Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
(parlament)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
(parlament)

Sajnálom

Patty Griffin - Rain. az eleje nagyon szép.
akkor részletezem,most,hogy kicsit visszaszállt belém az élet.
reggel 6kor indult a vonat. vivike mellett ültem,szemben egy nő és a táskája. olyan rossz volt,hogy kint sötét volt és nem láttam a tájat,minden tükröződött az ablakon.. negyed órára műszaki okok miatt megállt a vonat stb. odaértünk,elmentünk a parlamenthez,sétáltunk kicsit, "kossuth milán" stb.. vivikével azon "veszekedtünk",hogy én elbírom e őt (háton alap) kézben.. ő azt mondta h ő még elbír,én már őt biztos nem.. kipróbáltuk.. hát mikor megemelt,oldalra elborultam,de szerencsére nem volt nagy esés.. bemehettünk. először vmi országgyűlési különórán voltunk,ahol kb semmi konkrétum nem volt,csak egy fiatal (32? 36?) szdsz-es képviselő tartott előadást. kivételesen szimpatikus volt,elég őszintének tűnt.. azért tanulságos,hogy érettségivel belehet kerülni a parlamentbe:Ő mondjuk gondolom nem véletlenül vették fel 3 egyetemre,pl a jogra.. na mindegy. aztán egy másik hapsi,ő is vicces volt "na most sajnos el kell mennem egy ülésre",ezt mondta,mikor kínosabb kérdéseket tettek fel neki. pl h miaz h a plenáris ülésen passziánszoznak stb..
utána beültünk erre az ülésre..hát nagyon gáz volt. elkezdődött,erre mindenki uúgy beszélt tövább. ki-be járkáltak a képviselők,még azt sem lehetett hallani,aki mikrofonnal beszélt.. telefonoztak,ott, a teremben,laptopoztak,újságot olvastak,könyvet dedikáltattak,volt minden... láttunk pár híres politikust,de tényleg gáz volt, h ilyenek döntenek a sorsunkról.. szegény Magyarország.. de tényleg.. katasztrófa volt.
volt "szendvics ebéd" is. két szendvics meg egy túrórudi és pia. voltunk a könyvtárban is,egész jó volt.. ottvolt egy 1848-as könyv is.. az első népképviseleti országgyűlés jegyzőkönyve talán? mondjuk én nem hagytam volna ott mindenki előtt,hogy megtapizza. kvízeztünk a gépen,meg felszöktem csigára h írjak smst,amíg nem figyel a könyvtáros nénii,hamár a másik csaj meg myvipezett végig.. megnéztük a parlamentet,amit már láttam párszor,úgyh semmi extra. aztán vivike elment a lindával,úgyh csatlakoztam a macihoz. metróztunk,elértünk az aréna plázához. ott volt 75 perc szabadprogram.. bementem a macival az alexandriába,ő egyből bevetette magát a mangákhoz.. pakolja be a könyveket a kosárba,közben mondja:
- ezt olvastam..
én: akkor miért veszed meg?
- mert csak könyvtárból szedtem ki
ááá. szóval igen. aztán vettem egy anthony horowitz könyvet,és hála a maci törzsvásárlói kártyájának,500ftal olcsóbban szereztem be. hív vki vmi fura számról.. vezetékesnek tűnt..na mondom ki ez.. előtte meg vmi 30-as szám,de akkor levolt némítva és nem láttam. felveszem.. navajon ki volt. úgy gyorsan fizettünk. aztán mackó elkísért a mekiig (vicces volt.. mostmár sziaa maci.. sziaa.. ). aztán találkoztam krisztiánnal. tiszta vigyori volt,mint mindig (mindig,ahányszor láttam..). sétáltunk,aztán kérdeztem h most tul.képp hova is megyünk? merth csak mentünk össze vissza. mondta h nemtudja,azt hitte én tudom,úgy megindultam. úgy leültünk vmi zöld izére. aztán beszélgettünk. a rajzot még mindig nem hozta nekem. aztán mindig felvettem a rejtőszínemet,mikor vmi osztálytárs-faktos ment el mellettünk v a közelben.. nemvolt elég hatásos,mert másnap azt hallottam vissza, h én randin voltam-.-" aztán egészkor lementünk,sziaszia, és mentünk a vonathoz. hogy megkaptam a tnőtől h egy világ omlott össze benne,h én nem táncolok.. hát ha ez lelkileg megviseli,akkor mi lenne,ha ehelyett egyest kapnék? pf.. bár hiába próbált bűntudatot kelteni bennem,Nem jött össze. ahogy Senkinek sem. ez az én döntésem,és kész. asszem ez az egész rólam szól,Elviileg,akkor hadd ne mások igényeit szolgáljam ki,hogy ők boldogak legyenek, hogy ott táncikálok. ha engem nem zavar,h szinte mindenki táncol,csak én nem,akkor őket se zavarja.. mind1.. csak utálom,ha vki előhozza ezt a témát és megint én leszek a rossz,hogy ÚRISTEN,MIT HAGYOK KI,BÁNNI FOGOM ÖRÖK ÉLETEMBEN. nm fogom.
meg az a nézés,amivel nézte a könyvem..no comm..
aztán felhívtam anyát.. és ott vége volt.. nehéz volt hazafelé az út.. mindenki ott röhögött körülöttem,nekem meg bőgni lett volna kedvem.. mind1.. ennyi volt az a nap.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat