Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2009-06-15

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2009-06-15

kinyomtattam v 11 angol szóbeli sort, de 20at mentettem le,szóval.. ebben a vázlatos módban úgy rángatózik a nyomtató,meg olyan gyors, h már kezdem azt hinni,leakar ugrani az asztalról.

a gy.u. milyen khosszú volt:o de megvártam, h éjfélkor kívánhassak vmit. és régebben írtam mára egy üzenetet magamnak a telefonomba. de nem teljesült.

és kaptam virágot. rózsát. bár tudja, h nekem nemkell virág,főleg nem attól a virágostól,aki tök bína, de a másiktól azért nem vesz,mert a férje is képviselő,csak másik pártot szívleli..:E ahj anyám.. ilyen rózsaszínes vöröses.. én a sárgát szeretem. nekem az sugározza a szeretetet. de azért köszönöm.


anya,vivi,annie,reni,nóri,xem,ikrem,freni,kata,apa,hajni,niki, pajti,csapat,karcsi,mama,nagyszülők, mánosz,myvipes nemtudomki,GéZa,orsi Köszönöm szépen.

x:
"buli,torta,ajándék (lustavagyok betűkkel..) X-EM BOOLDOG SZÜLINAPOT!! :) :D (L) buli,torta,ajándék" <3

mindjárt hányok..olyan hányingerem van kaja óta.. fázok,kiülök a lépcsőre. melegem lesz,bejövök. szomjas vagyok, iszok, fújde rossz, megint hányinger.. akartam vmit,dehát azt így nemtudom hogyan, na mindegy..
pf az angolozástól jobban lettemxD úgyh megcsinálom ha sikerülO_o
apa bejött.. hát semmi:Ő

szóval. lementem a kertbe,hátha van vhol érett alma (de naiv vagyok). ott volt egy macs. ciccegtem neki,bár tutira vettem, h elsprintel. DE nemO_o már megijedtem h elkezdett felémjönnixD de tényleg.. felszaladtam,hoztam neki tápot. odajött és ette. aztán vittem neki vizet is. szegény nem volt vmi szép macs, a hangja sem, és soványka is volt, de etetni etethetem, mert jó érzés, h megtömhette a hasát, de inkább csak enni járjon ide.. nem akarom h.. és hazafelé meg láttam egy kis fehéret az utcán.. nagyon édes volt:) és anya ment előttem, és mikor hazaértem,mondta h őis látta és mértnem hozom haza.. hát mondom biztos vkié csak kiszökött..és egyébként sem.. aztán elszaladtam a boltba almáért. és sütöttem almás palacsintát fahéjas pudinggal:) amit a nóri még a múltkor. persze az övé finomabb volt. de azért elfogyott. (jövök haza edzésről, maradt 2 darab,mikor még egy csomó volt a tálon,mikor elmentem.. anya meg "jaj dehogy volt tele a tál".. aha,aha..) szóval készvoltam éppen,behhoztam és jöttek:) és kaptam egy Hillsong United feliratú pólót,szép kék, és a felirat meg,hát ahh:) illeni fog ahhoz,amin meg kép lesz:F bár akkor azt gatyára kéne kérnem,és akk húde kemény lennék. ... szóval igen:) tökre örültem nekii:) "hoppáá,kicsit füvees..biztos húsvéti ajándék volt benne". xD aztán ettek, sőt,2 kört,úgyh tényleg nem lehetett olyan rossz ( v mégis, és rendesek, h kibírták). aztán beszélgetés. edzés. fárasztó volt,mert iszonyat meleg van a csarnokban:S bátyám meg v 2x keresett,de vagy edzésen voltam v épp mentem, szóval.. de rendes h próbálkozott,aztán csörgettem, h hívtat. hív. én: az apáén hívj,az ingyenes. -lerakja-. xD papám: ...és jó egészséget és jó férjet kívánok.. mamám: de azt nem most!!! :)
éhesvagyok,nincs palacsinta.. asszem kihagyom ma a vacsorát. majd leeszem görögbe,jókis gyrospita,ahh. ez nem az én napom volt, vhogy meghittebbnek képzeltem, a legjobb benne a póló volt. semmi na szülinapod van, főzzem a kedvenced? szombati leves,meg vasárnapi süti.. most sincs semmi.. pedig de megennék egy pizzát.. azsem volt h nem csinálok semmit,mert szülinapom van, mosogattam,rendetraktam,porszívóztam,tanultam,sütöttem. nembaj,görögországban megtartom. 17 év. nem akarok 18 lenni.. gyerek vagyok és az is akarok maradni..

jólvanxP olyan állapotban kb aztsem tudtam, h 16 éves vagyok e vagy 17, nemhogy azt, hogy 5nek a fele 2,5..

lenne már szombat és elszakadnék az itteni világtól.. két hétre.. hogy mire lesz elég? ...


zsófi mert ezanevem.. üzenete:
mit írtál a telefonodba ami nem teljesült?:-O
kakaóspalacsinta. what i am waiting for?. Köszönöm szépen:)(L) üzenete:
mindegy:)
zsófi mert ezanevem.. üzenete:
*ábránd* smiley
kakaóspalacsinta. what i am waiting for?. Köszönöm szépen:)(L) üzenete:
a-a
zsófi mert ezanevem.. üzenete:
tudom ám..
zsófi mert ezanevem.. üzenete:
azt akartad h meghívjuk Martyt
zsófi mert ezanevem.. üzenete:
sajnos nem sikerült..

pedig marty biztos eljött volna

elvágtam az ujjammmm



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat