Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
c i ó

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
c i ó

azthittem soha nem lesz vége ennek a napnak..blöblöbláá.. fizika..filmnézés.. a fél osztály késett.. v inkább mondom úgy,h kb 10-15en ültünk bent időben..xD jó,volt aki a második óra felére ért be..
társ.ism.. doga közben bejelenti a tanár, h 100%os lett a tesztem (mindenki h pff fdbhjjfd,jáááj kiez mittudomén stb.. de ha megmondja h a mf-ből fog feladatokat adni,akkor sztem előre tudott kérdésekből nem vmi nagy szám:S márha megtanulja vki..ha ennyire sem képes,akkor a már kész feladatlapot adják neki oda v mi?:D).. meg h PONTOSAN leírtam a dogába a nemtudommi fogalmát? néézek rááO_o ő: ugye PONTOSAN?? mondom háát.. merth nemis írtam a füzetembe a fogalom meghatározását,úgyh kitaláltam én hozzá egy szép mondatot és leírtamxD de már annyiszor megkérdezte,h mondtam, h iiiigeeeen..ahjhagyjonmár.. meg kibámultam az ablakon,mert kész voltam, és néha van olyan szerencsém, h pont fut vki qpert v ilyesmi,olyanjó nézni ahogy szenvednek*.* viccelek..:E és akkor ott integet nekem hogy Hahóó.. :@ tesi.. persze mindig a lányok kezdenek mindent, mért nem nő a tesitanárunk:@ 800 méter, alias 4 kör, 3:30, 3. 11ből,2mpvel előttem, 15 mp-vel mögöttem, (a brigi milyen gyorsan fut he:v), van,aki szépen begyalogolt..xD meg megállt.. pedig.. jó,aki nem sportol annak tuti megterhelőbb, v asztmás stb,de pl volt h qpernél sem álltam meg,ami kb 11 kör szokott lenni (nekem),akkor már 4nél..?:E aztán english.. olyan überhülye képeket hoz,amin semmi nem látszik,de beszélj róla-.- ahh,lefáraszt.. aztán töri.. esszém meg 85%, összesítésben 92,ami a 12 mellett a szerencseszámom,mertugye akkor születtem és a páros számok iránt különös vonzalmat érzek (...:E),úgyh jóez:E
csörgetlek 8kor de csak nem felejtesz el:T

jólvan,én azért megpróbáltam,mr elküldős..:E

http://www.youtube.com/watch?v=aNhj-m5VWiw&feature=related
tök aranyos,ahogy mesél róla,h kinek írta ezt a számot..h egy volt bnőjének.. de ahogy beszél róla..semmi harag,nem szídja, vége,de mégis ír neki egyet, h elmondja,sajnálja.. szóval így mégszebb ez a szám:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat