Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2009-10-09

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2009-10-09

mondtam,hogy sajnálom,de akkor nem tudtam másra gondolni..

"pedig tudom,hogy muszáj lenne.ahj énis itt tömlek a bajaimmal,mikor nekedis van..:( próbálj meg aludni..szeretlek:( anyukád is szeret:)"


este fél 8tól meccsen leszek,ha minden igaz. örüljön mindenki,nem osztom itt az észt

imádom,mikor doga közben járkál a kopogós magassarkújában,serkenti az agyműködést,vagyis inkább az idegbetegségemet.. meg mikor "márcsak 2 perc van hátraa", épp gondolkodnék, és akkor felolvassa a telefonjából h baraccccck obama kapta a nobel-békedíjat és h tul. képp nemis csinált semmit.. őszintén,doga közben erre igazán kíváncsi voltam.. matek meg.. hát semmit nem volt időm ellenőrizni,úgyh majdkiderül.
németen.. Senkinek nem volt házija. fele csoportnak könyve sem. most megírtam a levelet,majd 7végén tanulhatom azt is,mert kérdezni fog.. meg előkerestem az érettségiregyakorló angol leveleket,amiket még tavaly írtunk, meg majd írok arról az 5 témáról is, megtanulom.. tök gáz, akartam vmit mondani angolul,és németül kezdtem el a mondatot-.-

eza pincér. egy idióta pedofil hülye. de komolyan. ha kirúgják, felgyújta a thelenát? merthogy elvileg rágyújtotta a házat az anyjára.. szóval érdekes ember.. néha már nemtudom h nevessek vagy sírjak rajta..

láttam kint 2 gumit. nagyot. és a nagyobb átmérőjűt odaraktam a "tető" (hosszú elmagyaraázni) alá, szóval h esőtől védve legyen. alá raktam egy régi féle matracot, ami jó masszív,anyagból van.és vmennyire szigetel meg akkor alulról nem megy fel a hideg.. és a gumiba raktam egy vastag pólyaszerű izét.. amiben szivacs volt.. aztán kiderült h az volt a kiságyban a fejvédőm:D vagyis apa bejött, h mi az a vmi,amit odaraktam.. mondtam neki h hát a macskának csináltam.. és akkor világosított fel.. mondtam, h felajánlom Pocaknak.. és mondta,hogy van egy hordó,annak az oldalára vághatna egy lyukat és akkor oda bemehetne pocak,rakhatnék bele ilyen ruhákat meg minden.. mondjuk ha jól kibélelem,akkor meleg lehet.. bár azért megpróbálom beszoktatni télre a garázsba,és akkor oda azt a hordót.

switchfoot - You
http://www.youtube.com/watch?v=EDadO8xKBEQ
a videó mindegy, csak a zene olyan nyugis és jóleső..
ha meglesz vhonnan, vagy sikerül helyet csinálnom h letöltsem,megnézem ezt a filmet.. jó kritikát olvastam róla.. elvileg dráma.. és most nézem, hogy a főszereplő lány,aki a filmben énekel, mandy moore.. és tőle van pár számom.. pl az only hope,tök szép az eleje.
ezen olyan ártatlan feje van.. aztán a neveletlen hercegnőben ő volt a gonosz szőke..
http://www.youtube.com/watch?v=l607rEC8tzM&feature=related
viszont az umbrellat szépen énekli,amit alapból nemis szeretek



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat