Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
20éves:)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
20éves:)

azt mondta a töritanár,nem látott még ilyen depisnek.. rátapintottalényegre

írnék a tegnapról,de mégsem.. olyan rossz volt.. nem akarom,hogy megmaradjon az emlékezetemben..vagyis de, de mégsem.. mert nem akarom,hogy az emlékekből kelljen élnem.. csomó emlékem elhalványul,és mikor a legjobban szükségem lenne rájuk, bármennyire is akarom,nem tudom felidézni... azt akarom,hogy meggyógyuljon,és újabb dolgokat élhessek át vele,ami maaaaaaaaaaaaaaaajd emlék lesz egyszer.. de.. én csak 17évet lehettem eddig vele.. van,aki 50et, van aki 26ot.. én 17et.. és ez olyan kevés..
és mikor ott vártunk,jött ki egy bácsi,mamáék ismerőse.. aztmondta,hogy elbúcsúzott tőle.. nekem pedig h búcsúzzak el.. erre elbőgtem magam.. és hogy ilyen a sors.. eddig senki nem mondta a szemembe,hogy búcsúzzka el.. mert az azt jelenti,hogy lemondtam róla.. de én nem tudnék elbúcsúzni.. hogy ami az egyik percben jelen, a másikban örök múlt marad..és képtelen vagyok elfogadni,hogy meghalhat.. pedig 5%..ezt is sak azért mondhatta,hogy ne 0%t kelljen.. de ez az 5.. ahj..szóval bőgtem.. bent is végig.. annyira remegtem.. ránéztem.. előszörm 150volt a max vérnyomása.. mikor este másodszorra mentem be, már 180. ott imádkoztammagamban,hogy Istenem,vidd lejjebb,lejjebb..de nem vitte.. egyszerűen nem tudom felfogni,hogy nézem, alszik,és a teste pedig beteg... legszívesebben felébreszteném,és mondanám,hogy gyere Papa,menjünk haza! és folytatnék mindent 3 héttel ezelőttől.. és kijöttünk.. bementek a karcsiék.. és sírtam,és a mama odajött,hogy "gondoljak a szép időre, amit vele TÖLTHETTEM".. annyira nem bírom ezt.. ha kimondják.. gondoljon mindenkim amire akar.. féljen.. de ne mondja már ki,előttem..hogy emlékezzek??? még nem halt meg!!! olyan rossz volt ezt hallani..mintha már mindenki eltemette volna.. holott énis félek.. de.. annyira nemtudom elhinni,hogy minden ilyen kijelentés sokként ér.. egyszerűen képtelenség,hogy meghaljon.. bármilyen kicsi az esély.. ha Isten egy lyukas szívet összeforraszt.. ez megsem kottyanhat neki!!!
és.. mikor beszélnek hozzá,azon örülnek,ha kicsit mozgatja a száját,vagy a lábát,mikor megfogják..mintha kómában lenne és azt várnák,hogy felébredjen.. pedig csak altatják,ezek pedig max izomrángások,reflexek..és ez nem csoda.. csak azért örülnek neki,hogy bíztathassák magukat.. nemtudom,ha felébresztenék,jó lenne e.. mármint h jól érezné e magát..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat