Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
k á c i ó

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
k á c i ó

0. óra,k.o. irodalom zzz. matek ááá. biosz hájjá (köszönöm az ötöst tanárúr*.*),angol rajz,tesi zzz,német uhh,töri ahh,itthonvagyok yeah. felírtam,hogy holnap vigyek színescerkát,elne felejtsem:v meg kéne töris activityre írnom kártyákat.. egy matek könyvet kell csak vennünk*.* és ahh,azt hittem jövőre milyen kevés óránk lesz,hát persze h nem-.- meg törizni is bent kell maradni délután (elvileg 2x?:O)...

gondoltam,nem írok semmit inkább a mai dologhoz, mivel nem akarok partner lenni a veszekedésekhez.. de most mégis írok.
egyszer azt kérdezted,mért nem hagyom,hogy vigyázz rám.. az a helyzet,hogy már saját magamat kell védenem,mert folyamatosan csak támadsz.. mint egy életre szóló háborúban.. néha tűzszünetet kötsz,talán,hogy újra megerősödj vagy új okot keress,hogy a háborút folytathasd..
és a maira. igen,két szempont van. a tiéd és az enyém. mint mindig, most sem egyezik,és nem fogsz meggyőzni az igazadról,nem keltesz bennem bűntudatot,Már nem. és ugyanígy, te sem gondolod át,amit én mondok. de.. gondolkoztam,milyen jelzőt használjak erre.. röhejes? talán ez a legkevésbé bántó. tudom,hogy ezután olvashatok egy oldalas oktatást tőled is. amiben megint úgy leszek beállítva,mint a köcsög,aki nem bír ki mindennap egy sorozatot és hétvégén egy filmet,azért,mert az TE VAGY. az h szereted, nem jelenti azt, h énis fogom.. az,hogy szeretlek,nem jelenti azt,hogy magamat is feladom érted. ha valamit NEM akarok,akkor nem fogom akarni,bármit mondasz.. annyi mindenre rávettél,amit nem akartam..nézd meg ezt,azt,csinálj ezt,azt.. és nem hánytorgatom fel,mert megtörtént,ennyi. te órákat kérsz,amiket elvileg NEKED nem tudok megadni.. nem tudok RÁD szánni. igazából pedig én nem is akarok annyira ezekre szánni. én Rád szeretném.. de neked.. már úgy érzem,nem bírsz ki egy órát sem velem, tv nélkül.. csak akkor van témánk,ha közben nézünk valamit? ezért? vagy csak kell vmi,hogy ne rám kelljen figyelned? tényleg nem értem már.. te órákat kérsz a filmekért, én pedig órákat kérnék magamnak az életedből. nem filmekre, rám. én nem mondom,hogy egy film annyit jelent,mint én, és ha nem nézed,azzal engem árulsz el, rám nem szakítasz időt. én hány filmet kértem eddig,hogy nézz..és.. ha kértem,akkor unalmas volt és Elkapcsoltál,mert te ugyan végig nem szenveded. akkor ezek alapján, a te álláspontod szerint milyen hisztit leverhettem volna? Akkora ügyet csinálsz mindenből.. ezzel akkora dühöt szabadítasz fel bennem.. érzem,hogy ebbe egyszer bele fogok betegedni.. én nem erre születtem,hogy mindenkivel harcoljak.. akiket igazán szeretek, nem akarok állandóan összeveszni velük.. mértnem mutatsz egy kicsivel több megértés irányomban? azt hiszed,mindenből jobb akarok lenni, holott neked arra kellek,hogy pontokat gyűjthess,elég átlátszó már,főleg a mai után,hogy jó,akkor teis takecarezel,hátha jár érte pont.. de nagylelkű vagy Istenem.. ezt hiszed és ezért mindig vmiért leszólsz.. mert éhes vagyok,és mondom, hát menjek a francba,ha nem bírok ki egy órát,hogy az időmérődet nézhessem.. és néztem az asztaltól a tvt közben, de te azóta is emlegeted,mintha nem néztem volna, pedig igenis néztem! ezt utálom,amikor olyanokat hánytorgatsz fel nekem, amik nem is igazak. Ne úgy alakítsd a múltat,ahogy neked épp jó!
Ha én Nem akarom nézni a scoobydoot,akkor Nem fogom nézni. Azthiszem nem kell mindennap egyeztetnem veled,mit nézel, és csak énis azt nézhetem,mert ugyebár ha nem,akkor köcsög vagyok mert nem bírom azt nézni,ami neked olyan fontos! érdekes,mostanában minden műsor ilyen fontos? szeptembertől nézzek bkt,mónikát,reklámokat,épp,ami jön? én leszólok mindent,amit szeretsz, de azért köcsög vagyok,mert egyből mondom,hogy nem nézem, és nem köntörfalazok? mondom hogy nem,és mivel baj, h nem indoklom, hát elmondom, mi a VÉLEMÉNYEM róla, de hát ezt is minek mondtam én hülye, mert rosszat én nem mondhatok, mert az egyből leszólás.. bocsi,hogy nem nyalomfalom minden kedvenced,hogy í dejó,ha egyszer nem ezt gondolom róla. viszont semmi köze annak, h mit nézel a tvben ahhoz, hogy milyen embernek tartalak és h szeretlek e. egyáltalán semmi. tesem szeretsz mindent,amit én. te pedig állandóan kéred, h nézzem ezt és azt.. amit szeretek, v talán elmegy,akkor megnézem, mert énis szeretek veled tvzni, de nem a tv az elsődleges, hanem h beszéljünk.. te azt mondtad h hú,neked mindegy mit nézünk,csak nézzük,mert szereetsz velem tvzni. akkor most mért nem választhatnék vmi mást én? mért mindig azt kell,amit te akarsz? ez már nagyon nyomasztó,hogy valamit nem akarok, megis mondom, de te egyre csak erőlteted. és megsértődsz,ha valamit nem kaphatsz meg. tudod az életben nem fog mindenki úgy ugrálni,ahogy te szeretnéd, nem fognak mindent megtenni,amit kérsz, nem adják fel az értékrendjüket,mert neked más, DE attól még szeretni fognak. kár,hogy te csak akkor tudod őket, ha körbedicsérnek mindent,amit szeretsz. ennyit arról,hogy te Őszinteséget akarsz. A nagy francokat. Szépeket akarsz hallani. Az a jó,amit te akarsz hallani. A többi köcsögség,árulás,leszólás. Ez a nagy igazság. Mindenki faragjon le a büszkeségéből,mert te ilyen vagy,ezzel ugye elvan intézve,az nemszámít, h te mit csinálsz, h esetleg te léped túl a határt,h te bántasz meg másokat, h más próbál megérteni, és nem nyúz,ha mondod, h nem tudsz jönni, ez mind nem számít,mert mindig nekik kell bocsánatot kérniük. te elköveted a hibát,akkor ők kérjenek bocsánatot,hát így megy ez. az én bocsánatkérésemre ugyan várhatsz.. sokszor kértem már úgy, h azt éreztem,nem én voltam a hibás, de tudtam engedni.. azóta sem kaptam magyarázatot,hogy mért tetted, de így jobb,mert legalább nem kell félnem,h megtörténik,mivel már megtörtént. Másnak legyél olyan fontos, h visszakönyörögje magát, de neked senki nem olyan fontos, hogy egyszer visszafogd magad, hogy egyszer végiggondold, miket beszélsz, hogy egyszer belásd, csak kérsz és kérsz, deha más kér,könnyedén mondasz Nemet. Ha más kér engem valamire, az szted kihasznál engem, de te nem érzed úgy,egy kicsit sem, hogy te is Ugyanezt csinálod velem..?

tudod,ettól csak nevetni tudok..kínomban..ez a "jaj 16 éves vagy, és ráadásul lány, nálam fiatalabb,kis gimis,aki egyetemre akar menni,de egyébként semmihez köze nincs,nem ért az élethez,mert kis szardarab" duma már elég unalmas,nem gondolod? erre fogsz mindent? ezért nincs igazam,mert én lány vagyok és nem 19 éves? ASSZEM egy 19 éves fiú nem kezdene el hisztizni azon ,mert valaki a szemébe mondja,hogy nem akar Scooby Doo-t nézni..pff..te aztán nagy vagy hallod..

és megint kigúnyolsz,mert leírom,amit gondolok,mert ez ugye csak blabla és okoskodás.. de az eszedbe sem jut,hogy így érzek? unom ezeket a mindenen megsértődéseidet..nagyon..és látom h énsem érek annyit, h ezen változtass.. tudod tök gáz.. mert tudom, h normális ember ezen a szaron nem sértődik meg.. bár leehet az a baj, h sokszor néztem a dolgaid és már természetesnek veszed, h ugrok mint egy kutya és nézem amit akarsz.. tudom, h lekéne szarnom jóóó magasról,mert megint TE akarsz összeveszni, TE kezded a balhét, TE sértődsz meg mindenen, mert TE nem vagy képes elfogadni,hogy nem akarok mindent, amit te.. és már annyira hülye vagyok, hogy még egyáltalán próbálom megérteni,amit te írsz! nem h énis leráznám magamról és nem érdekelne az egész.. mert te az én dolgaimat okoskodásnak veszed.. mondd,te mitől vérzel??? hányszor küldtelek el a francba? OLCSÓ KIFOGÁS H TE ILYEN VAGY! énmeg ilyen, fogadd el az összes hibám és mindenem.. ennél jobb dumát egy 5éves is összetud dobni.. nem érdekel hogy ilyen vagy.. nem érdekel.. felnőtt férfi vagy és ha már ennyire okos, h engem azért kiosztasz,mert fiatalabb vagyok nálad, akkor gondolnám h felelősséget vállaszt a tetteidért,szavaidért, és nem arra fogod, hogy ilyen vagy! h mindenki tudja h ilyen vagy,ezt csinálod, és ezzel legyen elnézve a dolog! hát nagyon nincs..

tudod mit utáltam egész életemben? hogy azért röhögtek ki,mert megcsináltam a házit,mert segítettem itthon,mert fél9re már otthon kellett lennem és pizzázásról turbófokozatban tekertem haza,hogy elne késsek,mert próbáltam betartani a szabályokat,remélve,hogy ez majd megtérül.. utálom,ha megvetnek,pedig nem csinálok semmi rosszat.. mert ha drogos piás lennék,hát röhögjetek ki,hogy elcseszem az életem.. de utáltam,ha strébernek neveztek,utáltam,ha megkérdezték,kinek van házija, és lám, nekem igen, másnak nem és ezért fújjogtak, de közben lemásolásra jó voltam, helyettük dolgozásra szintén. utáltam,ha ezért valaki leszólt. és már vissza is szólok azoknak, mert elegem van belőle. és te ezt nagyon jól tudod, mert ismersz, és mert mondtam már sokszor. de te is,Ugyanúgy röhögve kérdezed, hogy juj,rossz lett? akkor nem csillagos ötös?=(((... ugyanúgy viselkedsz,mint ők,pedig azthittem te más vagy és h te talán megértesz,ha szeretsz..de neked is, érettséginél ugyanúgy jó voltam, ha kellett vmit keresni,aztán most leszólsz..
és elitnek nevezel,mintha úgy csinálnék,mintha én különb lennék nálad,mert tanulok,mert egyetemre akarok menni.. és ez rohadt szarul esik, hogy még te sem tudsz megérteni és ugyanúgy bántasz emiatt,mint mások,de akkor kitől várjak megértést,ha mindenkivel együtt,Te IS kinevetsz és csúfolsz? tudom,senkitől.

nevezz csak lexikonnak,száraznak,úgysem jelentettem többet neked sohasem..mert neked az megvetendő,ha valaki tanul.. és mi közöd van ahhoz h mit írok a naplómba? nem neked írom,hanem magamnak..mértne írhatnám le,h milyen lett az érettségim, h milyen jegyet kaptam?? senki nem mondta,hogy olvasd a naplóm!!! egy lexikoné csak unalmas lehet,úgyh innentől sztem ne is gyere a közelébe.. én ezt írom le, te meg az F1edet, h milyen harcok mennek,ami meg engem nem érdekel.. panaszkodok h egésznap ezt hallgatom? ezt olvasom? nem,mert azt írsz,amit akarsz.. akkor neked nem mindegy???
és nem én vagyok lexikon belül,hanem csak te nem tudsz megismerni annyira, h ne azt lásd,amit a legtöbben,akik ugyanúgy szarnak rá, h ki vagyok,mint ahogyan te teszed.. nem érdekel, ha azért fikázol,mert tanulok,mert próbálok vmit elérni az életben. más meg téged fikázna,hogy egy éve otthon ülsz és nem csinálsz semmit. én fikáztalak? gondolkodj el ezen.
de persze,halál logikus az egész. aki nem csinál semmit, nem tanul, azt lehet szeretni,mert az már valaki. aki tanul, de attól még ugyanolyan ember, azt már utálni kell. ezt a mentalitást sugározza nekem az egész világ. de ha kell,az egész világgal szembemegyek, és találni fogok valakit,aki majd így szeret, sőt,vannak,akik így szeretnek engem! ha az egész világ véleményét leszarom és megvetem érte, szerinted veled más lesz a helyzet? vannak szüleim, akik ezt elvárják,nekik ez természetes. van egy bátyám,akit nem érdekel, de legalább érettégim napján írt egy goodluck sis smst, amiért a leghálásabb vagyok és soha nem felejtem el neki..soha..nagyon jól esett tőle, míg más leszarta..úgyh ha megkérhetlek, hétfőn is felejtsd el, h élek! van egy nővérem,aki támogat, és bíztat,hogy ne érdekeljen,mit mondanak, hogy mit csinálnak,hogy buliznak és isznak, én maradjak ilyen, mert az élet visszafogja adni..és én hiszek neki..vannak barátnőim,akik ugyan néha szintén kinevetnek, de mégsem ezzel cukkolnak egész nap..
és te nem vagy.
mert te ott szúrsz belém,ahol a legjobban fáj. hiba volt megbízni benned.
Birkus üzenete:
mert vagy nagyon késő este vagy nagyon korán reggel teljes mértékben megegyeztem magammal h irni fogok neked      

ahhoz képest én írtam rá, de azért..:)

és edzés jó volt. lábtengóztunk,egész jól ment magamhoz képestxD imádok fejelni^^ agysejtpusztítás 4ever. jani meg bogi meg macska meg zsófi volt velem,nyertünk oje.

http://www.youtube.com/watch?v=Jm-yJnEfGpA&feature=channel_page
ha jobb kedved akarok,csak megnézem az egyik videót. írt egy dalt a rádióba. a szövege. hát elég lol:) meg jó is a dallama.. szóval pár idézet..
nembiztos h jó,mert hallásból..

i am having so much fun here on the morning show with air 1, yeah yeah,every good song has a part that goes 'yeah yeah' yeah
we sing crazy songs that i don't want to repeat..

sing your part.."yeah yeah.. énekelte a másik.. " no,sing it with me.. "yeah yeah.." ok,never mind, don't sing..
maybe someday you will sing with.. (tökgagyi kihagyás direkt) with rhytm... (vaagy you'll sing it with..? nemtom)

najólvan nem mutogatok. ez meg mégegy és mégegy ami tetszik. pedig olyan furcsa,néha olyan.. nemtudom, de akkoris jó
January One, I got a lot of things on my mind
I'm looking at my body through a new spy satellite
I try to lift a finger but I don't think I can make a call
So tell me if I move 'cause I don't feel anything at all

So carry me
I'm just a dead man
Lying on the carpet
Can't find a heartbeat
Make me breathe
I wanna be a new man
Tired of the old one
Out with the old plan

I woke up from a dream about an empty funeral
But it's better than a party full of people I don't really know
Well, they've got hearts to break and burn, dirty hands to feel the earth
There's something in my veins but I can't seem to make it work
Won't work

So carry me
I'm just a dead man
Lying on the carpet
Can't find a heartbeat
Make me breathe
I wanna be a new man
Tired of the old one
Out with the old plan

Can you find a beat?
Inside of me?
Any pulse, getting worse
Any pulse, getting worse
Inside of me
In front of me

Carry me
I'm just a dead man
Lying on the carpet
Can't find a heartbeat
Make me breathe
I wanna be a new man
Tired of the old one
Out with the old plan



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat