Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Joel Doll naplója


Joel Doll [138844 AL], gazdája Joel Doll
2009-06-07

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/138844
2009-06-07

Felejtős versenyhétvége.... :E

És mostmár kezd tényleg hihetetlenül nagyon unalmassá válni ez az örökös Button győzelem.. Semmi bajom nincs Button-nel, nem a személye ellen szólt az előző mondatom, mert igenis kedvelem őt, mindig is kedveltem, mert szimpatikus ember, egy balkezes zseni akkor is, ha voltak és vannak is nála jobbak a mezőnyben (számomra), el tudom ismerni, hogy ő is tud, ha jó az autója. Mondjuk szerintem ez a 20 ember, aki a királykategóriában versenyezhet, nem is engedheti meg magának, hogy ne tudjon, persze 1-2 kivétel mindig is volt és lesz is (nem céloztam Piquet jr.-ra :F).
Most nem kezdem el hamilton helyett Button-t utálni, csak mert nyer, mivel Button arca még mindig kisebb pár fokkal, mint amilyen hamiltoné volt rögtön az elejétől kezdve. De már a hamilton-utáló korszakomon is túlvagyok, már nem utálom, talán soha nem is utáltam, csak a "közönségnek" szólt, de igaz, ami igaz, unszimpatikus, mint versenyző és mint ember is. A beképzeltsége miatt és nem, nem a színe miatt. Ki a szart érdekel, hogy milyen színű? Ember, ember..

Szóval Button.. nem utálom, csak egyszerűen unalmassá teszi a F1-et, hiába ír jelenleg is sporttörténelmet a Button-Brawn duó. Bárki nyerne ennyi futamot,az unalmassá válna, kivétel az, akiért rajong az ember. Személy szerint, ha Kimi nyerné az összes futamot is képes lennék elbőgni magam a 17. győzelme után is, mert én az ő rajongója vagyok és nagy örömöt okozna, csak akkor meg a többi 19 versenyző rajongói unnák szét az agyukat.
Button és a Brawn szerencsés, hogy máshogy értelmezték a szabályokat és olyan autót és stratégiát hoztak össze, amivel a többi csapat hátrányba került. Mert legyünk őszinték, Button jó, de nem jobb Kiminél, Massánál, Alonsonál, Kubicánál, hamiltonnál és ha olyan jól menne a Ferrari, a Renault, a BMW és a McLaren, mint a Brawn-ok, akkor nem nyerne ilyen könnyen, sőt az sem lenne biztos, hogy egyáltalán tudna nyerni. De nem mennek jól. Viszont ez a képmutatás tényleg irritál. Tavaly mindenhol (F1-es újságokban,tv-ben és ott is ahol én olvasom online a híreket) az szólt, hogy Button-t ki kéne rúgni, mert annyira nem tud vezetni egyik csapatnál sem. Tavaly folyton utolsó és utolsó előtti helyen volt Barrichelloval és a Hondával együtt és nem 1-szer, nem 2-szer gúnyolták ki Palikék is élő adásban őket, hogy "Kiesett valamelyik Hondás. Inkább az lepett volna meg, ha beér egyszer" és társai. Most pedig, hogy jó az autójuk, a többi csapat meg hülyén értelmezte a szabályt és rendesen lemaradt (mert idén nem is tesztelhetnek már), így rögtön azt mondják Button-ra, hogy csakis Schumihoz hasonlítható és olyan puhán vezet és olyan tökéletesen, hogy rögtön elalélok tőle.. Kimi, Alonso és hamilton, a világbajnokok, rögtön tehetségtelen tuskók lettek. Kicsit nagy előrelépés egy versenyzőtől fél év alatt, nem? Na, most akkor melyik is..? Button-nek kiemelkedően jó autója van és ettől rögtön ő is Schumi2 lett, tavaly meg még a röhej tárgya volt? Vicces, na de tényleg.

Na de menjen Button, amíg mehet, amíg tud, én aztán nem sajnálom tőle, csak ez a nagy képmutatás zavaró. Ja meg, hogy eléggé unalmassá teszi a F1-et, hogy mindig egy versenyző nyer. Egyéni vélemény. Meg hát a 19 másik versenyző rajongóinak véleménye sem hiszem, hogy nagyon eltér.

Forza Ferrari!
Keep flying Kimi!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat