Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2009-07-17

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2009-07-17

kiolvastam:)

utolsó oldala.

"Sír a lelkem.. akik ilyenkor szentül hiszik, hogy betegség vett elő, és fejfájás meg idegesség elleni tablettákat szedetnek be velem, tapogatják a homlokom, vajon nem vagyok-e lázas, faggatóznak az emésztésem felől, és lebeszélnek arról, hogy rosszkedvű legyek, én meg ki nem állhatom, ha ennyire odafigyelnek rám, ettől előbb feldühödöm, utána meg elszomorodom, majd végül megrázom magamat, a jobbik énemet befelé fordítom, a rosszabbikat meg kifelé, és közben mindegyre keresem a módját, hogyan lehetne ez éppenséggel fordítva, amilyen lenni szeretnék, és amilyen tudnék is lenni,ha... nem élnének más emberek is a világon.
Anne M. Frank"

veronica mars jóvolt. a retekről rájöttem, h kire hasonlít logan. kefírre:v de már régen is,mikor duncannel volt, akkor is logannek szurkoltam,nemtudom mért:v aztán mikor öszejöttek,utána meg majdnem öngyilkos lett,fú:v most is,mikor összevesztek,tökre azt hittem, h öngy. lesz,nagyon úgy nézett ki. de most:F a szobatársához jött egy csaj, hozta a hugát,aki volt kb 11 éves, és miven logan otthon depizett,aludt,felkelt,aludt stb, otthagyták nála. és tökjól összehaverkodott a kiscsajjal.. hogy megszivatták egymástxD a logan h.. a kiscsaj mondta h felhívta a rádiót és leadják a számát ( és bemondta h veronicanak küldik logan és sajnálja stbstb:F) és h kb 100x hívta fel őket, erre logan h a hívás díja 2 dollár minden alkalommal:F xDD a kiscsaj meg h..
l: hova mész?
cs:a neten megismerkedtem egy hapsival és most találkozok vele
l: dehogy mész:v
cs: dehogynem:F
l: nem mész sehová:@
cs: csak szivatlak,nem ismerkedek neten:F
xD meg mikor megsértődött a csaj,tök rendes volt vele:)
aztán.. ottvolt veronica a liftben,meg ők is, és akkor a kiscsaj:
: ő az.. Ő az... Ő az.. :$ Istenem.. Ő az:$ és ott löködte logant. aztán helyette elmondta veronicának h logan sajnálja stb stb. remélem kibékülnek má:v



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat