Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2009-05-30

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2009-05-30

-meglocsoltam a virágokat
-meglocsoltam a paradicsomokat
-kiterveltem a "szokásaink változzanak,ne az éghajlat" hadműveletet
-fázok
-bolt..^^


mert én szar vagyok:

KHV(L) üzenete:
te kis hülye
Vadas Vica Bözsi Baba xDDDDDDDDDDDDDDDDDD üzenete:
hülye?
(L)KHV(L) üzenete:
az
(L)KHV(L) üzenete:
idióta


azért vagyok hülye,mert mást gondolok,mint te? mért kéne,hogy neked mindig igazad legyen? mert te vagy, a nagy 19 éves bölcs? és 16vagyok bocs,nem 17..
legyen meg a véleményed,rendben,élj így, a te dolgod.. de hadd döntsem már el én,hogy mit szeretnék,hogy szeretném.. tudod az ember álmait senki nem ölheti meg.. még a valóság sem..ezért álmok.. az enyémet sem fogja senki szétzúzni,csakmert szerinte hülye vagyok,hogy feltételezem,hogy akad majd egy normális fiú, aki szeretni fog,magamért,és nem másért. mert elhiszem,hogy lehet olyan az életben,mint a romantikus filmekben. nem most, majd egyszer,ha eljön az ideje. hülye vagyok,mert egy boldog családról álmodok,mert szeretnék egy kisgyereket magamhoz ölelni,szeretni,odaadni minden szeretetemet. én vagyok a hülye.. én hányszor hülyéztelek le,mert olyan valakiket szeretsz,akikkel sosem beszéltél? akiket csak elképzelsz valamilyennek,azt látod,amit mutatnak, és egyáltalán nem biztos, hogy a nagyközönség elé az igazi arcukat tárják.. hányszor szóllak le miatta,mondd,hányszor?! én tiszteletben tartom, te mért nem tudsz engem tisztelni egy kicsit se?
néha úgy az arcodba vágnám,hogy mért tetted velem ezt, azt,amazt, mért nem magyarázod meg, mért csinálsz úgy,mintha nem tetted volna őket.. mintha én lennék a hibás mindenért.. mintha nekem kéne helyrehoznom minden hibát.. eléggé lenyomja az embert, ha a saját véleményére szarnak, és nemhogy nem értenek vele egyet, lehülyézik miatta.. én mért nem álmodozhatok? te nem vagy tele álmokkal a jövődről? mikor hülyézlek le miatta? én szeretném,hogy elérd az álmaidat,hogy boldog legyél.. mondd, neked ennyire fájna, ha én az lehetnék majd egyszer? ennyire önző vagy,hogy azt kívánod, neked legyen igazad,minthogy azon szurkolsz,hogy én boldog legyek majd?mért csak te álmodozhatsz Finnországról,Kimiről,Heikkiről,Villéről,Teóról,olyan munkáról,amit élveznél? én mért nem álmodhatok egy családról? olyan nehéz elképzelni,hogy Engem valaha valaki igazán szeretni fog? ennyire szerethetetlen lennék? egyszer írtál egy smst. azt az smst soha nem kellett volna elküldened



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat