Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2009-10-01

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2009-10-01

tesin tollas vivikével. "én nem tudok ám ilyen sokáig"
töri előtt,zsombival néztük a tételeket,leadta az infót,h melyikeket húzták ki előttem és h akk melyiket ne tanuljam már.. erre rájöttem h egy tételt szépen kihagytam.. levert a víz, h tuti azt fogom húzni.
kihúztam a 96-os tételt. balkáni konfliktus okai. Ó Istenem,dejó tétel. vivike pedig a kiegyezés előzményeit,ami mondjuk a nagy favoritom volt,de ilyen rückblickeket énsem mondtam volna bele,úgyh..
felelt a gábor,aztán vivike és én. 54 pont,90%,elmegy. de ha pl más tételt húzok.. mondjuk társadalmat..akk 0.. még a nácik,meg a diktatúrák és mo az I.vh. után is jó lett volna,de örülök a balkánnak.
edzésen elfáradtam nagyon.. hali sprintelgetett minket,játéknál már alig volt erőm.. egyszer kellett nagyon sprintelnem a labdáért,mert próbáltam vmi megkerülős csel félét,de aztán nem teljesen az lett,na mind1,végülis elértem,de utána kiköptem a tüdőm is.. csináltunk vagy 50 fekvőt összessen.. jaa meg +sokszor 3at.. kb 30-at.. v többet..
ésmost németet tanulok.
mégis lesz bródy koncert. bajnokság pedig nagy izé,bejött a bonyhád,új sorsolás (csak ne velük legyünk,utálom bonyhádot,mint várost..),rem azért vmilyen pesti csapattal megint összekerülünk..eddig volt 2 a mi csoportunkban..hát majd meglátjuk..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat