Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
rém(es)álom/valóság

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
rém(es)álom/valóság

néha olyan furcsán ébredek.. vagyis amíg félkóma vagyok,tökjól érzem magam,eszembe jut,hogy hétvége,sokáig alvás,nyugalom,stb..azthiszem boldog vagyok.. aztán pár perc múlva beugrik minden,hogy hoppá,mégsem vagyok olyan jókedvű,legalábbis nincs minden rendben. szóval ez eleve lehúzza az ember napját.
aztán visszaaludtam és valószínűleg ezért álmodtam azt,amit.
feljöttem tevéhez, láttam a haverjaim között egy "*vmi lánynév* Joel" nevű tevét,amiből arra következtettem,hogy átakarod írni a neved,csak elgépelted. aztán rámentem, és egy honlap jött ki. vmi m betűs volt.. középen te voltál egy animációban, az első képen oldalról, elről hátra volt fogva a hajad (ami a füled előtt van) és alatta meg levolt borotválva és kb olyan 1-2 centis volt.. nyugodt volt az arcod,mintha még mosolyogtál is volna..aztán a köv képnél erre fordultál és egyre idegesebb lett az arcod. lejjebb görgettem. csodálkoztam,hogy ennyi minden van ott,mivel elvileg újonnan csináltad az "adatlapot".. volt egy olyan menüpont,hogy Biblia. rámentem. olyasmi volt beleírva h most a baksai családot elemzed v vmi.. legalul voltam én, és annyira emlékszem, h azvolt benne, hogy én kék meg zöld szemet akarok és h ezzel mittudom én mi.. csökkentem a barnák arányát?:D nem emlékszem.. aztán volt egy gumi halálfej. azvolt hozzá írva,hogy százszor jobban szereted,mint engem. aztán lent volt egy kis videó,és hadonásztál a kezeiddel,mint aki ideges, olyan fejed is volt és látszott h káromkodsz v szidsz v ilyesmi, de nemvoolt energiám leolvasni a szádról h mit vagy talán nemis érdekelt. és arra gondoltam álmomban,hogy ha mmost ismerkednénk meg és ezt az oldalad látnám, tuti h szónélkül lelépnék.. de nem ezt az oldalad ismertem meg először, és ahhoz viszont ragaszkodok..álomban és valóságban is

megyek és sütök palacsintát,nemérdekel,hogy kifog lyukadni az összes..
és nemkell a tésztába semennyi cukor,alapból sem,mert akkor odaragad.

hűhaa. egysem lyukadt kiO_o sajnos olyan finomak nem lettek,mint a mamáé,akié olyan jó vastag és nyami,mert anya vékonyakat szokott csinálni,énmeg nemvárok órákat míg a vastag megsül.. csak aza gáz h megettem az elsőt,ami viszonylag hülyén sikerült,és most nem vagyok éhes,pedig reggelit sem ettem,csak megittam félliter nesteat.. laktató. akkor go vissza töri.. elkéne mosogatnom vmikor
este macskuszkitekatuszfogó kaksi,amit én szeretek,mások nem,deha nemlesz másjó úgyis nézi velem aki nem szereti fellebbezésnek helye nincs

v.s. miért van egy tök nevezetű egyén tiltólistáján?:v


nem vagy szarkupac.. és ehhez nagyon nincs köze annak h kinek hányasa van.. egyszerűen az a helyzet,hogy lehülyézel,leidiótázol azért,mert mást gondolok,mint te. jogom van hozzá,nem? gondolj te is mást,nem mondom, h mindenben ugyanaz legyen a véleményünk,de mért kell neked mindenáron bebizonyítanod,hogy neked van igazad? mért nem élhetek "tévhitben"? felfogtam a te álláspontod,mivel kb ezerszer hallottam már.. felfogtam, h te ezt gondolod, de mindig előhozol egy témát,hogy erről legyen szó, pedig töknem arról beszélünk az adott időben..
és neked mért baj,hogy álmodok olyanról,ami talán nem fog beteljesülni? téged mért zavar? mért kell mindenáron visszahúznod a földre,hogy neem,márpedig ez soha nem fog valóra válni? milyen érzés,ha valamit szeretnél, és a másik közli veled,hogy hülye vagy, ilyen nem lesz sosem,add fel az álmod? az emberek nem támogatni szokták egymást a terveikben? lehet,hogy neked van igazad,de őszintén szólva,nem érdekel.. ettől vagy boldog,ha azt mondom, hogy neked van igazad? legyen, ez a kérdés úgysem most érint engem,hanem majd éévek múlva..
és eltaláltad,tényleg azt mondom,hogy akkor nem csörgetlek.. csak utálom,mikor azt mondod,hogy szarok rád,dehacsinálok vmit,akkor meg mért csinálom,mértnem hagylak.. nemtudom,minek állok le vitatkozni,mértnem fogadom el,amit mondasz,anélkül,hogy elmondanám, én mit gondolok.. talán mert más nem kiváncsi rá és sokszor magambantartom, ezért már csakazért is elmondom,h én mit gondolok..azthiszem nem bűn,ha én mást képzelek el,mint ami a valóság.. de jó,ezentúl igyekszem mondani,hogy aha,igen,értem,biztos, és nem fogom kitárni az én álláspontom,mert abból csak balhé lehet,ha vmit másképp gondolok..


és nem mondtam egy szóval sem h kevesebb vagy nálam vagy hülyébb vagy h alacsonyabb szinten lennél mint én.. mikor mondtam ilyet? tessék,parancsolj,NEKED VAN IGAZAD,örülj nagyon neki.. nemtudom mért csinálsz úgy,mintha én egy beképzelt köcsög lennék,aki mindenkit lenéz és belül egy senki.. nemazért tanulok, h húúde okosnak mondhassam magam,hanem hogy legyen elég pontom.. és igen,lehet hogy gyerek vagyok, demég van egy évem,hogy az legyek..senki nem mondta h egy ilyen csökkentettértelmiségű lánnyal kell beszélned.. ha te mindig összeakarsz veszni, ha te ezt élvezed,hát akkor tessék,élvezd megint.. jesszusom,ha nem lennék,kinek tudnál beszólni? én túllépek rajta,mert már nem bírom ezt a folytonos összeveszést, h mindig ezt kell írnom és ezt kell olvasnom..rossz,hogy egy napból kb 2 óra normális,utána félóra balhé,aztán párnap megint szar, aztán kezdődik előről.. milenne ha soknap béke lenne,és félóra összeveszés és 5perc kibékülés? tudom,megint idióta vagyok, hogy "álmodozok".



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat