Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Joel Doll naplója


Joel Doll [138844 AL], gazdája Joel Doll
2009-07-25

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/138844
2009-07-25

Nem tudok koncentrálni semmire, senkire.
Nem tud érdekelni semmi, csak ő.
Ez az időmérő egy rémálom volt.
Ömlik rólam a víz és fázok.
Remeg az egész testem.
Bőghetnékem van.
Amikor azt hittem, hogy Kimi van ott..
De mikor megtudtam, hogy nem ő, sem szabadultam fel..

Az Istenedet Felipe.. :s

Kisember, szorítunk Érted, az Életedért, az Egészségedért!!!!!!!!!!


17:38- "..az állapota stabil, de súlyos. Jelenleg is műtik."

Pedig már kezdtem megnyugodni..

21:04- súlyos-életveszélyes, altatásban van, lélegeztetőgépen az intenzíven, a következő napokban fog eldőlni, higy életben marad-e..

bőgőgörcs.. most.. most egy kurva nagy bőgőgörcs jött rám és képtelen vagyok abbahagyni és elhinni, hogy ez történik a 3. kedvenc pilótámmal... egyszerűen képtelen!!! ez nem lehet igaz!!! ez csak egy kurva tetves rémálom!!!!!!!
És kössz mindenkitől az érdeklődést, támogatást vagy a bíztató szavakat, amiket ilyen helyzetben szoktak az embernek mondani, még ha szart sem segítenek, és nem is rólam kérdezni, velem törődni, hanem azzal, aki lehet, hogy meg fog halni!!!!! Persze semmi sem mUSZÁJ, de köszi minden jóbarátnak a támogatást, akik húú de szeretnek! Innentől kezdve kurvára felejtsen el mindenki, és kurvára nem kell senkinek a beugatós leszólása sehol!!!! semmi jóérzés nem szorult egyikőtökben sem, hogy még ilyen helyzetben is csak MAGATOKRA gondoltok, hogy mi esett rosszul de abba belegonsolni sem lehet, hogy bármikor elveszíthetek ismét egy fontos embert!!!!! Nem érdekeltek és a rohadt bölcsességetek sem és a kioktatás, kigúnyolás, leszólás sem!!!!!!!!!!!! Lehet, hogy titeket kibaszottul nem érdekel, hogy mi van vele, de engem ELVILEG SZERETTETEK VALAMIKOR!!!!! Innentől kezdve SENKI ne oktasson ki, hogy mi az igaz barátság és szeretet!!!!!!!!!!!!!!!!!
ROHADJATOK MEG MINDANNYIAN!!!!! ROHADJATOK MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ROHADJON MEG MAGYARORSZÁG!!!!!!!!!!! ROHADJON MEG A HUNGARORING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ROHADJON MEG A FORMA 1!!!!!!!!!!!!!! ROHADJON ROHADJON ROHADJON MEG MINDEN ÉS MINDENKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat