Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
Elmegyek..

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
Elmegyek..

hát.. iszonyatosan fog hiányozni Mindenki.. azért remélem nektek is jó lesz ez a két 7,h nem leszek,biztos..:P elvileg gyönyörű kilátásunk lesz,mert vmi dombon leszünk (ófalu,alias kmekre a kedvenc gyrososomtól és a "focipályától"), és rálátunk a tengerre v mifene.. bár ott elvileg egy öböl lesz,de én inkább begyaloglok a tengerig..öböl..pf..:E..

szóóval. hát nemtudom mit írjak. aki akar,úgyis tud írni, énmeg nem igazán, 25.ig legalábbis biztos nem, mert ha átmegy az sms,akkor jó,utána már úgysem kell úgymond semmire, szóval után írhatok,márha marad még rajta vmi.. de engem ne csörgessen senki,meg telóról se írjon,mert még a csörgetés is pénzbe kerül elvileg..ennyire dráága meg azért nem vagyok:G ööh. eszembejutott pár tegnapi angolos baki,de kihagyom..xD elég annyi nekem, h 1200lakos és 50éve város..uhh..

még lehet írok,most épp mást kell csinálnom. hááát.:(

és de,olvastam a naplód,és köszi,vigyázok a medúzákra nagyon,nem fogom bántani őket:)
ahj nem akarok elmenni.. gépfüggő lettem?O_o

na most mégis beengedett.. pedig eddigis uazt a jelszót írtam be.. és jött levél h senki ne válaszoljon a 06 ...... nevű vkinek,mert egy átverés és kitiltást csinál mittomén.. énmeg válaszoltam, h nincsnevem,nembarátkozok és nemimádnak.. és ezért kitiltottak:@ menjen a francba aza köcsög aki ilyet baromságot csinál.. demár betudtam lépni,szóval előre is köszi az smst, h hogy sikerült a szóbelim.
utána Ne felejtsd el lefagyasztani:D köszi:)

sziasztok



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat