Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2009-07-23

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2009-07-23

dorcsuu@hotmail.com üzenete:
      x adj tanácsot*.*      
i've heard it said that a man would swim the ocean,just to be with the one he loves |(so):(. üzenete:
ne csináld!!!!!!
i've heard it said that a man would swim the ocean,just to be with the one he loves |(so):(. üzenete:
xd
dorcsuu@hotmail.com üzenete:
      hagyáxpxd      
i've heard it said that a man would swim the ocean,just to be with the one he loves |(so):(. üzenete:
9hónap múlva úgyis kiderül
i've heard it said that a man would swim the ocean,just to be with the one he loves |(so):(. üzenete:
xxxD
dorcsuu@hotmail.com üzenete:
      hagyjááxd      



ve heard it said that a man would swim the ocean,just to be with the one he loves |(so):(. üzenete:
holnap korán kell kelnem,megyek hajdúdorogra
dorcsuu@hotmail.com üzenete:
      jaj hule majdnem leesett a fejem xd      


szoknyavolt rajtam:O
holnap edzés,meglátjuk.. szombaton egésznapos focis nap..kell a gépeeeeeeeeeeem. anya meg mondta h menjek fel érte:v jah,6órát utazni:v mondom nekii h képes lenne ennyit fizetni,h megkapjam a gépem? elkezdi h hát nem ő fizetné,fizesse a nóri,ő vitte el a gépem. de így kicseszés lenne:v lehet odaadja egy sofőrnek mimeg kimegyünk elé:D nemtom összejönne e.. most tűzijáték mániás lettem. akarom látni:v kiskoromban láttam eddig összesen.. élőben.. namindegy.
szóval. melegvan

válogattunk anyával képeket,hogy előhívassuk őket,mert így a digitális géppel semmi emlék nem marad,és a fényképnézegetés rendes képekkel az igazi,nem a gép előtt ülve.. raktam be Domiról is,hogy legyen róla fényképem. meg egyet,amin 5en vagyunk és viszonylag mindenkinek normális feje van, kiv apa, de 4:1 elég jó arány h megtartsam:D most rénéztem a könyvre, és eszembejutott, h minden nyáron írni akartam egy könyvet:D volt, h megnyitottam a wordöt,elmentettem üresem " Könyvem " néven,és azóta úgy van..:D régen meg az "út a tengerhez".. hát az milyenvicces volt már.. mármint béna.. de a legjobb, a varázslók szobája volt.. harry potter őrület tombolt,úgyh beleszőttem a főszereplő (ron, akinek a nevét meg az amnéziamániámból mentettem át a könyvbe..:D) barátjaként,vagyis az ő nagyapja volt harry potter,mert ez 2010ben v mikor "játszódott".. a végén pedig 2hét alatt felnőttek az akkor kb 14-15 éves főszereplők,hogy összeházasodhassanak;) xD szóval érdekes fantáziám volt, már akkor is törekedtem a legjobb happy endre blö..xD és amikor ittvoltak a marikáék, a "gyerekeknek" felolvastam.. najó,ezek a gyerekek ma már 24 és 30 között vannak.. mondom úgy, h én voltam akkor még nagyon gyerek, ők meg lehettek kb annyik,mint most én,meg pár évvel idősebbek.. és úgy szakadtak a röhögéstől:D énmeg bevoltam sértődve h hogy kigúnyolják a MŰVEMET,de énis ugyanúgy röhögtem és alig bírtam felolvasnixD bejött a történetbe Rub bácsi,erre a balázs egyből lerumozta..:D dejó is volt régen.. volt náluk unokatestvértalálkozó.. zsoltival meg zsófival hackerkedtünk a dani gépén,eldugtuk a cigijüket,meg anya utesója kilyukasztott nekünk kupakokat és az üvegből csináltunk vizipisztolyt:D és a kígyó.. a vasvári kígyó.. kiskoromban tesómék meg utesómék mindig felmászhattak rá,énmeg csak néztem,mert akk félelmetesen magasnak tűnt.. aztán idősebb lettem,és ők már nem jöttek,csak én mentem ki anyáékkal meg marikáékkal, de felmásztam egyedül a legtetejére.. aztán utána már alig fértem át a kígyó feje alatt,hogy felmenjek a legtetejére.. kb gugolásban tudtam ott menni,ami kicsit félelmetes olyan magasan:D mostmár sztem max kúszva..xD de jvolt.. ültem ott fent,egyedül,mivel senki nem tudott felmászni,a rézkulcsot,ami volt kb 2 méter,fújta a szél,és úgy kellett hajolgatnom h ne vágjon fejbe.. marikának én voltam a kiskedvenc:D furcsa,mert kb senkinek nem én voltam a rokonságban.. csak neki.. elvileg jönnek ide pár napra.. persze utesómék nem,de hát mitis keresnének itt 26-28évesek:) pedig sokat lehet velük röhögni,mert nagyon hülyék.. családi vonás:D most már aztsem tudom h keveredtem ide *kkik*.. ja de ,a könyvtől.. szóval idén eszembe sem jutott "Könyvet" írni.. a múltkori volt a max, 16 oldal..xD na majd egyszer máskor.. ha nagyobb leszek,és amikről írok,már nem bánt meg senkit v felsem ismerik, h róluk írok..holnap fél9ig edzés. jólesz, h a miénk van később..

nemkell,hogy hülyének nézzetek,már énis annak érzem magam.. de várom a sulit..hogy végre elkezdődjön,hogy belemerüljek a tanulásba,hogy semmi fölös időm ne legyen,mert akkor elkezdek gondolkodni,merengeni,és egyre rosszabb érzések törnek fel belőlem.. pedig mennyire félek a jövőtől,Istenem.. anya kollégiumba akar küldeni,és ha régen kérdeztek volna,mikor még naiv gyerek voltam,és a kortársaim sem a bulizós korszakukat élték,azt mondtam volna, h nemis mennék máshová,csak koleszba! mert tök jó lehet,izgalmas,vicces.
és most azt mondanám,hogy Isten ments. hogy mért? mert amilyen szerencsém van,kifognám a legelviselhetetlenebb embert. ennél mi lenne csak rosszabb? hogy akkor valószínű énis a legelviselhetetlenebb ember lennék az ő szempontjából. és egy hétig tényleg jó lehet közösségben éélni,de énmár nagyon nem vagyok ilyen ember,és egy hét után elegem lenne minenkiből. mert nem szórakozni megyek oda,hanem tanulni. és kitudja mikor mit akar épp csinálni,amire én nem vagyok kíváncsi,stb.. persze kifoghatok egy tökjófej vkit,aki hasonlóan nagy kupac xar a világ mostani felfogásában,és nyugodtan élhetném az életem. de őszintén,szívesebben laknék egyedül. igaz,egy nagyvárosban,nagy suliban kb senkivel nem beszélnék,és így kb beis biztosítanám öreglány koromat és ágyamat az öregek otthonában, de.. akkor is,egyedül jobb. lusta vagyok ahhoz,hogy toleráns legyek másokkal szemben. de tényleg. egyszerűbb,ha magam után teszek rendet,egyedül vagyok,csendben,azt csinálok,amit akarok,akkor megyek és jövök,amikor akarok. saját fürdőszobával,egyedül a szobámban. persze egy albérlet sokkal drágább, de akkor is kicseszés,hogy mindenkinek jutott albérlet,csak én ne mehessek oda. pedig én vagyok a legjobban magányt idénylő ember hármunk közül. és vszínű én bolondulnék meg először,ha koleszba kéne mennem. mennyi az esélye annak, h ennyi fiatalból és kifogok egy nem bulizósat? vagy aki nem hozna minden este fel vkit? v aki nem trehányabb és lustább nálam? elég kicsi,azt hiszem.. én pedig nem takarítom fel senki hányását,azis biztos.. van nagyobb bajom is,de ha előkapok egy másik gondomat,akkor az elsőről elfeledkezem,és így jobb..
debreceni virágkarnevál.. tökre nem érdekel,messze is van, de xtől meg egy köpésre.. és egyszer úgy szeretném látni azt a mosolygós fejét:/ hát de mennyi az esélye, h összejön? ha megint balatonon lennénk egy időben, átúsznék a másik partra is,mégha félúton megis fulladnék (mondjuk ha félútig elúsznék,akk már kemény lennék:D) ,remélhetőleg az ő partjukra vinnének ki a vízimentők:D szóval jah.. pedig nemtudnék neki mit mondani,mert előben egyszerűen nem tudok beszélni.. kiv persze pár emberrel,utesók és barátok.. de pl ha vkivel eddig csak neten beszéltem.. pedig tökre szeretem, de görögben is kiderült h a "benemállaszám" énem jó mélyre elásta magát bennem,alias nem állok a társalság magaslatán.. de nekem elég lenne,ha csak ott állna mellettem. x ígérem,hogy egyszer tényleg látni foglak.. egyszer erőt veszek magamon,és elindulok..

háh,most nézem,busszal felkell menni pestig,és onnan debrecen, v szegedig és onnan.. f×ck.. minimum 2 átszállás mindegyik.. meg kb reggel elindulok,van 6óra várakozás,és este odaérek.. vonat sem sokkal jjobb..ottis min 2 átszállás.. egyedül csak buszoztam eddig,és ott nemis volt átszállás,pestről hozott szekszárdig,ésonnan még busszal haza.. de h ismeretlen környezetben,aztsem tudnám honnan indul,mikor érek oda,hol szálljak le.. ahh.. lennék egy kicsit talpraesettebb:S

and that runs too deep to describe



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat