Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Joel Doll naplója


Joel Doll [138844 AL], gazdája Joel Doll
2009-08-30

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/138844
2009-08-30

Gyönyörű volt, gyönyörű volt, gyönyörű volt,gyönyörűséges volt!

Életem egyik top10-es hétvégéje (volt) a mostani.

Nem fáj a gyomrom. Nem fáj a fejem. Nincs csikarás vagy gyomorgörcs. Három hetes szélsőség után rendeződni látszik a wc ügy. Nincsenek öngyilkos gondolataim (csak tegnap elalvás előtt jött rám, de az minimális volt, nem igazi öngyilkos gondolat, inkább csak egyszerű magány és kilátástalanság). Jack, a villám volt tegnap a tvben az egyik kedvenc "idióta" színészemmel. Volt a Hálózat csapdájában is, amit szintén szeretek. Ma pedig Harry Potter, amit ha ezerszer is láttam már, nagyon nagyon szeretem. Jó régen belebolondultam abba a világba. Pitont pedig, ha csak másodpercekre is tűnik fel, egyenesen imádom és sokat megér az a pár másodperc. A világ legjobb karaktere az övé.
Aztán, Kimi kijelentette, hogy ha ki is dobná a Ferrari, mehetne másik csapathoz, ha akarna, mert másoknak kell. Például a Brawn csapatot hozták szóba, akik állítólag már az év elején "meg akarták venni" Kimit. És szóba került az is, hogy visszamehet a régi csapatához, hamilton mellé. Hát, ha Heikki mellett el tudtam/tudom viselni, akkor mellette is eltudnám, csak hamilton annyira nem járna jól, mert Kimi biztos nem lenne a papucsa, ahogy Heikki volt mindig is. De amint már írtam, inkább ezerszer hamilton, minthogy elveszítsem. Persze az is lehet, hogy rallyzni fog és már azt sem élném meg akkora tragédiának, csak rossz lenne többé nem látni, vagy legalábbis keveset, de jó érzés, hogy azt nyilatkozta, hogy túl fiatal, hogy visszavonuljon és a F1-ben képzeli el a jövőjét. Valami csak lesz. Egyébként szintén érdekesség a Ferrarinál, legalábbis számomra, hogy idén elkezdtek azért harcolni, hogy jövőre minden csapat három autót indíthasson és majd ezt is Monzában fogják megbeszélni. Ebből én azt érzem ki, hogy esetleg azért küzdenek ennyire ezért, mert talán Kimit sem akarják lepasszolni, de Alonso is kéne nekik. Ki tudja, mi lesz,de valami biztos. Én személy szerint nem érzem jobbnak Alonsot. Mert ha például Vettelt akarnák szerződtetni, azt mondanám, megértem. De így nem és azt sem, hogy tavaly minek hosszabítottak Kimivel 2010-re is, ha most meg ki akarják tenni.

Aztán örültem Spa-nak is. Nagyon kedvelem ezt a pályát én is és szerintem még jó sokan. Az egyik legjobb, ha nem a legjobb. Kimié a "King of Spa" titulus és azt hiszem, a mai napon ezt ismételten bizonyította. Dehogy hiszem! Tudom. Tudom, hiszen a saját szemeimmel láttam. Hihetetlenül izgalmas verseny volt és őszintén megvallva, álmodni sem mertem volna egy Kimi-győzelemről. Kérni sem mertem. Vagyis csak visszafogottan célozgattam rá anyának, de nem akartam telhetetlen lenni, hiszen az utolsó két versenyen már dobogóra segítette Kimit és nem akartam most még egy pfűű, legjobbat kérni sem anyától, sem Istentől, sem Jézustól, sem semmilyen égitől. De úgy látszik, hogy ma mindannyian jókedvűek voltak és mellém, mellénk álltak. Annyira, hogy rögtön az elején megpöckölték Grosjean autóját, aki kiütötte a mezőny egy ötödét, köztük hamiltonnal! Pedig ezt nem is kértem. Leszoktam arról, hogy valakinek a kiesését kérjem, vagy legalábbis leszokóban vagyok, mert sok esetben Kimiéken csattant ez a jókívánság, de most tényleg nem kértem senkit, hogy essen ki. Na jó, az megfordult egy pillanatra bennem, hogy az jó lenne, ha Fisichella-val lenne valami és így végre lekoccanna Kimiről, de tényleg csak egy pillanatig tartott. Mert egyébként Fisichella győzelméért szorítottam még a verseny előtt, mert Kimit, ahogy már mondtam, nem éreztem esélyesnek, maximum harmadik helyre. De ahogy esélyes lett, el is felejtettem a félreszurkolást.

A vasárnapi adás előtt kb fél órával már felvettem a "F1-néző pózt".. Mindig így szoktam, ennyi idő kell, hogy le tudjak, legalább a startig nyugodni. Ilyenkor szoktam az előtte lévő rallys izét nézni, közben izgalmamban szétszedek pár csücsköt az extra csücsközéstől és akkor mondjuk így, lenyugszom. Na, most nem így volt. Mikor Kimi esélytelen arra, hogy lássam azt a csupacsoda fejét a dobogón és dagadjon a mellkasom miatta, olyankor kevésbé izgulok. De mikor dobogóról van szó, akkor nagyon rámjön, elvégre is, akik nézik és ismernek engem és a Kimi rajongásom, csak eszükbe jutok Kimiről, mindig is kaptam a visszajelzéseket és gratulációkat (vagy csak egy csendes észbejutást) és akkor olyan szintre feldagadok a büszkeségtől, hogy legszívesebben elszállnék Kimi helyett is.

Szóval mikor felvettem a pózt, elkezdtem diskurálni anyával, ahogy általában. Mondtam neki, hogy kérnék szépen egy dobogót, látni szeretném Kimit. Erőt ad a látványa. És mérhetetlen büszkeséget. Egy pillanatra felhoztam egy győzelmet is *szépennézősmileyvalegyütt*, de aztán mondtam, hogy oké, tökéletes lenne egy harmadik hely is, de már az is, ha nem robbanna le. Mikor láttam, hogy Kimi Einstein mit csinál az első kanyarban, feltámadt bennem az a valami, ami utoljára egy éve, pont Spa-ban. Akkor nem tudta győzelemre váltani, de ma igen! Az utolsó 10 kört nem bírtam végignézni, elkapcsoltam, lehalkítottam és fel-alá járkáltam. Megfogtam anya egyik képét, megpusziltam, kértem, majd magamhoz szorítottam és úgy folytattam a fel-alá járkálást. Aztán odamentem az ajtón lévő Kimis poszterhez és szemből az arcához+szívéhez tettem anya képét, én meg hátulról rászorítottam a fejem és öleltem az ajtót. Akarom mondani anyát és Kimit. A családomat. A mindeneimet.

Aztán pár perc múlva éreztem, hogy ettől a mérhetetlen nagy izgalomtól kezdek rosszul lenni. A tipikus: szédülés, émelygés, gyengülés. Muszáj volt elengednem őket és leülni. Aztán nem bírtam tovább, mondtam, bármi is lesz, ha véget is ér a reménykedésem, visszakapcsolom. Két kör volt még hátra. És nem mutatták Kimit. Egyszerűen nem mutatták és nem tudtam, hogy vezet-e még, egyáltalán versenyben van-e még. Átléptek az utolsó körbe, olyankor szoktak ez elsőkre átkapcsolni, hogy mutassák a befutókat. És át is kapcsoltak. És ott volt a piros autó az elején és ott volt a piros autóban Kimika is. Odarohantam a tv elé és onnan néztem, ahogy leintik. Leintik elsőnek. Elsőnek, ami már 16 hónapja nem volt. 16 hónapot vártunk rá és újra első lett. Első lett!!!!!!!!!!!! Az a hülye nagy feszültség és hatalmas nagy boldogság kémiai egyvelege olyan nagy és olyan jóleső bőgést eredményezett, de azonnal, ahogy átért, hogy ilyenre még nem is emlékszem a lassan 10 évből. Bőgve néztem jó ideig és bőgve köszöntem meg az égieknek.

El sem merem hinni. Majdnem teljes másfél év után újra nyert. Ő volt legfelül. Neki szólt a himnusz. Tőle kérdeztek a legtöbbet. Hallottam kicsit finnül beszélni. Láttam mosolyogni. Éreztem, hogy örül.

Annyira de annyira de annyira de annyira boldoggá tett Kimi..

Az nem is kifejezés, hogy boldog vagyok. Imádlak Kimi és büszkebüszkbüszkebüszke vagyok rád!!!!!!!!!
Te őstehetség.. te, te számomra mindigis a legjobb.. Te..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat