Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2009-06-04

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2009-06-04

etikán..páran dogát írtak,nekünk addig kussban kellett lennünk.. én rajzolgattam,először egy csajt,odajön a tnő,megkérdezi hogy ez ő? mondom nem^^ ő:de.
hátjólvan..xD ált fiatalabbakat rajzolok,mint 44,dehát..:E meg odajött,hogy "már csak 10 perc és szóbelizik az alpár viki".. gondolom törifaktos és emeltszintű törin felel, dehát az kicseszés h a töri ilyen hamar van:v a léényeg h hol érdekel engem?:v én h csináljak már csak 4 hibát egy emeltszintűn? hiú ábránd tanárnő..xD ma volt vmi vicces beszólás,de elfelejtettem..

edzésen.. zsuzsika mondja,hogy (sziaa ha olvasol..xDD de úgysem:F és neis:F xD) ma talált két 10-est és akkor,mikor a kata velevolt, szóval szerencsét hoz neki és hogy 3 a magyar igazság szóóval..xD úgyh ledobtam az öltözőben egy 20ast,de olyan vaksi volt h nem vette észrexD aztán felszedtem,mentünk a folyosón és odadobtam eléxD elgurult őmeg utána futott,hogy "A TIZESEEEM*.*" xD remélem jó napod lett:P xD edzés..hát..nemtudom,ha mindig pár nélkül maradok v Vki "marad" nekem.. hát nemtudom,ennek nemsok értelme lesz így.. mert persze,türelmes vagyok meg elnéző mert énis bénázok, de.. nekem 7 évembe került,hogy ide kerüljek velük..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat