Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Joel Doll naplója


Joel Doll [138844 AL], gazdája Joel Doll
2009-09-27

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/138844
2009-09-27

Ez tényleg nem volt jó. De no problem, majd 5 nap múlva Suzukában. Na jó, Kimi elmondása szerint ott sem lesznek sokkal jobbak. De majd 3 hét múlva Interlagosban!.. talán. A brazil pályát kívülről fújom és kedvelem is. Remélem lesz még jobb is. Meg majd Abu Dhabi, habár azt sem tudom. De Suzukában én sem reménykedek annyira. Talán kicsit. De ott általában nem autóverseny szokott lenni, hanem vizen evezősdi. Jó lenne, ha most kivételesen nem lenne eső. Megnéztem az időjárás előrejelzést is és állítólag napos hétvége lesz. Szóval akkor majd kelhetek fél 7-kor mindkét nap, hogy élőben nézzem. Aztán, ha lesz időd és AKAROD is, akkor délután a szokott időben nézhetjük közösen, akkor ismétlik, csak akkor addig ne hallgass rádiót meg ne nézz híradót, hogy ne legyen lelőve a lényeg. Nálam nem lesz gond, én egy ismétlést is úgy izgulok végig mindig, mintha akkor látnám először.

A mai futamról nem tudok mit írni. Örülök, hogy Kimi is és Heikki is célbaért. Most Heikki volt jobb, vagyis pontosabb, ha úgy mondom, hogy a McLaren. Leszorító nélkül nem sok esélye volt Kimiéknek, de legalább mindkettő Ferrarit a pályán tudták tartani. De ez sem változtat azon a tényen, hogy életem eddigi egyik legunalmasabb futama volt. Úgy 10 kör elteltével tök álomkór jött rám és nem tudtam, hogy hogy fogom kibírni a végéig, hogy be ne aludjak. Feküdtem mindenhogy, fel is ültem, de nem bírtam. Terveztem a futam utáni 1-2 órás alvást, de aztán 10-20 perc után valahogy magamhoz tértem és már nem vágytam alvásra. Reménykedtem Vettelben, hogy dobogón végzi, hogy legalább egy normális is legyen a dobogón, de hát sajnos nem jött össze. Nem baj, kancsali ferdeszeműeknek megteszi a dobogón a két csaló meg az áruló. Már csak rosberget és nakajimát kellett volna valahova felpréselni közéjük és teljes lett volna a lúzer-bagázs.
A végefele, mikor még volt 5-6 kör, kinyitottam az ajtót, Zoé meg persze bejött. Nem adtam neki rögtön enni, hanem visszajöttem a szobámba, leültem a székre és néztem a F1-et, mert hát akkor mutatták sokat Kimit, mikor rátapadt Nakajimára. Valahogy Palikék sem voltak ma toppon, legalábbis nem mondtak annyi vicceset, mint amennyit szoktak. Akkor jó, amikor Kimi jó helyen van, mert Kimit mindig piszkálják (általában nem sértően) és azon tök jókat tudok röhögni. Akkor egyenesen imádom Palikot, mert szeretem, mikor "kedvesen szivatja" Kimit. Czollner "Hájki"zását viszont ki nem állhatom. Heidfeld-et miért Hejdfeld-nek mondja, mikor ő a német és nem HEJKI? Meg gyulai balázst sem kedvelem, aki a wéber gáborral meg a szabó robival szokott beszélni. Idióta.
Szóval ment Kimi nakajima mögött és mondták, hogy 'Lassan felrobban Räikkönen autója a sok nemhűtéstől. Meg a feje is.' és azon már röhögtem is. Nem azért, mert vicces elképzelni, hogy felrobban Kimi autója, benne Kimivel... hanem mert olyan hangsúllyal tud beszólni Palik, hogy az vicces, na. Kedvelem és kész. Persze mikor szemét, akkor nem, de általában rendesen szólogat be Kiminek. Általában. Na és akkor bejött Zoé és elkezdett dörgölőzni. Leült a szőnyegre, elkezdtem vakarászni, miközben F1-eztem. Akarom mondani F1-eztünk. Zoé felfedezte a tv-t és elkezdte nézni, pont mikor Kimi volt benne. XD na mondom, ÉN macskám.
Aztán hirtelen éreztem, hogy tök büdös lett. Büdösebb, mint a sajátom. Azt hittem, hogy lekakajózta a szőnyeget élvezetében; F1, Kimi, vakargatás - én sem bírnám ki. Aztán néztem a szőnyeget és nem volt olyan. Felnézett rám, én meg le rá és mondtam neki, hogy 'Zoé, te fingottál'. Ha a Kimi-nézés után valakiben még volt kétség, hogy Zoé mégsem az én macskám, mostmár nincs.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat