Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
V a k á c i ó

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
V a k á c i ó

ez a nap:) Istenem:)

szünetben odaadtam a rózsát a gábris tnőnek és a stróbl tnőnek:)
rajzon semmi kül nem volt,a tanárúr azt mondta,h dicséretet ad:) és levittük a borítékot a str. tanárnőnek, meg vettem mellé egy twixet.. de sajnos az egyik tnő beköpött h én raktam az asztalára,pedig DIREKT nem akkor vittem le,amikor a tanáriban volt, h ne tudja,kitől van,hanem az egész csoportot szeresse miatta..
aztán fizika. ilyen órát.. nehéz róla írni,mert már megint könnybe lábad a szemem. Mikós tanárnő. annyira szeret minket:) ő az egyetlen szerintem,aki Igazán szeret. jobban,mint a saját volt és jelenlegi ofőnk.. amiket mondott.. áhh.. hogy mindig szokott készülni vmi kis ajándékkal utolsó órára,de h nem volt ideje.. de egy kis lelki útravalót hozott.. és olvasott idézeteket.. és mondta, hogy örül, hogy nem csak hallomásból ismer minket.. mert ugye mindenki orrbaaszájba szidja az osztályt.. szóval töökjól esett,mert ez azt jelenti,hogy szeret minket. és hogy sajnálja, hogy mi csak a 2.ak (másodikak,Istenem*.*) votunk neki a saját osztálya után.. és neki van bűntudata emiatt.. pedig hát melyik szaktanárt érdekli ez? mindenkinek csak egy szar osztály vagyunk,ahol leadja az anyagot,és velünk nem törődik.. de ő igenis törődött.. és neki van bűntudata,holott az osztály hülye.. és h amikor választania kellett,leadta a matekos csoportját (én a baros tnő csoportjában voltam),hogy az osztályát taníthassa stb, és hogy úgy érezte,hogy ezért máshogy állnak hozzá,máshogy viszonyulnak hozzá a régi matekosai,pedig ugye fizikát még tanított.. és h emlékszik, h mindta a brigi,hogy ők meg azt érzik, h a tanárnő is így van ezzel.. és ő is sírt, és a fél osztály is, hallottam,ahogy fújják az orrukat.. és énis alig bírtam,aztán nemcsak h nedves lett a szemem,de sírtam is, csorgott az arcomon a könny és már elfordultam az ablakfelé,odaraktam a kezem,de nem bírtam megállni.. a matekcsoportos résznél is bőgtem, pedig én nemis voltam benne.. és mondta, hogy a bizalmat évek során lehet csak elérni, de másodpercek alatt el lehet veszíteni.. ami igaz is.. de mégis szeret bennünket, és annyira jó érzés volt.. ez a lelki ajándék sokkkal többet ért,mintha egy tábla csokit osztott volna szét.. és annyi jó dolgot mondott.. és hogy van,aki órán rossz és stb, de hogy mennyire sokat jelent neki az,hogy az utcán nem fordul el,hanem már előre köszön neki.. annyira rendes, h nem csak a rossz oldalunkat nézi.. ennyi jót még egy tanártól sem kaptunk.. és rohadt szerencsés osztály lesz,akinek ő lesz az osztályfőnöke.. életük legszebb évei lesznek vele, az biztos:) és sírt és sírtunk és ahj.. és még utána is alig bírtam megnyugodni.. ő annyira érzelmesen tud beszéni.. és h egy tanár a meghaatódottságtól,az emlékektől tud sírni egy osztály előtt, egy osztállyal.. és annyira meghitt volt,egy fiú nem nevetett közben, mindenki néma volt,csak néha nevettünk fel,de már azt is sírva, mikor valami vicces emléket mondott.. és olyan apró dolgokra mondta,hogy mennyit jelentettek neki.. hogy ennyire értékelt minket.. hogy Másodikak lehettünk nála.. pedig hát minket nem szeret kb senki.. h mégis ilyen jó volt velünk.. ezt soha nem felejtem el:)

odavittem az angol tnőnek is a virágot:) őis milyen aranyos volt:D vagy 5 percet beszélgetett velem, hogy emlékszik, 7.esként milyen picik voltunk és angyalok, aztán 8.ban már rosszalkodtunk, és most.. de hogy velem semmi baj nem volt, és hogy reméli azért még találkozunk,dehát ballagáskor biztosan, és h ha jövőre még itt tanít,akkor is, és sok szerencsét kívánt mindenhez,amit elakarok érni,és nem mondja h ne tanuljak, mert fiatal vagyok, de hát úgyis sportolok és zenélek, szóval ez is kikapcsolódás lehet, és annyira aranyos volt ő is:) nála is majdnem bőgtem.. nehéz lesz elengedni a tanárokat,akiket nagyon szerettem.. főleg 11 év angol után.. az ált sulis tanáromat is imádtam, ő volt a kedvencem, nyáron is szoktam neki írni képeslapot, majd megírom neki az érettségit is, és őt is nagyon szerettem,és furcsa lesz,h nem lesz heti 5x: "good morning students" -good mooorning- "sit down,please".. vele volt a legtöbb óránk az 5 év alatt:) neki is örök hála,hogy ő sem utáltatta meg velem az angolt..
aztán biosz.. beültünk a bsekkel halálos iramban 4et nézni? a tanár meg annyit sem mondott, h ég veletek.. szóval jah.. németen semmi kül.. bubiitfújtunk az emeletről az ablakból:) és kittikével is olyan szomorút beszélgettem..
a mai egy szomorú év szomorú befejezése volt

Sajnálom
but God can help

fél4től negyed7ig mamáméknál voltam.. meggyetszedtem,borsótszedtem, borsótfejtettem és túróspalacsintát ettem.

és ma megtudtam,hogy az első unokatesóm (az az első,ha anya tesójának a gyereke? gondolom) elvan jegyezve. nagyon durva.. róla képzeltem volna el utoljára:) aztán tessék,megelőz négyünket:v pedig csak 24 éves. ennyit az edénykészletről,amit az nyer,aki elsőként meg férjhez..hát megszívtam.. viccelek. ma van a szülinapja,úgyh írok neki és h miaz h nem kérdezett meg előtte. ezis vicc.

ááh.. most ha itt lenne egy bizonyos személy,szétverném,nem viccelek..nemérdekelne,ha énis kapnék,de most jól esne a gyomrábavágni.. hogy lehet valaki ekkora egy *******???? rákellett jönnöm, h utesóm bizonyos körökben közutálatnak örvend, de azt kell mondjam, akik szídják,hülyék:) mert nem ismerik. én ismerem. nála becsületesebb,rendesebb,normálisabb,értelmesebb,segítőkészebb embert nem igazán lehet találni (persze nővérem..:E) .. nem olyan bulizós alkoholista drogos vandál,mint akik őt leszólják és védik a gólyatáborokat,mert h ott jó dolgok mennek és semmi rosszat nem csinálnak, deha bepiált/drogozott emberek miatt van karambol,az persze kit érdekel.. és akk ilyet írnak be kommentnek, h : Így van, halál a két íróra!!!!!!!!! A srácok barátai úgyis megfogják találni őket és nem fogják kímélni őket naggyon remélem!!! Akinek van kép a pofáján ilyen cikket írni annak tényleg halál jár és naggyon remélem, hogy hamarossan megis kapják ezt vagy lehet, hogy jobb lenne, ha a családukat nyírnák ki őket meg annyira agyon vernék, hogy nyomorékok legyenek és szenvedjenek életük végéig tolókocsiban akár!!!!!!!!!!!!!!!

na alig várom,h valamelyik srác barátja engem is megtaláljon és jól seggberúgjam,mint egy focilabdát..ennyi észt,komolyan! nem bírtam ki, h ne kommenteljek,legszívesebben oldalakat írtam, de most csak 2 kommentet.. de fúúúúúú.. ez most rohadtul felidegesített.. h ezek a hülyék olyat szólnak le, aki százszor rendesebb és normálisabb náluk.. csak az a szerencséjük, h igazán hisz Istenben, különben már elég jól megszívták volna, én legalábbis nem hagytam volna annyiban..mocskok

Third day _ Love song



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat