Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Joel Doll naplója


Joel Doll [138844 AL], gazdája Joel Doll
2009-08-10

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/138844
2009-08-10

Hát nem volt semmi extra..

Most csak 37,8 lázcsillapító nélkül. De estére köztudott, hogy minden beteg még betegebb lesz, úgyhogy fel fog menni ugyanúgy 38, talán 39 fölé is, ha már most majdnem 38.. és akkor ugyanott fogok tartani, mint 2 napja tartok. Éjszaka kétszer felébredtem és megittam vagy 1 liter vizet. A reggelemet hsm-el kezdtem. A tegnapi egy tányér levestől 6x (5x éjszaka).. hát nem tudom, hogy hogy sikeredik. Mielőtt elindultam, megettem egy fél szelet üres kenyeret és bevettem 2 széntablettát, de azért pzst és parfümöt is bepakoltam.. biztos, ami biztos. Kb egy órát álldogáltam az orvosinál és egy kisgyerek nápolyit evett és mikor megláttam, hogy ÉTEL, ráadásul SZAR VANÍLIÁS, rámjött a hsm.... -.- ott szenvedtem, leizzadtam,szédültem, minden.. már azon gondolkodtam, hogy felmászok a 2. emeletre, ott hátha kevesebben vannak és akkor a wc-ben is és akkor... de aztán kb 10 perc múlva elmúlt..

Aztán bementem a dokihoz (aki egyszer tegez, egyszer magáz) és elmondtam mi van. Rögtön az kérdezte, hogy jártam e külföldön vagy valaki, akivel érintkeztem.... xD szóval nem csak nekem jutott eszembe a h1n1.. aztán mondtam h nem (ez alapján h tudta kizárni h nem lehet az, mikor már M.o.-n is terjed emberről emberre?).. mindegy szóval annyi volt, hogy kaptam egy gyógyszert a hsm-re és azt mondta, hogy vírusfertőzésnél belefér a vizes hasmenés (jah, pláne, ha minden kijön, már akkor is, ha csak kaját látok?) meg ha 2 nap múlva sem múlik el a lázam, akkor menjek vissza és akkor labor, vérvétel, stb.. addig is diétázzak és igyak sokat..

Apám mondta, hogy menjek be a boltba kenyérért.. vettem 2 kiló kenyeret, egy tábla étcsokit (szorulás.. hsm-nél meg... jó is lenne), egy macska kaját, 3 liter ásványvizet és egy liter gyümölcslevet.. folyton szomjas vagyok. Kezdek éhes lenni, már a hascsikarás mellett néha korog is, de nem kívánok semmit. Csak már érzem, hogy üres.. Egyre gyakrabban köhögök és gyenge hányinger is elfog néha. Már csak az hiányozna, hogy az extra izzadás és hsm mellé hányjak is.. Tuti infúzió lenne.. Nem kívánom az innivalót sem, de közben meg mégis.. iszom iszom és nem esik jól.. és ráadásul hiába iszok akár fél liter egyszerre, ugyanolyan szomjas maradok utána.. kiszáradás?

Megettem egy tányér levest.. vagy bent marad vagy nem

Hát nem marad -.-



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat