hallgatni..nem bírom nagyon az operát,főleg azt,amelyiknél még magyarban sem értem, h mit énekel.. csak azt h áááááóóúúúú***ccáááájúúúúáéáőúúúűűű. egyéb? nemtudom,most ennyi,majd még este jövök,ha nem nyír ki a jani az edzéssel.
Ha 5perc után 2%osan meghaltam, akkor hány százalékosan fogok meghalni másfél óra múlva, ha minden 5 perc elteltével az előzőnél 5%kal jobban meghalok?
Ha a 100%ot eléri az eredmény,akkor helyesen számoltál. Ha nem, akkor hibás a feladat:F

vmit akartam írni de elfelejtetteem:v edzés jóvolt és kevésbé fárasztó,mint a tegnapi.. és eszter.. már 2 veréssel tartozom neki.. 1x a tegnapiért (15 fekvő,felülés,törzse.,lábemelés..) és ma meg..mondtam h gyorsaaan passzolunk össze 4en, h túllépjük a 29et és akkor nem mi csináljuk a büntető feladatot,hanem az eszterék.. a labdák már elfogytak, volt vissza kb 10 mp,addig behoztuk volna, erre őmeg jól elrúgta az utolsó labdát h időnk se legyen:v gonosz,gonosz:v szerencséje h csak 5 fekvő volt:F bogi jófej:F xD

ááá bejött egy "fiúszunyoog" és itt szálldogáál szegíny de lecsapni nem akarom,de ha este rámszállO_o

GRATULÁLUNK!
Nyertél: 343 kavicsot!
Eltalált számok: 13, 16,
jáháááj:G

eszembejutott. mikor hazaértem és bejöttem a kapun, megláttam vmi furcsát.. a falfelöli virágok alatt ült egy árnyék.. "ráfókuszáltam" és egy szürkés meg még fehér,szóval ilyen összevissza mindenféle macs volt.. láttam h megijedt,megálltam,ciccegtem hogy "ne meenj el", de elszaladt:(

deizé. postaládbabaseball.. ütővel kocsiból szétverik a postaládát. a hapsi meg megtöltötte betonnal,mertmár 4x széttörték az övét és a gyereknek eltörött a keze meg nemtom és belementek egy fába..és ezért hanyagság miatti emberölés..hát nemtom..ezolyan kétes eset.. dea nemtomhogyhívják,a gyerekeket védte.. a halottakat.. mondjuk tényleg csinálhatott volna mást is, és ha ez tényleg megtörtént volna,akk durva lenne, de így tök vicces volt,mármint h amikor kimentek a hapsihoz akk már sejtettem és tényleg..

h vagyok képes a legnagyobb melegben megfázni? mondtam anyának..egésznap tüsszögök meg fújom az orrom..mostmeg a köhögés jött rám.. mondta h ő nincs megfázva de mégis folyik az orra..mondom akk mivan,allergia? aztmondta,őis gondolt rá.. de nemáár.. mire lennék allergiás?O_o maradjunk a megfázásnál..

nabazz mostmeg árvát csinált egy gyerekből..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat