Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
első

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
első

"Sziasztok!

Nagy 12.-es lettem, úgyhogy innentől kezdve csak magázhat mindenki. Jobban jársz, ha nem szólsz vissza és nem is kérdezel, mert különben a nagy 12.-es öklömmel kidekorálom a zsenge arcotokat.

Szal..

Az első nap jó volt. Jó volt látni vivikét, macit , meg a többieket is. Kivétel, akit nem. Persze otthon szívesebben maradtam volna és szívesebben beszéltem volna Kirahvi-mal msn-en, de hát ez van. Megérti, ő mindent megért, mert olyan.. jó. De attól még nagyon hiányzott és az is, hogy tegnap nem nézhettem vele a Szökést, pedig tudom, hogy nagyon izgalmas volt. De hát, mint nagy 12.-esnek, aludnom kellett, hogy holnapra (azaz mára) az öklöm is 12.-esre dagadjon, ha esetleg valaki beszólna.

Na mindegy, most megyek is, mert lassan szétverem a gépet is, úgy duzzad bennem a 12.-es erő és energia. 12.esnek lenni jó, höhö.

Na pásztok! Vica voltam, aka Pepperónis Pudli"

by Kirahvi

naszóval..:E évnyitó elég rövid volt,szerencsére.. és az igazgató külön odaszólt nekünk.. nagyon nem érzem magam ilyen öregnek.. namindegy.. de azért tökjó h a pálinkás a másik végzős osztály ofője..tökre bírja mindenki:) aztán felmentünk.. első pad megint.. maci mögöttünk.. loll....xD van h 3 órám lesz..nemis eszek bent.. van h 8.ig ott leszek,de lesz 2 lyukasom:S meg h 9 lesz? 5töri egy nap v mi.. hát.. namindegy



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat