Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2009-09-19

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2009-09-19

vivike nem hívtál h mikor jönnél holnap.. mind1,holnap beszélünk vhogy,de nekem kb 3tól lenne jó..mert mire ebéd,meg hazaérek.. kezdem megutálni a törit..
és olyan szomorú az a rész,mikor a kislány megszólal:) szeretem ezt a filmet:)


hiányzik a naplóírás.. nemsok mindenre fogok emlékezni ebből az évből.. talán jobb is?
annyira szar érzés,ha nem értenek meg.. bár persze,hogy is érthetnél.. tök máshogy élünk.. máshogy gondolkodunk.. te fiú vagy, én lány.. te bátor vagy, én félek, te mindenkinek megmondod a magadét, én meg lenyelem a csomót a torkomban, ésha tiltakozni akarnék,megvédeni magam, már érzem az arcomon.. érzem a dühöt,ami ki akar törni,és én lennék az első fal,amin csattan.. annyi fájdalmas pont van bennem,annyi pofon,ami nem is fizikailag fáj még mindig,hanem belül.. amiket nem magamért kaptam,hanem csak úgy.. mert nem értettek meg.. mert mertem mondani,hogy nemtudok hátrabukfencezni,nemmegy gyakorlás után sem,és hogy inkább hagyom,és kaptam, csak mert én vagyok az egyedüli béna,aki nem bír vmit megcsinálni,és hogy ez nem lehet h a családban legyen egy ilyen béna kis korcs..
tudod mennyit kell küzdenem,hogy ne hasonlítsanak állandóan össze?? dehogy tudod..
és soha nem akartam a képedbe vágni.. de te könnyen beszélsz.. egy éve nem csinálsz Semmit. ha egésznap itthon lehetnék, nekem sem jelentene gondot akármennyi időt a gép előtt v a tv előtt tölteni. asszem ezzel mindent el is mondtam.

a tanárnő mondta, az emeltszintű sok lemondással jár. másoknak a bulikról való lemondás,nekem a szabadidőmről. a foci az egyetlen szórakozásom,ami ugyan néha szenvedés és nem lenne rá időm,de mégis ennyi,amit magamra fordítok. a többi? tanulok és jövök ide. ha megkérdeznél valakit, aki tényleg ismer,aki lát minden nap,és tudja,mit csinálok, akkor rájönnél, h a lehető legtöbb időt töltöm itt,amit megengedhetek magamnak.. ígyis elvagyok havazva mindennel, készülnöm kéne a nyelvvizsgára, de mégis mikor??? aztán ha nemjön össze,akkor röpke 30ezret dobtam ki az ablakon!
apámat már az is irritálja,ha este gépezek és tvzek,hogy mért nem tanulok,így ráérek? engem felkell h vegyenek vhova,különben itthon rohadhatok,és akkor kiküldene a kertbe,nem érdekelné,én nem éldegélnék itt el a szobámban egy évig h békénhagy,ha egy hétig sem bírja ki h vmit rám ne osszon.. ennyi csak a különbség. lehet köcsögül hangzott, de akkor is ez az igazság. és amiben nem te élsz,azt nem is értheted meg. bár nemis kérem. eddig sem segített nekem senki,csak elvárta h pattanjak, meg nézzem ezt és azt, de hogy a többi dolgomat mikor csinálom, azt leszarná mindenki, a lényeg, h az ő kívánsága meglegyen csinálva. mértkell kihasználni? ha lenne másfél szabad órám, akkor is bántudatom legyen,hogy nem adom oda azt is másnak???? ha egész héten gürizek,rohanok,akkor hogy merek én másfél órát pihenni,igaz? ha tudtam,eddig mindig néztem! nem akarom-nem akarom alapján. ezt te csak hiszed. ezeket az áldozatokat meg kell hoznom. eddig is meghoztam az életemben,mikor nemis kellett volna. 12 éve ezt csinálom már. egyszer elfogok fáradni.. egyszer feladom ezt az egész szart, mert ha tanulok,akkor meg én vagyok a köcsög, h nem jut időm semmire, mert ugye az a legfontosabb, h MÁSOKRA nem jut időm, h én hogy vagyok az lényegtelen, meg ugye a legfontosabb h a tvt nézzem,nem h beszéljünk. ugyanúgy tudod másnak is mutogatni,úgysem én vagyok a lényeg, csak h vki nézze... hameg nem tanulok,akkor az életem cseszem el. és én vagyok a saját hajcsárom.. egyszerűen nem bírom ki,ha tudom h van dolgom,de akkor leülök ezt nézni meg azt nézni meg utolsó napra hagyom,és akkor bumm.. egy könyvet v mit is elkéne olvasnom,de azt is,MIKOR???
nem kérem,hogy megérts,sem azt,hogy szeress,
hisz ha az egyik nem megy,a másik felesleges..

mindegy. régen még te mondogattad: jobb is h összeveszünk,úgyis márcsak 2 hónap lenne hátra,stb.
idén kemény lesz. még k. kiröhögött,mikor mondtam, hogy hogyan lenne már nekem időm "pasizni" tanulás mellett. egyáltalán semmire sincs. barátaimra sincs. semmire. ez az utolsó év kifogja szívni a lelkemet is, de legyen bármi,akkor is végigcsinálom.. ha minden este bőgnöm is kell, ha magyarázkodni azért,mert tanulok,hát megteszem, nemtudok mit csinálni.
EZ AZ ÉLETEM.

megint kapom majd a szöveget,hogy te csak másfél órát kértél az életemből. ami igazából 2,és még igazából meg 4,5 és mindig pedig 9 és stb stb, és nem az időtartam a bajom,hanem a kezdési idő,és rosszul esik -bár tudom,hogy mindig is így volt és így lesz- hogy ez a legfontosabb neked,hogy ez alapján mérsz engem,hogy ezt nézzem,de a lényeg az, h mutogathasd.. nekem nem kell Kimit néznem ahhoz,hogy eszembejuss.. nem leszel nagyobb a szememben,ha ő nyer.. nekem te vagy a fontos,nem ő, ésha választanom kéne, h tvt nézzem és Kimit, vagy veled beszéljek,hát téged választanálak. fordítva pedig.. nemis érdemes róla beszélni.ennyi.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat