Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Joel Doll naplója


Joel Doll [138844 AL], gazdája Joel Doll
2009-09-28

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/138844
2009-09-28

Ugye mostmár 99,9%, hogy alonso megy jövőre a Ferrarihoz és azt mondta Domenicali, hogy lehet, hogy már a hétvégén bejelentik hivatalosan, de kb. már mindenki tudja a "megjegyzésekből", hogy alonso megy. Na és Kimi?


"Az utóbbi napokban felgyorsultak az események Kimi Räikkönen és Fernando Alonso jövőjével kapcsolatban, szinte minden jel arra utal, hogy Räikkönen átadja a helyét a Ferrarinál spanyol kollégájának, ő maga pedig visszatér korábbi csapatához, a McLaren-Mercedeshez. Wokingban mindenesetre felkészültek a finn fogadására."


Tényleg újra a McLaren felé? Vissza a családjához? A szívében mindig is első csapathoz, akikkel majdnem kétszer is világbajnok lett 1-2 ponttal lemaradva, csak mert a motorok 2 futamonként felrobbantak alatta? Ahol anyával néztük? Ahol biztossá vált, hogy az életem szerves része lesz? Ahol becsülték? Vagy marad egyáltalán a F1-ben? Mindenesetre mostmár ott tartunk, hogy Whitmarsh és Haug vigyorog úgy, mikor Kimiről van szó, ahogy azt tette Montezemolo és Domenicali alonsonál. Hogy rendre azt nyilatkozzák mindketten, hogy a legtehetségesebb versenyző a mezőnyben, vagy amit még Haug hozzátett, hogy "megastar". És azt is, hogy nagyon örült az egész csapat, mikor megtudták, hogy esetleg visszakaphatják Kimit. Ha megy a McLarenhez, boldog leszek. Mindig is szerettem azt a csapatot és nem számítana a csapattárs. Heikki mellett kibírtam, pont Kimi mellett nem bírnám? De, ha mégsem menne a McLarenhez vagy ne adj Isten sehova a F1-ben, akkor is boldoggá tesz, hogy igenis vannak, akik látják a tehetségét és szeretik és tudnak ilyeneket nyilatkozni róla, ha már a saját főnöke nem is.. Sokkal jobban esik, mintha hozzám szól valaki kedvesen. A legjobbaneső..

Ja és köszi Ferrero Rocher reklám. Végre eszembe juttatátok, hogy már gyerekkorom óta imádom ezt az Andrea Bocelli számot, a tenor hangját, ahogy énekli ezt a szép számot.. A hideg kiráz tőle. Ritka az ennyire nagyon nagyon jó férfihang. Meg akármilyen hang. És a nő hangja is illik hozzá. Így tökéletes. És végre eszembejutott és letölthettem. Csak a címe kicsit mégjobban lehúzott. Ma reggel úgyis ahogy felébredtem, a muskátlimat néztem és nem javult, sőt.. Sárgul tovább. Azt hiszem túl lett öntözve és már meghalt. Pedig sok komolyzenét letöltöttem neki. Végig bőgtem a reggelt, betekertem anya sálába, betettem magam mellé az ágyba, aztán az ablakba levegőre és bőgve-ölelve kértem tőle bocsánatot. Mondtam neki, hogy szeretem, hogy ne haragudjon rám, nem akartam bántani és bárcsak ne vettem volna meg, akkor még mindig élne.. De megvettem és megöltem. Megöltem.. És azt hiszem nekem is - habár nagyon nagyon nem akarom, de - 'Time to say goodbye'..
Miért vesztek el tőlem és mindenkit, akit szeretek? Anya, az összes nagyszülő, Lucifer és Cézár, akik még összeadva sem voltak 2 évesek, a teknőseim, a növényeim és talán a legfontosabb élőt, Kimit is, ha nem marad.. és Heikkit is.. mindent, ami körülvesz, mindent elvesztek, de miért? Ennyire rossznak még én sem érzem magam



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat