Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2009-05-28

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2009-05-28

iq teszt lol viccesen jó lett.. vmit vagy elszámolt.. vagy ha ilyen elcseszett teszt a nagy vmi,akkor nemtom hogy lehet ezalatt írni..namindegy egyébként sem hiszek ennek..
töri..pff..nehéz volt.. matek..könnyű volt:DD mind a kettő,hála Istennek és persze Miklós tnőnek^^ szövegértés.. Gaia? uh hát elég ééérdekes volt..kivételesen rizsázni sem tudtamO_o edzés elment..most megint olyan kötőhártyagyulladás feelingem van.. pár napja sokat viszketett a bal szemem meg égett stb, nemtom akk mértcsak a bal és az egyáltalán mitől..ma hazajöttem,tök piroskaa volt,úgyh kaptam anyától vmi krémet rá..most homályosan látok,meg kifolyik a fele a szememből,olyan mitha bőgnék meg tökszar érzés.. demajd biztos segít.
majd lehet h regélek később,bár nemhiszem h lesz időm,mert prezentáció kittikével.
ésa barca nyert haha^^

8kor kezdtük el újra,fél10 van*.* angolom nincskész,de asszem most nemis lesz..németből meg..menjen az izéba h holnap kell iratnia..legyen 3as engem nemérdekel..:S..

főztem pudingot megint.. tettem bele soksok epret és babapiskótát ééés.. egy überhosszú hajszáááálat..xD tudom mmost mindenki röhög.. énis röhögtem.. de azért finom volt (a pudiing),csak kevés cukrot tettem bele.. na most olyan a szemem a krémtől,mintha körülötte szájfényeztem volna:Ő demost deszép zöld^^


akkoris 222:)

írjak most? hát akkor legyen..
először is neked pajtim.. képzelem hogy szar lehet neked..mert most televagyok mindennel,soha nem érek rá..és az ember ált. azokra fordít nagyobb figyelmet,akikkel összevan veszve stb.. akikkel meg jóbavan,hátulról csendesen támogatják,nem feltűnősködnek,nem kiabálnak,hogy HÉ,mért nem velem foglalkozol,mikor én nem bántalak csakhogy ráámfigyelj?! tudom milyen érzés,hidd el.. szóval ezért bocsánat h most nem értem rád..és hogy mindig azokra gondolok meg azokról beszélek,akikkel épp balhézok.. az ember mindig arra figyel,amit veszélyben érez,amitől fél,hogy elveszti..szóval bocsi..(dema mentél le a lépcsőn de annyira előttem h már a földszintre indultál énmeg ugye az elsőn maradok,és a tolltartómmal arcon akartalak.. nem ütni,csak elédlóbálni h észrevegyél..erre az egyik oszttársad,akitől kiráz a hideg,szívbajt kapott,nemtom hogy nem reagáltál a sikítozására..:v)

és végül,de nem utolsó sorban..
tegnap már elgondoltam magamban,mit fogok írni..aztán negyed 12kor már nem volt erőm..most sincs nagyon,mert ez a nap..hát eléggé fárasztó volt,de még a holnapot túlélem aztán lesz időm pihenni egyedül a 7végén:).. szóval.. rengeteget gondolkodtam,különböző "elméleteket" gyártottam,amiket utána elhessegettem,aztán egyre bonyolultabbak és durvábbak lettek..már nehezen igazodok ki rajtuk és magamon is.. pedig eléggé egyszerűnek tűnik,ha elhiszem azt,amit gondolok.. vagyis kétfélét gondolok, az egyikre azt mondom,hogy talán igaz, Ha igazán ismerlek..mert ezt sem tudhatom.. fogalmam sincs,mi játszódik le benned,mit gondolsz valójában,mikor tartod magadban a dolgokat és mikor mondod csak azt,ami épp eszedbejut.. nem láthatom az arcod, a szemed,hogy tudjam..szóval így nehéz..a másik dolog..ha racionálisan nézem a dolgokat,mindenféle melléktényező nélkül,akkor pedig szarabb elmélet jön ki..
1. a "szokásos".. nos,ezzel az a baj,hogy sok szokásos után nem lesz semmi ugyanolyan..vagyis valami igen,viszont már a törekvést sem látom arra,hogy kevesebb legyen..szóval marad a régi smsek visszaolvasása..
2. azért küldesz el,mert nem nézek egy időmérőt. tudom,hogy fontos neked,hogy szereted mutogatni,de én nem érek rá mindig,és azt hiszem, ha már a futamot megnéztem, akkor semmit nem vághatsz hozzám. szóval az én lelkiismeretem tiszta. és a tiéd?:)
ebből az következik,hogy már jóideje le akarsz koppintani,különböző okoból,amiket sejtek vagy tudok vagy csak megérzés, de lényegtelen.. így érzem, és ez a dolog csak erősíti. ezzel "semmi baj sincs",abból a szempontból,hogy a te döntésed és elkéne fogadnom. viszont azt már nem tartom fair dolognak,hogy ha tényleg ez a helyzet,akkor csak ürügyeket kerestél,mindent felnagyítottál,csak hogy balhézhassunk,hogy lehessen indokod,hogy azt mond,ennyi volt belőled. mert nem hiszem,hogy a mostanival akkora szentségtörést hajtottam volna végre,amiért ezt kaptam.. te elvárod,hogy őszinte legyek, akkor tudod énis szerettem volna,ha az lennél velem.. nincs szükségem a dologok szépítésére, a köntörfalazásra, a lényeget,az Igazságot akarom. nemkell külön ok vagy esemény arra,hogy bejelentsd,úgy érzed, hogy elég volt belőlem. mert ebbe nekem semmi beleszólásom nincs. ha így érzed,akkor rendben,úgysem tudok semmit csinálni. megmondod,és elfogadom.. de ha tényleg erre játszottál mindig is, bár már párszor mintha utáltál volna rá,sőt volt h egyenesen leis írtad..ha ez volt a célod, akkor ritkaköcsög módszert választottál rá.. ez rohadtul nem fair velem szemben.. nemgondolod, hogy jobb tudnom az igazat,minthogy itt reménykedjek és agyaljak a miérteken? hogy még magamnak csináljak bűntudatot,holott nincs alapja?
néha pedig csak szeretném az 1. variációt hinni..
hát ezeken gondolkozok manapság, és még azt mondják, a nőket nehéz megérteni.. nem hiszem,hogy ezzel az írással most közelebb fogok kerülni az igazsághoz,de 0,000001% esély mindig van. nem várok választ, sem reakciót, és semmiféle bűntudatot nem akarok benned kelteni. ha neked így jó,elfogadom indoknak a múltkorit, mivel igazán tényleg nincs közöm ahhoz,hogy miért kell megváltoznia az életemnek.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat