Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Joel Doll naplója


Joel Doll [138844 AL], gazdája Joel Doll
2009-06-10

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/138844
2009-06-10

Jajj most hatódjak meg? 16 éves vagy, te akarsz kioktatni? Vagy akár egy 17-18 éves ember, egy kislány,egy lány? Tyű, de bölcsek és tapasztaltak lehettek, komolyan mondom már-már irigylem ezt a hihetetlen tudást és élettapasztalatot, amivel rendelkeztek! Ne vicceljetek már.. Lehet, hogy okosabbak vagytok, na és? Nem vettétek még észre, hogy tökmindegy, hogy én kezdem a balhét vagy ti, akkor is mindig Nektek van igazatok vagy legalábbis azt hiszitek és úgy állítjátok be? Miért? Mert ti egyetemre készültök vagy mert nők vagytok és a nők olyan tökéletesek? Tény, sokat fejlődtetek és okos agyat növesztettetek, ti darabka oldalbordák. Mindig játszátok az áldozatot és már a "hülye" szótól is elvéreztek, de soha a büdös életben nem lehettem én az áldozat, még akkor sem, mikor én véreztem.. Ideje megtanulnom, hogy nem kell leállnom veletek veszekedni, mert csak magamat idegesítem, az én billentyűzemet koptatom, mindkettőt feleslegesen, mert nekem valamiért soha nem lehet igazam és ha kivételesen 10 esetből egyszer én vagyok az ártatlan, akkor is én kapom a bocsánatkérés helyett a mégnagyobb rúgásokat, hadd ne mondjak példákat. Ti meg folyton elvárjátok a bocsánatkérést, de ha nektek sem megy a kimondása, akkor? Legalább annyiszor leírtam,hogy bocsánat, ahányszor ti, akkor..? Nem is szándékozom se felhúzni magam, se hosszan kommentálni a helyzetet.
Boruljak a lábaid elé és könyörögjek a bocsánatodért azért, mert tvzni akartam veled..? Ekkora bűnt senki ne kövessen el az életben! Lehet, hogy röhejes vagyok, de te is, hogy azért vársz bocsánatot, mert tv-zni akarok veled.. Bocs, már csak akarTAM! Nehogy véletlenül kipurcanj az dolgaimtól..!

Jah és annyira nem izgatnak a további bölcs kommentek, elég lesz ezt a szöveget megtanulnom, amit idáig leírtál, hogy én is olyan bölcs lehessek, mint te, nagysága!

Meg ha ennyire röhejes, vicces, szánalmas, unalmas, rossz ízlésű, tapasztalatlan és buta ember vagyok, akkor mégis mit akarsz tőlem? Minek koptatod miattam a billentyűzetet? Minek pocsékolsz rám az életedből perceket?

Ezekszerint valami mégis megfogott titeket, ha rossz, hogy nem vagyok, ha képesek voltatok bőgni miattam és miegyéb.. Mi? A butaságom? A röhejességem? A szánalmasságom? Az éretlenségem? Az unalmasságom?

Keress olyan embert, aki tanult, nem unalmas, jó az ízlése, nem szánalmas, nem röhejes, hanem egyszerűen tökéletes, mint te, engem meg felejts el! Ha ennyire szar vagyok, hogy rajtam röhögsz, hogy kigúnyolsz, hogy kioktatsz, nem lesz nehéz, sőt!

Egyszerűen takarodj az életemből és kész! Majd keresek hozzám hasonló buta, unalmas, kigúnyolásra váró egyéneket, te meg nyomulj a felsőbb réteggel! Ne rólam irogass a naplódban, hanem arról,hogy hány ötöst kaptál és hogy 10 tantárgy közül 15-ből kitűnő leszel és hogy az érettségid max pontos és meghívót küldtek a Harvard-ról! Több úgysincs egyikőtökben sem, csak tanulnitanulni, lenézni másokat meg a beképzeltség!

Nekem emberek kellettek volna, nem lexikonok. Nem lexikonok, akiknek a naplójában folyton csak az okosságokat, a bölcsességeket olvastam, ja meg persze azt, hogy "98%-os az érettségim nyenyenye *-*" vagy hogy "5-ös lett a töriiiiiiim ja és edzésen első lettem és 5 gólból 4-et én lőttem :$". Nem lexikonok, amik semmire nem jók, csak olvasásra, de olyan szárazok, hogy érteni sem lehet őket. Ha lexikon kell, kikölcsönzök egyet. Ha lexikon kell, veszek egyet. Majd, ha nincs rá szükségem tovább adok rajta és veszek egy másikat. Pénzért. Nekem nem a Mindenttudó Lexikonok kellettek VOLNA, hanem EMBEREK.. kellettek volna.. valamikor régen, amikor elhittem, hogy csak a felszínetek a lexikon. Tévedtem. Csalódtam. Lexikonok barátkozzanak lexikonokkal, ne képregényekkel.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat