Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2009-10-27

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2009-10-27

Délután lemegyek segíteni a mamának.. nem érdekel már ez a hülye töri sem..és milyen szar,hogy a rokonokkal csak akkor találkozik az ember,ha temetés van..
hány nap,hét,hónap,év kell még ahhoz,hogy fel tudjam fogni?!
annyira rossz lesz lemenni a házukba, és szembesülni azzal,hogy mama ott van, de ő nincs..

lent voltam fél2től fél5ig.. virágotpakoltunk, levelet gereblyéztem.. beleaprítottm a virágokat a kukába.. amit a papa szokott.. lemostam a széket,amin ülni szokott.. felvittem a sapkáját.. nemtudom a mamám hogy fogja bírni az egész kertet és házat.. főleg ha még a dédimet is visszaviszik.. és más sem tud mindig odamenni segíteni.. a legjobb lenne,ha idejönne..de kinek lenne szíve otthagyni a házát, a kertjét,minden emlékét.. majd csak lesz valahogy..


idefordítottam a képét,hogy lássa,amit írok:)
szóval.. ott lesz az urna a mamáék udvarán.. hallottam,mikor telefonban anya mondja, hogy neki ez megnyugvás,hogy ott lesz velünk,küztünk.. talán tényleg jobb lesz a papának is,mint kint a temetőben.. csak szerettem volna egyedül lenni vele kicsit, és így biztos,hogy odajönnek a többiek, de nembaj.. ottleszel velünk papa mindig:) megnéztem videón a múlt karácsonyt.. mikor malacot sütöttek apáék és felvan véve.. és mondja apa h : na apu dícsérje már meg.. felveszi a kamera!" és akkor mondod hogy: hajajj kareeeeesz! erre vártunk! :( nem lesz több karácsonyom veled.. ez szemétség.. és tényleg olyan,mintha most ezzel vége lenne a gyerekkoromnak.. néztem a képet.. kb 1-2 éves vagyok és te tartasz.. és büszkének látszol.. remélem az voltál.. és bocsánat mindenért.. tudom,már késő.. de akkor is.. bocsánat,hogy sokszor lusta voltam.. hogy morogva segítettem.. hogy inkább a géphez futottam,mint hogy veled legyek.. de ha most segítek a mamának,remélem tudod,hogy neked is segítek,azt akarom,hogy örülj.. hogy lásd,ha kell,tudok normális és rendes is lenni.. hogy nekem is van szívem.. remélem,hogy mikor utoljára láttál, a szememből kiolvastad,hogy szeretlek.. mert rajtam volt a maszk,és nem akartam lejjebb húzni.. nem mert féltem volna, h vmit elkapok.. inkább elkaptam volna helyetted.. csak bőgtem és az orrom is folyt,csak nem akartam előtted kifújni h halld h sírok.. de remélem,megismertél és emlékeztél az arcomra.. olyan rossz.. hogy én akkor reménykedve mentem be és jöttem ki.. azt hittem, meggyógyulsz.. talán ezért nem bírom ezt az egészet felfogni.. mert ha úgy mentél volna el,hogy előtte is azt hallom,hogy rosszabbodik az állapotod.. akkor talán eltudlak engedni.. de én tényleg elhittem,hogy meggyógyulsz! hogy időbe tellik majd, de itt leszel velem.. ugye tudod,hogy a mama minden nap bement hozzád??? hogy mennyire nagyon szeretett! hogy puszilta meg a feldagadt a kezed.. hogy magyarázott neked.. sütit sütött az ápolóknak,hogy megköszönje a gondozást.. ( a zárójelentésben.. 33 nap = 2millió...) remélem tudod.. mert sokáig altattak,és akkor talán nem tudtad,kik mentek be hozzád.. de ott volt mindenki.. mikor ugrasztottak minket,hogy rosszul vagy.. lejöttek pestről.. istván,karcsi,nóri.. ottvoltunk mi is.. és úgy bőgtem ott.. mintha már meghaltál volna.. és miután mégsem.. annyira hittem, h az nemis igaz.. és aztán..
komolyan.. annyira jó tudni,hogy a mama így szeretett és szeret mind a mai napig téged! hogy ennyi éven át.. megnézem a képeket,és olyan kedvesen és mosolygósan néz rád mindig:) bárcsak énis ennyi éven át tudnék szeretni valakit.. annyira,hogy mikor altatva van,akkor is,minden nap, 2x bemenjek hozzá.. és mikor elment,akkor is úgy pakoljak kint,hogy : "Na Papa, kimosom a sapkád..":) :(



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat