Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2009-05-23

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2009-05-23

Kaipaan sinua, mutta en vihaa, että vihaavat minua
Ady Endre - Az Úr érkezése

Mikor elhagytak,
Mikor a lelkem roskadozva vittem,
Csöndesen és váratlanul
Átölelt az Isten.

Nem harsonával,
Hanem jött néma, igaz öleléssel,
Nem jött szép, tüzes nappalon
De háborus éjjel.

És megvakultak
Hiú szemeim. Meghalt ifjuságom,
De őt, a fényest, nagyszerűt,
Mindörökre látom.



... és elhagyatott
Jó ideje kereste már
tanítása árnyait,
De aznap már csak
Kiábrándulva
húzta a sárban
Kartonpapír szárnyait.

még régen eldöntöttem,hogy ha mégegyszer "elválsz",akkor tényleg hagyni foglak. ha szeretnél alapos lenni,ottvan a teki és csiga. nem adom az ötleteket,csak gondolom..
és törölj nyugodtan. demajd kérlek küldj egy vírust a telefonomra, ami onnan is mindent letöröl..


"Minden háború békével végződik." Monkey M


most mentek el,fél 12 van.. hulla vagyok..annyira rossz volt..végülis elmondták,hogy meghalt Dominó.. és szegény krisztina.. verte az asztalt és sírt,minden..:/ de anya kihozta neki a lapot,ami az ágyam fölött van én pedig megmutattam a videót,amit még sunyiban vettem fel a szobámban róla,mikor nemvoltak itthon,és beengedtem,mert kint hideg v vihar volt,nemtudom már..meg megmutattam a fényképeket,amik még mindig a gépben vannak,ahogy a lábamon fekszik meg "lapozza" a törifüzetem és a barackfán mászkál:) szegény krisztinának elcseszték az estéjét.. de ez a valósáág sajnos.. de kimondta az igazat.. ezért tartja rabságban a macskáit,hogy velük ez ne történhessen meg.. persze egy emberrel is lehetne így, h bezárjuk egy házba és vigyázunk rá, de egyszer akkoris meghal..jobb szabadon élni kevesebb ideig,mint rabságban megöregedni.. szóval Dominó,remélem te is így gondoltad és jobban szerettél a szabadban galambokra vadászni, fűben henteregni,napozni,mint a szobában lámpafénynél poshadt levegőben legyeket hajkurászni.. remélem.. és mondta,h 2004 őszén jött ide Domi,szóval már tudom én is..:( de rossz volt..mert mikor mondták,ő tökre kétségbe esett,kb mint én,csak hát én bent bőgtem hangos zene mellett,ő pedig kint,előttünk..és akkor nekem is könnyek szöktek a szemembe..mert átéreztem a helyzetét,tudom,milyen szar,ha megtudod,főleg, h engem is hirtelen ért, és most őt is..szegény..
amúgy a virág andrás egész jófej.. " fejenállva pattoghatsz pekingig".. meg ilyesmi..szokásosan kínos csend volt,mikor ottmaradtam pl a katival,kérdezett h hova akarok menni, (meg mikor lesz a felvételi,mondom még van Egy évem..) bár sztem tavaly is kérdezte és minden vszínűség szerint uezt válaszoltam.. aztán csend csend,és végre bejött vki és akkor kussolhattam tovább..meg idegesített h a már 100x hallott történeteket és panaszkodásokat hallom újra és újra.. mért panaszkodni gyűlnek össze az emberek? mértnem arról beszélnek h képzeeld jaaj ezaz olyanjó húú, hanem h pppfffff stb.. nővéremmel azon akadunk ki,mikor mamáméknál minden kaja azzal kezdődik,hogy ki halt meg..szerintem ez nem ebéd vagy vacsoratéma, és nem annyiból kéne álljon, h képzeld,meghalt a maris néni,tudod,aki a horvátné, a horvátnak a felesége, aki a petőfi utcában lakott és mindig biciklivel járt,de már napok óta nem láttam és feltűnt és pénteken lesz a temetése.. hanem vhogy diszkrétebben.. mindegy.. megyek..



Nem lány
Anyanyelv gugugágá
Nyelvismeret angol,francia,német,finn
Telefon csak apumét tudom. 06 öööö xDD megverlek :G imádlak:E
Foglalkozás anya idegesítés
Hobby F1nézés,foci,bicó,zene
Sport gokartxD
Kisállatok sárkány
Iskolák bölcsiben vagyok:$
Önéletrajz V:Kipottyantam by apu, de nem from apu:E
Körbenéztem.

T: lol vicces :F Szóval közbenéztem és olyan ronda volt minden, hogy vissza akartam bújni, de az orvosok felkaptak és elszállítottak egy fehér csendes szobába, ahol vmi meleg folyékony izét kezdtek rám folyatni.

V: aztán befektettek valami üvegizé mögé. És láttam ahogy apa meg anya kintről néznek engem és nagyon mosolyognak. Én persze hiába ordibáltam, hogy vigyenek el innen magukkal, ők csak mutogattak rám. Hát jó helyre kerültem, gondoltam magamban. Végül egész jól megszoktam a terepet, és kezdtem összehaverkodni a másik búrás sárkánykölökkel, amikor anyuék elvittek. Tökéletes időzítés,mondhatom:v

T: itt is van max hosszúság?majd kiderül xDDD otthon első dolguk a volt, hogy teletömtek friss csirkével..a combjáért sírtam, pedig lány vagyok :F de a mellét kaptam..az sem rossz.
Aztán mindennapom ilyen izgalmasan, néha unalmasabban telt.. kis gombából nagy gomba lettem, mikoris apa egyszer úgy állított haza: " Megvan a szerződés a McLaren-nel! " Innentől apát sem láttam túl gyakran..

V: Ezért haragszom is apu ikertesójára, amiért belekeverte ebbe a ***** munkába. Úgyhogy Kimi bácsi, karácsonyra egy igazi Ferrari autóval tartozol! Csak semmi kamu, IGAZI kell. Annak örülök csak, hogy anya a Barcelona könyörgésére sem szerződött le, így van akit szivatgathatok unalmas perceimben, például a tisztábarakáskor. Egyébként jó kissárkány vagyok.

T: izgatottan vártam a karácsonyt,de persze a fa alatt csak egy összeszerelhető játék Ferrari volt. Ennyit az IGAZIról. De nem baj, azért szeretem őket. De apától kaptam 10.000 eurót. 2 évesen. Nekem van a legédibb apukám :F Anyától meg kaptam koncertre jegyet. Valami Marty Sampon az énekes vagy ki. Ti biztos tudjátok. Legalább tudok mire aludni.

V: De tőle nem lesz rémálom,mint Ville bácsi halloweenes képétől. Egyébként apa és anya.. Jobb ha tudjátok.. Mindig cigirágót vesz nekem, és ezt már nagyon unom! Nem akarom megbántani, szóval rajtatok a sor. Szólhatnátok pár szót az érdekemben. Nem kell túl feltűnően, csak egy kis apró megjegyzés.. Például h HA MÉG EGYSZER CIGIRÁGÓVAL ÁLLÍTASSZ BE HOZZÁNK,AKKOR NEM HASZNÁLHATOD TÖBBET VUUU SMINKKÉSZLETÉT. :$

T: Miért csak nekem van meg az az igényem, hogy entert nyomjak mindig h olvasható legyen?:E Akkor majd odaadja neki apa az övét (xDDDDDDD) szóval ez mégsem jó. De egyébként is. Rájöttem hogy finom a cigirágó egy kis Krisztus vére kíséretében. De tudom.. most 2 sárkányévnyi szobafogságot kapok..

V: Csak vicceltem ám, nem szeretem sem a cigirágót, sem a vörösbort, csak Ville bácsi kényszerített rá, hogy ezt írjam. Ha holnap agyon leszek verve, akkor Ő VOLT Tiszta terrorban élek, apu védj meg! Mert az én apukám a legerősebb a világon. Anyukám után.

T: Elírtam.. elírtam h anyukám után.. azt akartam h "és anyukám utána." bocsi csak nem műxik a törlő bigyóm. Ki mástól tanulnék? hiszen kb 3 apukám van. Biológiai csak egy (talán:v)de mivel hol apa, hol Kimi, hol Ville az elfoglalt. mindig felváltva vigyáznak rám, csak mert anya mindig kocsmázik :( vodka=tűzokádás.. anya egy igazi házisárkány :(

V: Bocsi anya, csak sok tv-t nézek és ezért írok ilyen *****ségeket. Azok a sorik rossz hatással vannak rám! Szóval szeretlek, és tudom, hogy csak azért iszod meg, hogy apa ne essen kísértésbe! Najó, ez sem igaz ám.. Anya mindig apa piáival locsolja a virágokat, ezért hajlanak össze-vissza..

T: ahj magamban beszélgetek, senki nem figyel rám. az sem igaz, amit az előbb írtam. apának nincs is piája..de melyiknek is? csak egyik iszik, Kimi de ő sem mindennap.. apa-apa meg az sem tudja mi az az alkohol. az mind anyáé.. azért van olyan sörhasa és sörcombja.

V: De hát ez a korral jár.. Szóval xPPPP




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat