Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
hét hét.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
hét hét.

höh,énis akkor vagyok jó,ha épp nincs F1 vagy bármi más? és ez tökre igazságtalan,mert egyszerre ugye nem tudsz több helyen,több emberrel lenni. úgyh én nem választottam őket helyetted, csak épp nem öltöztem gyászruhába és vonultam kolostorba arra a két hétre,amíg nem beszéltünk. szerintem jogom van jólérezni magam,bárkivel. és ne mondd, h soha egy jó sort sem írtam rólad.. de ha te így akarod,hát jó. akkor nem írok neked,legyél boldog tőle, és ne nekem mondd, hogy leszarlak,mert te kérted. nemérdekel,ha büszkének hiszel és h ha igazán szeretnélek,akkor tudnám, h te ilyen vagy és nekem kéne engednem. uolyan önfejű büszke hülye vagyok,mint te.

reggel megint anya keltett,hogy este vihar volt és leverte mamáméknál a barackokat és menjek le segíteni megmosni meg eltennii.. ellehet képzelni,mennyire örültem megint:@ lementem, megmostuk papával,aztán utána megpucoltam mamával meg kimagoztuk,stb..úgyh megint kajára értem haza. de azért jóvolt velük beszélni:) nemis tudtam, h anya is asztmás volt. meg régen apa is azthiszem, v talán durvább is,mert újra megkellett tanulnia járni stb,vagy mi..:/ meg bátyám is. de ő "idegi alapon".. h ha anyáék vhova mentek,de ő nem akart,akkor befulladt, és hazakellett jönniük, és akkor érdekes módon elmúlt.. kis ravasz..xD én nem emlékszem,hogy befulladtam volna..csak arra a szájsprayre..xD meg a gyapjú takarókra.. örülök,hogy kinőttem,meg hogy mindenki kinőtte.
tengert akaroook:(

és a még mindig névtelen macs reggel a tuják alatt volt egy másik maccsal.. bexarok ha lány:S mert ma néztem,és olyan hordó hasa lett.. remélem csak hülyén hízott meg a kajától,és nem kismacsai lesznek.. mert mi tuti nem tarthajtuk meg.. és ha ránézek,hát nemis lesznek olyan szép macsok, rondák meg ugye nem kellenek senkinek..szóval.. ahj légyszi ne legyél lány..

holnap lesz tücskös szülinapja. najó,tücsi,csakez most úgy jött. remélem nekik már nem esik az eső mindennap..és h tudnak focizni a görögökkel:) ahj dejó volt 2 éve.. demostmár inkább játékgépeznek meg mindenmást,minth focizniuk kelljen.. mondtam anyának, h a maci címerezni van.. erre mondja h mértnem megyek énis.. hát megy a halál-.- a nyár nem azért van h pihenjek vazz? meg ha reggeltől estig dolgoznék,kit tudnának ugráltatni meg ideoda küldeni? pf

http://www.youtube.com/watch?v=tcwBUauhobY&NR=1
ahogy ezt hallgatom, arra gondolok, milyen egyszerű és szép lenne az élet, ha soha nem lenne veszekedés, ha mindenkivel,akit szeretek, tényleg jóban lennék, és nem kéne csak azért egyedül lennem,mert a másik nem akarja,hogy szeressem,hogy beszéljünk. hogy milyen boldog lennék, ha valakire gondolnék, és pár mp múlva nem ugrana be, hogy "ja, összevagyunk veszve:S"..ha nem kéne így ébrednem, hogy elvegye a kedvem mindentől. de már két éve, hogy nem bírunk "békében" élni. eddig elhittem,hogy így normális. hogy így különleges. de közben teljesen megváltoztam,más ember lettem. olyan,aki sok embert megbántott, akit megkeserítettek a csalódások.. akinél már extrának számít,ha mosolyog, és kívűlről egy morcos magánakvaló múmiának tűnik. vagy talán már belül is az.. aki már nem tud uolyan könnyen megbocsátani és felejteni,mint régen. aki csak nyugodtan akar élni. aki fél a jövőtől, akinek még egy ismeretlen is azt mondja, hogy ne legyen már ilyen kishitű, és aki ebben a hülye világban úgy érzi,hogy a régen biztosnak hitt emberekben sem tud majd kapaszkodni,mert elhagyják. és tényleg ez lesz. írtójó elképzelni,hogy ott bolyongok majd egyedül egy nagyvárosban, a testvéreimnek meglesz a saját élete, énis felnőtt leszek, korban legalábbis, de belül.. elesett és esetlen gyerek maradok. ahogy "öregszem",egyre jobban megutálom a világot. pedig annyi szép dolog van benne. hogy egyáltalán élhetek. és ezt a kis időt,mert ki tudja,mennyit szánt nekem az Isten.. ha ilyen maradok,nem lesznek velem tervei, nemtudok senkit boldoggá tenni,csak veszekedni és bőgni,mint egy kisbaba. sajnálni magam,hogy milyen szar nekem, pedig örülnöm kéne,hogy élek. én régen mosolygós voltam. őszintén és szívből. végigmentem az utcán,végig fülig ért a szám. csak mert. nem féltem mosolyogni,hogy majd valaki félreérti. most pedig kikre mosolygok ismeretlenül? kisgyerekekre.állatokra. és ennyi. érzem h nem így kéne élnem, de nem tudok kitörni.. és a folytonos veszekedések tényleg megviselnek.. nem is gondolod,mennyire. iszonyatosan megváltoztam, és nemcsak hogy a régi embereim fognak megutálni,elfelejteni,elküldeni,elengedni, de újakat sem akarok majd keresni,mert félek,hogy mindenkit elveszítek. nekem nincs az F1,hogy minden hétvégét izgulva várjak, és szurkolhassak,és nézhessem 3 órát,akit nagyon szeretek. én Nem nézhettem egy percig sem. engem már valahogy nem hajt semmi. rossz így élni. hogy ennyire egyedül vagyok a világon. hiába van családom, hiába vannak barátaim. akkor is. rámjön a sírhatnék. pedig süt a nap,meleg van és élek. mégis,fél életemet bőgéssel töltöm, ahelyett, hogy örülnék annak,amim van. én szeretnék neki örülni, de amint örülnék, elveszítem. és újra és újra és újra. mindig kicsúszik a boldogság a kezeim közül.. hiába kapnék utána.. 2 éve nem találom a módot arra,hogy magamnál tartsam. régen azt hittem,hogy majd szükséged lesz rám,és hogy örülni fogsz nekem. közben pedig nekem lett szükségem rád.
de az ember soha nem kaphat meg mindent,amire vágyik. főleg,ha az nemcsak egy tárgy.

megcsináltam egy vödör zöldbabot,másfél óra volt. most megint több,mint fél vödörrel. ha éles késsel csinálom,már rég elvéreztem volna.. megettem a görög kekszet. almaaaa.aztis. kikarcoltam a körmöm. lekéne már vágnom. vagy rágnom(xD). úgyis törik magától és ronda és az úton is a lábamba kamrolásztam vele és megis lettem szólva h ne karmolásszam/firkálgassam magam.na majd holnap. és megcsináltam a maradékot is. alias 2 vödör zöldbab.deméég holnap szedjem fel az almát is.. csak 100 kg van a földön,tényleg.. és apa felnem bírta volna szedni. neem,neem,megvárt vele, oh de nagylelkű.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat