Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2009-05-26

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2009-05-26

http://tolna.hu/varos/webkamera.php
jajde vicces. a házunk pont nem látszik, de a maci most volt itt és megy a városházára és itt figyelem és integetni foog nekem és ezmost tökviiiicces:D de ez durva mert akk bármelyik betörő figyelheti h mikor megyek haza ha épp edzésről jövök pl:v
na macii lekaptalak:D egy szép nagy fekete folt vagy de remélem rááreagáltál h akkor csörgettelek mikor mentél..:D bár nem integettél,pedig mondtam.. irodalom dupla ötös,ma egésznapos tanulás,holnap sem megyek ezért edzésre,meg sztem csütörtökön sem,bár pipa lesz a jani,de akkor sem érek rá:S kb 4ig matekot írok és péntekre kell biosz prezentáció,szóval akk mikor csináljam meg??? namindegy mentem isss.


i knew two angels..


http://www.youtube.com/watch?v=1YUypDg4T0w
a szövege..most ezt mondanám az egész világnak..

I'm better off just pretending
like I never really knew you..
I gotta stop
Holding hands with the memory I'm feeling...
I gotta say
Something's different 'bout the way I see you lately.
You feel the same.
I can see it in your eyes I think it's changing...

The blame won't fall
On either side.

CAN YOU FEEL IT BREAKING
INTO PIECES UNDERNEATH???????
Someone's gotta say it.
It might as well be me.
Goodbye.
It wasn't right this time.
Goodbye.

We should've known
There was always something that we were missing.
I'm letting go of this
Even though it's hard I know it's the best thing.

Good intentions fall.
There's NO WHERE to hide.

Can you feel it breaking
Into pieces underneath??????
Someone's gotta say it...
It might as well be me.
Goodbye.
It wasn't right this time.
Goodbye.

I don't want to tell you
What I have to say.
We don't have to be sorry.
It just worked out this way.
I don't want to,
but I have to.
I don't want to.(Goodbye)
I don't want to,
but i have to
I don't want to. (Goodbye)
I don't want to,
but I have to.
I don't want to.

Can you feel it breaking
Into pieces underneath....
Someone's gotta say it.
It might as well be me.
Goodbye.
It wasn't right this time.
Goodbye.

It wasn't right.

valakit nekem kell elengednem, valakinek pedig engem.. szóval tudom,hogy nehéz dolog.. és tudom, hogy rajtam múlik,mert én kérem,hogy engedj el.. nekem sem könnyű..de most valahogy.. annyira csalódtam az egész világban..tényleg olyan érzés..sírok,mert rossz, de valami tényleg eltörött ott bent..nem tudok úgy csinálni,mintha nem lenne semmi.. tudhatod,hogy ez most tényleg komoly..eddig nem volt olyan,hogy egy napnál tovább bírjuk összeveszve,nemis nagyon voltunk összeveszve..én szeretlek még mindig,ne hidd,hogy olyan erős vagyok,mint mutatom..de csak egy pillanatra kell gondolnom és megkeményedik a szívem..tele lesz keserűséggel..rossz érzés nagyon..és ilyenkor egy életre elmegy a kedvem minden emberi kapcsolattól..pedig tudom,hogy ez nem jó,mert nem azért élek,hogy életem végéig egyedül legyek..de annyira nehéz ilyennek lenni.. eddig leráztam magamról ha kinevettek,ha kinéztek,ha utáltak.. de már fáj.. rohadtul fáj..most úgy minden..és ne haragudj rám ez nem csak a te hibád, az enyém is, a helyzeté.. egyszerűen nem akarok békülni,tudom,hogy köcsögség veled szemben és hogy ezzel kínozlak,pedig nem akarlak tényleg.. mert szeretlek.. de.. ezt nemtudom leírni.. talán ez is egy állomása az életemnek.. talán most növök fel vagy épp most leszek hülye tini, nemtudom.. de nehéz nagyon és azthiszem könnyebb ezt egyedül végigküzdenem..vagyis.. nem könnyebb,de nekem így jobb.. valahogy mindig szívesebben voltam egyedül.. de ittvagytok bennem.. csak ha elképzellek titeket,nem ér csalódás.. tényleg nemtudom elmagyarázni,egyszerűen nem megy.. sajnálom,hogy nem a könnyebb utat választom és így téged is bántalak..azért köszönöm,hogy te legalább írtál..és tudom,hogy a régi énem ilyenkor már futna hozzád,hiszen elég volt egy mosoly,egy megbökés,és rendben volt minden:) az jó volt:) mostis jólesik a mosolyod, de ha valakinek a szíve darabokban van, akkor ahhoz sok ragasztó kell..nagyon sok..de most annyira friss,hogy nem akarom ragasztgatni..egyszerűbb így hagyni,és majd az Idő begyógyítja vmennyire..csak most félek újra összetörni.. erős szívet akarok újra.. majd össze is fog jönni:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat