Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Joel Doll naplója


Joel Doll [138844 AL], gazdája Joel Doll
2009-09-12

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/138844
2009-09-12

Halott.

Tegnap este, ahogy kiléptem, bedugult az orrom és csak folyt és folyt és folyt. Kb fél 2-re tudtam elaludni, éjszaka 2x felébredtem, hogy annyira fáj a torkom hogy nem bírok nyelni. Kva szarul viselem a torokfájást, meg úgy minden fájást, úgyhogy télleg legszívesebben végigcryoltam volna az éjszakát. Alig vártam, hogy világosodjon. Úgyhogy kb 6-kor már fress voltam. Egy rohadt almához képest. 7:40 van, azóta elhasználtam kb 30 pzst, bögrébe szedtem lencseleves levet, hogy tudjak vmi forrót inni, ha már apámat 2x is hiába kértem, hogy hozzon nekem neo citránt. Először azt mondta, hogy hozzak magamnak. Másodszorra azt, hogy ő ilyenekre nem ér rá, mert mennie kell boltba, paradicsomot szedni és szüretelni. És elment. Én meg felöltöztem; trikó, ing, kötött pulóver, vastag gatya, zokni, papucs, sál. Meghalok. Vagyis nem, mert F1-es hétvége van és akkor ki szurkolna Kiminek meg Heikkinek?! De közel vagyok hozzá. Miért vagyok mindig, megszakítás nlkül beteg? Olyan már évek óta nincs, hogy valami ne legyen. Pedig ittam a vitaminos pezsgőtablettákat, sok gyümölcsöt-zöldséget eszek, ásványvizet iszok, hetente 1-2-3x (kedvfüggő) tekerek is, kint is szoktam lenni a friss levegőn. Akkor? És meddig fogja ezt a szervezetem bírni?

Az idei év a legrosszabb idáig, fel tudom sorolni az éves orvoslátogatásomat:

Január-sebészet: aranyér
Január-háziorvos: megfázás
Január-férfigyógyász: fertőzés
Február-férfigyógyász: fertőzés
Február-fogászat: gyulladás
Március-szemészet
Március-labor: vérvétel, glükóz terhelés -> csökkent glükóz tolerancia
Április-neurológia
Április-háziorvos
Május-kardiológia: magas szívfrek.
Május-belgyógyászat: magas vérnyomás
Május-háziorvos: magas vérnyomás
Június-háziorvos: magas vérnyomás
Június-fül-orr-gégészet
Június-bőrgyógyászat
Július-háziorvos: vérnyomás
Július-allergológia
Augusztus-háziorvos: vérnyomás
Augusztus-háziorvos: vírusfertőzés

Na? Jól vagyok?

Na, milyen nap ez a mai.. nézek ki a kinti folyosón, át az üvegen.. ott sétált az egyik macska; nem fekete pacni, úgyhogy biztos Tigris. De miért sétál? Mindig le szoktak ülni és néznek felfelé, ami azt jelenti, hogy kajára várnak. De ő most nem. Hát kinéztem. És egy madár volt a szájában. Nem is akármilyen. Egy kék hullámos papagáj, de már halott volt csak lógott az a szép nagy feje :(
Letette a fölre és izgatottan elkezdett nyávogni. Dicséretet várt? Hát, én inkább csak annyit mondtam, hogy egye gyorsan, mert apám a kertben van és lassan indul a szüretre és ha meglátja, hogy megint madarat eszik.. utálja, mikor madarakat esznek. Erre hallom, hogy apám húzza le a wc-t... aha, kertben.. Nem tudtam mást csinálni, ahogy kijött, mondtam neki, hogy a csíkos madarat fogott. Erre apám gatyahuzogatás közben: "Már megint??! Csak nem gyurgyalagot??????!" és kirohant, majd elégedetten nyugtázta, nem gyurgyalag, nem is fecske. Próbálta közelebbről nézni (akkor már nem volt meg a feje), de Tigris nyávogott, majd felkapta és arrébb vitte. Adtam a tippet, hogy papagáj (én biztosra tudtam, elég könnyű egy papagájt felismerni, pláne egy régi papagáj-fannak *ara+nimfa+jákó+szivárványlóri 4ever*, plánepláne a hullámost) és akkor megállapította ő is (a tollából és a két lábából), hogy papagáj, biztos kiszökött vkitől és hát.. nem happy endként végezte.


AHJ, NEM JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ... sz.e. 3...
1. Sutil
2. Button
3. Heidfeld
4. Barrichello
5. hamilton
6. Heikki
7. Liuzzi
8. Alonso
9. Glock
10. Kubica
11. Grosjean
12. Kimi
.
.
.
.
20. Fisichella

Fisi összetörte a Ferrariját a parabolikában..


A Renault elleni bundavád történetét ott hagytuk abba, hogy a Renault főmérnöke, Pat Symonds elismerte, a tavalyi Szingapúri Nagydíj előtt valóban szóba került közte és Nelsinho Piquet között, hogy mi lenne, ha a brazil összetörné az autóját a versenyen. Azóta a Renault büntetőeljárást indított a pilóta ellen, és komoly sárdobálás bontakozott ki.

Mint ismert, a francia márka F1-es csapatát azzal vádolják, hogy manipulálta a 2008-as Szingapúri Nagydíj végeredményét, oly módon, hogy Nelsinho Piquet szándékosan törte össze autóját, éppen csapattársa, Fernando Alonso szervizelése után, így a baleset miatt pályára küldött biztonsági autó rengeteget kedvezett a spanyolnak. A kétszeres világbajnok meg is nyerte a futamot.
(...)
"Bármit el tudok képzelni, akár diszkvalifikációval is végződhet az ügy. Benne van a kódexünkben. A diszkvalifikáció azt jelenti, hogy ki vagy zárva, végérvényesen, örökre. Ez a legrosszabb dolog, ami megtörténhet"- mondta a lehetséges büntetéssel kapcsolatban Max Mosley, az FIA elnöke.


Időmérő: Awwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat