Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2009-07-11

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2009-07-11

Szegény macs..:( de majd.. találkozik fent Domival és tökjól ellesznek és minden:)
és remélem reggelre minden rendben lesz.. vagyis.. rendben nem lesz semmi,csak hogy jobb..kicsit..

megírtam a képeslapot Erika néninek. igaz,időben,na mindegy. Talán tegnap láttam épp.. át akart menni az úton,én pedig tekertem, de direkt hátrafordultam, hogy köszönjek neki. de olyan.. olyan furán köszönt vissza.. mintha nem tudná, ki vagyok, vagy egyszerűen csak lexarta és uolyan volt diákja vagyok a szemében,mint a többiek.. ami nem baj,csak én őt iszonyatosan szerettem, 6 évig tanított, első óta,szóval... és akkor nagy mosolyogva ráköszönök, és olyan unottan és álmosan köszön vissza.. fájt..

hááááh:D Nóri felhívott VÉGRE (najó,mavan a névnapja,úgyh nem bántom a nővérkém..:E), hogy milyen színű legyen a pólóm:F a 2 unitedos:F tökre várom már,főleg az a ZÖLDESKÉKSSZÍVESET,ami tudom,hogy mindenki kedvence:G

Mánoszkám,ha olvasod, boldog névnapot neked is:)
ma zongoráztam,gitároztam,fújtam is kicsit.. de nem lett jobb

nem írok,mert nekem időre van szükségem. most nem akarok beszélni. és nem akarsz átverni senkit. jókedvű vagy és ez így van rendjén. hogy a boccoddal legyél és ne velem. ő jobb barátnő neked,mint én. egykorúak vagytok. osztálytársak. sokat találkoztok. sok közös dolgotok van. azt a szeretetet, amit irántam érzel, vhogy csoportosítsd át rá,rájuk. de tényleg. mert így neked lesz a legrosszabb. ne szeress ennyire, mert én nem tudlak már ennyire szeretni. és az szar érzés, ha nem szeretnek uúgy viszont.. csak hagyj most egy ideig..

figyelj..nem azt mondom, h soha többé nem állok szóba veled.. csak hogy most egy kicsit sok lett.. és kell egy kis idő, h ez is változzon..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat