Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Joel Doll naplója


Joel Doll [138844 AL], gazdája Joel Doll
2009-06-16

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/138844
2009-06-16

"Az FIA hétfő délután hivatalos sajtóközleményben tudatta, hogy múlt csütörtökön az FIA eredményes megbeszélést tartott a FOTA megjelent képviselőivel, melynek köszönhetően nagyban közeledett a két fél álláspontja."
~2009. június 16.~
.
.
.
"Kezd komikussá válni a Nemzetközi Automobil-szövetség és a Forma-1-es csapatok szövetsége közt zajló vita. A felek hétfőn ismét tárgyaltak, ám az istállókat képviselő pénzügyi szakembereknek nem volt jogosultságuk arra, hogy érdemben tárgyaljanak a jövő évi pénzügyi feltételekről, így minden marad a régiben.
(...)
A csapatoknak péntekig van lehetőségük arra, hogy megegyezzenek a nemzetközi testülettel - persze ha meg akarnak egyezni egyáltalán..."
~2009. június 16.~


Mi van? Ezt mostmár végképp nem értem.. Tegnap is volt FIA-FOTA tárgyalás, ahol 4 db FOTA-tag jelent meg a 8-ból: Domenicali-Ferrari, Howett-Toyota, Brawn-BGP, Horner-Red Bull. A McLaren, a Renault, a BMW és a Torro Rosso vezetőjének valami nagyonkurvafontos dolga akadhatott, ha csak 1-1 emberüket tudták odaküldeni (nem is szabályosan).. Lehet, hogy már rohadtul unják az egészet, de szerintem Domenicali, Brawn és a másik kettő is, sőt, az FIA is, bennük mégis volt annyi, hogy elmentek/meghallgaták őket újra meg újra meg újra meg újra meg újra meg újra.. Úgy látszik, csak nekik lenne fontos a megegyezés.. És akkor ez a 4 ember és az FIA állítólag végre megegyeztek, pontosabban már nagyon közel voltak hozzá, közelebb, mint valaha, erre a meg sem jelent 4db vezető közül vki(k) elkezdte('k) terjeszteni, hogy nincs semmiféle megegyezés, csak időpocsékolás volt a tárgyalás..
"Az FIA úgy hitte, hogy egy nagyon konstruktív megbeszélésén vett részt, melyben nagyszámú egyesség született. Ehelyett azonban az FIA megdöbbenve tapasztalta, hogy bizonyos FOTA-tagok, akik meg sem jelentek a találkozón, hamisan azt állítják, hogy semmiben sem jutott megegyezésre a két fél, és a megbeszélés elpocsékolt idő volt csupán. Nyilvánvalóan vannak bizonyos elemek a FOTA-ban, amelyek elhatározták, hogy megakadályoznak mindenféle megegyezést, okozzon ez akármekkora károkat is a sportágnak."

Most ez megint mi? Ha ez igaz, akkor csodálkoznék, ha nem a McLaren lenne a kedves akadályozó.. :Ő
Ha már 2 éve meglopták a Ferrarit, ha hazudoznak is egy 3. helyezésért, őszintén szólva már valahogy ezen sem lepődnék meg.. Vagy pedig a jövőre biztosan induló, a FOTA-ból kizárt és ezt így megbosszuló két áruló csapat valamelyike, bár nekik meg semmi közük hozzá, de pletykálni ők is tudnak..


Álmodtam. Mostanában mindig álmodok, de kevés az olyan jó, mint pl. a Heikki-s volt. Éjszaka is álmodtam, de arra alig emlékszem, de az sem volt valami jó. Valamelyik éjszaka azt álmodtam, hogy a szőlőbe mentem valakivel egy ismeretlen úton. Sínek között ugráltunk, miközben jöttek a vonatok és ki kellett találnunk, hogy hol váltanak át másik sínre, hogy ne üssenek el minket. Aztán egy erdőbe értünk, ahol volt 3 lány. Megláttuk őket, de azt akartuk, hogy ők ne minket. De észrevettek és akkor elkezdtünk menekülni, de utolértek. Nem akartak bántani meg semmi, de nem akartunk velük lenni. Egy tó volt a közelben, beugrottunk, ők meg utánunk. Próbáltam fényképezni a felhő-reflection-t a vízben/vízen, de az egyik csaj folyton bevágódott a gép elé és egy normát sem sikerült. Hihetetlenül idegesítő volt és hiába kértem, szart rá, mert ő viccesnek találta. Kiültem a szélére, ő is. Visszaugrottam a tóba, ő is.. Akkor is belenyúlkált állandóan, aztán megfogta a lábam, miközben úsztam (volna), nekem meg már annyira elegem volt belőle, hogy megkapaszkodtam a tó szélén, ő meg ugye a lábam fogta, elkezdtem rugdalni.. nem néztem hátra, csak rugdaltam. Aztán valaki hátra mutatott, én megfordultam és akkor vettem észre, hogy a rúgásoktól félig már leszakadt a lány feje. Kiültem a partra, kihúztam őt is. Ott ült mellettem és kérdeztem, hogy hogy van? De akkor már "helyén" volt a feje és csak annyit mondott, hogy kicsit fáj a feje és volt már jobban is.


2 napja is álmodtam. Vettem egy kb. egy méteres, rózsaszín virágú szobarózsát, amit egy ideig nevelgettem, aztán visszamentem a boltos nőhöz, hogy inkább adja vissza a pénzem, mert szükségem lenne rá. A nő meg tökre megsértődött és beszólt, hogy milyen ronda lett szegény rózsája, közben visszaadta a pénzt. Nekem meg szarul esett, hogy leszólta, miközben én kedveltem (nála vettem a növényeimet, tehát valóságos személy volt) aztán átugrottam sértődötten az asztalán, ki az ablakon. Másnap visszamentem hozzá és együtt kimentünk egy állomásra és felszálltunk egy vonatra. Aztán át kellett szállnunk egy másikra, de nem értük el. Pontosabban a nő nem, ő a peronon maradt, én meg félig kilógtam az ajtón, mikor a vonat már ment (visszatérő álmom) és ott ordibáltam egy másik nővel, hogy húzzon már fel, mert nem bírom tartani magam. Aztán valahogy én is lekerültem, vissza ahhoz, akivel indultam, mikor a sínek melletti dombról egy szemüveges hapsi rohant le és kiabálta a nevemet és azt, hogy apámat és az egyik haverját baleset érte. Felrohantam vele a dombon és akkor láttam meg őket.. Darálthús állagú, autók által már szétkent valami maradt belőlük, csak a ruhájukat lehetett felismerni, mármint, hogy azok ruhák.. -Aztán felriadtam, a szívem majd kiugrott és félálomban kezdtem el magyarázni magamnak, hogy álmodjam tovább azt, hogy ezek nem ők, hanem azok, akik ellopták a bicójukat- és azt hiszem ezt is álmodtam tovább. Mindenesetre a látvány igazán pazar volt.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat