Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Joel Doll naplója


Joel Doll [138844 AL], gazdája Joel Doll
2009-05-31

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/138844
2009-05-31

Lehet, hogy nekem is furcsa álmaim vannak..

-természetfotós szeretnék lenni, amihez kell pénz és tudás, de megvalósítható..
-szeretnék Finnországba költözni, amihez kell pénz és bátorság, de megvalósítható..
-szeretnék Kimivel és Villével találkozni, amihez kell pénz és nagy mázli, de megvalósítható..

És te miről álmodsz? Olyan férfiről, aki elvesz feleségül és imádni fog, de soha, soha nem szexeltek és mégcsak megcsalni sem fog ezért? Hogy saját gyereked lesz, de aki gyártaná, az nem kell?
Tényleg teljesen egyedül vagyok azzal a gondolattal, ha megkérdeznék bárkitől, hogy "Mit csinál egy szerelmespár? Írd le 2 szóban!", akkor nem azt válaszolná az emberek többsége, hogy "Szeretnek. Szexelnek."???
Nem vagy egyedül, számomra is visszataszító és földi szánalom a szex és már jó ideje nem is csináltam, igazán soha nem is vágytam rá, de én legalább párra és fostos kölyökre sem vágyom! Mert az akarok párt-undorító az, akinek farka van és az akarok gyereket-nem akarok szexet szerintem nem igazán fér össze!

Lehet, hogy megtalálod azt a kedves, okos, 10 diplomás modern einstein-ed, aki azt fogja mondani, hogy az eszedért szeret! És el fog telni egy nap, egy hét, egy hónap, egy év.. aztán a tökéletes jelölted odaáll eléd és ezt mondja: Szeretem az eszed. Szeretem, hogy ennyire kedves és segítőkész vagy. Szerethetném végre a tested is? Hozzád érhetek végre pálcikák és gumikesztyű nélkül is?

És azért vágod hozzám, hogy semmi közöm hozzád, mert ezt képtelen vagy beismerni?! A szerelem, a családalapítás egyik alapja a szex és azért lennék perverz, mert ezt gondolom?! Azt hiszed, hogy te mondhatod rám, hogy perverz vagyok, mert így gondolom?? Azt hiszed egyedül vagyok azzal a gondolattal, hogy a párkapcsolatban igenis van szex és, ha gyereket akarsz, akkor is?? Nem fogsz olyan hapsit találni, aki nem akar majd veled szexelni, nem napok, nem hetek, nem 1-2 hónap, de x idő után!!! És Szűz Mária sem lesz belőled, hogy az általad úgy utált férfi és a "férfitermék" nélkül anya legyél!! És emiatt nincs közöm hozzád?! Büszke lehetsz magadra!

Lehet, hogy az ellentétek vonzák, de a végletek megölik egymást! És már nagyon elegem van abból, hogy a nyilvánvaló dolgok miatt is rámmondod, hogy perverz meg hogy semmi közöm hozzád! Még ha hazugságot mondtam volna! Mégha gonosz és bunkó lettem volna! De te már az IGAZSÁGÉRT is ezt csinálod! Mi jogon?! Én mit kaptam tőled?? Hogy rámhoztál egy idegen barátnődet, hogy már akkor kioktasson, mikor még téged sem ismertelek igazán? Vagy hogy olyat hozz rám, aki minden féltett kincsemet ellopja?? Aki miatt titkolnom kell, hogy mit vagy kit szeretek, mert különben rögtön ellopja?? És az igazságért "Mi közöd hozzám?"-ot?? Ezeken kívül te sem tudsz semmit felmutatni! Meg minek csörgetsz engem, ha semmi közöm hozzád?! Csörgesd azt, akinek van! És TERMÉSZETESEN most is neked fog feljebb állni, a büszkeségednek.. és jön majd az "Akkor nem csörgetlek,ennyi" szöveg és Nagy 16 éves bölcsként te fogsz kioktatni, mert te vagy a jó, az okos, a tökéletes, csak mert 5-ös vagy mindenből és nekem, a 19 éves taknyosnak SEMMIben nem lehet igaza, mert nagy Vica mindent kijavít, bármit is mondok, mert képtelen elviselni, ha nem neki van igaza, hanem egy olyannak, aki 3-as tanuló volt, mert AZ NEM LÉTEZIK, HOGY EGY 3-AS TANULÓNAK IGAZA LEGYEN EGY ÖRÖK KITŰNŐVEL SZEMBEN!

Az élettapasztalatot nem érdemjegyben mérik! Neked meg talán ideje lenne ezt megtanulnod!! Nem vagy szánalmas, nem utállak, sőt... De felejts nyugodtan el, ha már a nyilvánvaló igazság miatt is kiakadsz és egy szardarabot csinálsz belőlem, mert nem leszek a szarkupacod melletted, az aranykupac mellett, csak hogy legyen valakid, aki mellett fényezheted magad!!!!!!!


És álmodozz csak.. csak nem értem, hogy azon, hogy párt akarsz és az előbb utóbb nem csak a lelkedet akarja, elvégre azért a párod, a "kiegészítőd" minden téren és nem csak a haverod.. azon, hogy gyereket akarsz és ahhoz szex is kell, azon hogy lehet más állásponton lenni? Miben élsz te? Hogy a hűséges párod ott fog maszturbálni kangörcsében,mikor felesége van? Lehet, hogy te még gyerek vagy, de a "testileg kívánást" Minden felnőtt érzi, legyen férfi, legyen nő.. ki többször, ki kevesebbszer.. Lehet, hogy te még ezt nem érzed, mert gyerek vagy, de akkor meg minek osztod az észt gyerekként? Vagy hogy a férfi a köldöködbe teszi az ujját és ettől leszel terhes vagy ebben a dologban mégis hogy lehet más állásponton lenni....? Álmodozz csak, de ez a "férjet akarok,akinek én vagyok az egyetlen,de hozzám ne merjen érni, mert szétverem és a teherbe akarok esni, de szexelni nem" kb olyan álom, mintha én 2 hét híján 17 évesen arról álmodoztam volna, hogy mi lenne, ha superman lennék és megmenthetném a világot a főgonosztól.. álmodozz csak, de ez az álom, amiről te álmodsz, az emberek talán 5-6-7 éves korában jelentkezik, mikor megkérdezik a kislányt, hogy szeretne e gyereket.. ő hiszi azt, hogy a gólya hozza őket és, hogy van a szőke herceg fehérlovon, vagy már ő sem.. Engem nem az álmod zavart most sem, hanem az, hogy tisztában vagy vele, hogy most kivételesen én mondom az igazat és nem te, de még ilyenkor is te mondod rám, hogy mert perverz vagyok és mi közöm van hozzád!!! Te, te a nagy okos, a mindent tudó valaki egyszer nem tudsz egy nálad butábbnak igazat adni, mert az milyen lenne már, húú világvége!! Akkor meg, ha mi közöm van hozzád, ha ennyire buta vagyok hozzád képest, ha nekem soha nem lehet igazam, mert nem NŐ vagyok, ha ennyire perverz vagyok, hogy azt állítom a gyerekhez szex is kell, akkor mi a francot akarsz te tőlem.....? Képtelen vagy lesüllyedni hülyeÁdám szintjére és beismerni, hogy hű, neki is lehet igaza, hiába hülye, hiába fiú, mert az lerombolná az image-ed és mennyire megalázó lenne! Akkor meg menj okos emberek közé és velük beszélj, NE velem!!

"Ezután ha minden csak félig sikerül
Te is hibás vagy, nem csak én egyedül
Már nem szólhatsz rám"..

Ez az, amit képtelen vagy belátni, beismerni, mert többszörös hátrányban vagyok nálad azzal, hogy fiú vagyok, azzal, hogy butább vagyok, azzal, hogy vagyok..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat